Keresés

Részletes keresés

Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 41
Ennek kampec.
Előzmény: Törölt nick (40)
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 39
Úgy kell ennek a kis Désinek, juszt is megvédem!
Előzmény: Törölt nick (38)
Seki Waker Creative Commons License 2002.09.02 0 0 37
Dési János Belpol. rovatvezőnek ment át a Népszavahoz, nem slapajnak. Van szerencsém őt ismerni jó néhány éve, és kifejezetten üdítő volt vele együttdolgozni, amikor még rendszeresen közöltünk közvélemény-kutatásokat a Népszavában. Ő azon kevés újságírók közé tartozik, akiknek nem kellett állandóan alapfogalmakat magyarázgatni, mert ért a szakmályához.
felpillantó küllő Creative Commons License 2002.09.02 0 0 36
Volt szerencsém egyszer néhány napot eltöltenem külföldön úgy, hogy akkoriban gyakorlatilag vele voltam legtöbbet. Magánembernek udvarias, visszahúzódó, finom, visszafogott humorú, szereti az életet, még iszogatni is jókat lehet vele. Egyáltalán nem egy törtető, másokat legázoló valaki.
Bár - mint azóta kiderült - nagyon sok mindenben nem értek vele egyet, de én mindenképpen a jó és emberileg is tisztelhető újságírók közé sorolom.
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 35
Egyébként honnan tudjam én évekre előre, hogy kiről akarsz majd hazudni valamit?
Előzmény: Probatbicol (34)
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 34
Aha, szóval csak beszélsz a vakvilágba, emlékezgetsz, de igazából nem is tudod, mire alapozod, csak úgy mondod. Jó.

Hogy minden reggel kocsival megy-e vagy sem, azt bizony nem tudom.

Előzmény: pernahajder (31)
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 33
Na, így már megnyugodtam.
Előzmény: Törölt nick (32)
pernahajder Creative Commons License 2002.09.02 0 0 31
ad 2. Ha figyelmeztettél volna mondjuk három éve, hogy gyűjtsem a best of Désit, most megtenném.

De nem gyűjtöttem. Mert annyira nem jelentős a figura.

ad 1. Nem hallgatom a Klubot. Minden reggel vezet?

Előzmény: Probatbicol (28)
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 30
Ebben tévedsz, én reménytelenül tehetségtelen vagyok.
Előzmény: Törölt nick (29)
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 28
1. Azért "maradt" ki, jólértesültkém, mert reggeli műsort vezet a Klub rádióban, és egyszerre két helyen tartózkodni még neki is fejtörést okozhat.
De azért tetszik, ahogy kreálod a nagyszabásű elméleteidet.

2. "kérdéseit gyakran olyan sajtóértesülésekre alapozta, amelyek alapját már rég megcáfolták." Ha mondanál erre egyetlen pici példát, megköszönném.

Előzmény: pernahajder (27)
pernahajder Creative Commons License 2002.09.02 0 0 27
A Napkeltéből is kimaratt. Oka van annak.

Pl. az, hogy ippeghogy nem tudta az objektivitás látszatát megőrizni, kérdéseit gyakran olyan sajtóértesülésekre alapozta, amelyek alapját már rég megcáfolták. Magyarán "séróból", felkészületlenül próbált politikust megfogni, oszt az meg nem jött be neki. No és persze főleg jobboldaliakra vadászott.

Egy bizonyos körnek ez a minta. De Gyárfásék már kezdik megtanulni, hogy ez nem elég.

Előzmény: Törölt nick (26)
pernahajder Creative Commons License 2002.09.02 0 0 25
Nem kevered te a nickeket?

:)))

Előzmény: Probatbicol (23)
forumromanum Creative Commons License 2002.09.02 0 0 24
Valaki mregkérdezte: Kicsoda Dési János?
Erre bemutatkozott egy csomó nick, akiknek a bemutatkozására pedig semmi szükség. Ismeri Őket mindenki nagyon jól. Ja, a kérdésre visszatérve, én nem tudnék mondani az illetőről semmi többet, mint ami látszik a TV képernyős megjelenésekből, a Népszavát sosem olvastam, a rádióját sem hallgatom.

Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 23
Ne erőlködj, megint összevissza beszéltél.
Előzmény: pernahajder (22)
pernahajder Creative Commons License 2002.09.02 0 0 22
Aha.

Akkor ezt jelenti a "plurális társadalom" kifejezés. Vannak balosok és független jobbosok. Oszt passz. Más nincs.

Előzmény: Probatbicol (13)
eFigyelő Creative Commons License 2002.09.02 0 0 21
Az alábbiakon túl az axel.hu főszerkesztője
szarvasmarha Creative Commons License 2002.09.02 0 0 20
haggyad má.
ez a mániája,hogy antiszemitizmust provokál,utána meg szalad árulkodni hogy tiltsanak le.
nem is kell válaszolni,sokkal jobban bosszantod vele.
Előzmény: pernahajder (19)
pernahajder Creative Commons License 2002.09.02 0 0 19
Komcsiztam? Zsidóztam? Ugyanmá. És hol?

Bekopiztam a saját klubrádiós bemutatkozását. Nem ő írja, hogy mi minden volt?

Az meg, hogy tehetségtelennek tartom, vélemény. És nem vagyok vele egyedül. Kérdezd meg BA-t.

Előzmény: Probatbicol (10)
Dzsugas Viki Creative Commons License 2002.09.02 0 0 18
Jó gyerek, ismerem vagy huszonöt éve. Van aki bírja, van aki nem. Van aki nyit róla fikatopikot, van aki nem. Van aki, élvezi és jön a fajsúlytalan fajos dumájával, van aki nem.
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 17
Múúúúú!
Vagy jobb szereted, hogy: Búúúúúú!!!???
Előzmény: szarvasmarha (16)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.09.02 0 0 16
nagyon gázos lehet az ürge hamár Probi is ennyire dícséri.
valszeg együtt fogják őket kitünteni November 7-én:-)
zsele4 Creative Commons License 2002.09.02 0 0 15
Aszt mitől balos.
Kő konzervatív a pali.
Azért röhely.
Asszem született skrizofém.
Előzmény: Probatbicol (13)
Hem Oglobin Creative Commons License 2002.09.02 0 0 14
Ő maga henceg vele, hogy dédapja egy rabbi volt. Hol van itt a lezsidózás?
Előzmény: Probatbicol (10)
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 13
Az egyik legfüggetlenebbül gondolkodni képes ipse. Az ilyet egyik oldalon sem szeretik. A balosok utálják a független jobbosokat, és viszont.
Előzmény: zsele4 (12)
zsele4 Creative Commons License 2002.09.02 0 0 12
Tetszik a pali.
Ahogy ez fintorogni tud a szavazóbázisuktól,azt nem csinálja senki utána.
Szóval egy unikum.:))
Előzmény: szarvasmarha (9)
Tiger Adoration_d Creative Commons License 2002.09.02 0 0 11
Volt a Magyar Nemzetnél (6év), Hírlap (6év), most Népszava (6éve). Mindenhonan kirúgták. Persze. 6 évig meg tűrték mi? Hülye.
Előzmény: pernahajder (8)
Probatbicol Creative Commons License 2002.09.02 0 0 10
Téged is sok helyről kirúgtak, és még fognak is.

Alanti beirásod egy nagy szemétség volt. Züllesz.

Dési a legtehetségesebb fiatal újságirók egyike, ez a topik is nyilván azért nyilt nagy hirtelen, mert most már böki valakiknek a szemét. Aztán jön a lezsidózás, lekomcsizás, és társaik.

De hogy te is ezekhez züllesz, az sajnálatos.

Előzmény: pernahajder (8)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.09.02 0 0 9

No itten van a lelkem.

Előzmény: gitana19 (-)
pernahajder Creative Commons License 2002.09.02 0 0 8
"Minden magára valamit is adó napilapnál dolgoztam már. Most a Klubrádió mellett a Népszavánál, remélem még jó sokáig. Voltam már bérmikulás, és tudósítottam mindenféle parlamenti eseményről. Lelepleztem minisztereket és államtitkárokat, és írtam a mátyásföldi kultúrházban tartott szextáncversenyről. Fogtam kezet hivatalban lévő amerikai elnökkel (ez itt a dicsekvés helye) és aludtam el két pogácsa felett sajtótájékoztatón. Vettem gyerekkereskedőtől kisbabát és sokat foglalkoztam Wallenberg sorsával. Írtam vendéglő- és kocsmakritikákat Nagy Levin néven. Vitt el rendőr, beidéztek tanúnak, hallgatták már le a telefonomat és előfordult én is kifüleltem mások magánbeszélgetéseit. De ezek tulajdonképpen nem olyan fontosak. Mert a lényeg az, hogy el tudom-e találni, mi az, ami érdekelheti a közönséget, az olvasót, a hallgatót. Hát ezt próbálom meg itt is. Reggelente 7 és 9 között kiderül, milyen sikerrel."

Vagyis egy 0. Sok helyről kirúgták már, a Népszavánál megragadt. Asszem a Pest Megyei Mírlapnál mutációsként kezdte, de ott nem sok sót evett meg, hamar elzavarták nem sokkal a rencerváltás előtt. Tehetségtelennek tartották. Az is.

Hem Oglobin Creative Commons License 2002.09.02 0 0 7
...de szép is lehet, ha egy rakás patkányfogú lúdtalpas összejön egy kis rituális átkozódásra...
Előzmény: Montefiore1 (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!