Keresés

Részletes keresés

Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.23 0 0 55704

Bizony, nagyon szimpatikus fiatalember. És annyira segítőkész és udvarias, mint Makótól Jeruzsálium. És addig csűrtük-csavartuk, míg meg nem lett a kis huncut jelszóparancs, valamint a nikkem sem olvashatástalan hireglofia.

Előzmény: Sophie.C (55703)
Sophie.C Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55703

Solttal levelezel? Dejóóóóó!

És aranyos?

Előzmény: Bűvössárkány (55702)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55702

Nekem bonyolódik-bonyolódik.

Solt levelet írt nekem, és pórbálkozunk.

Nem c jött a kékbetű. Próbálkoztam a másik mélcímemmel, bár az egyikről úgyis át van irányítva a másikra, a végén aztán megkaptam a kékeket, kettőt is.

No de

egyiknél: A nikkneve ("BÅąvÃśssárkány") aktív lett!
és a másiknál nikknév: BĹšvÜssĂĽrkĂĽny.

Ha rendesen bejelentkezek, még mindig nem vagyok valódi. Ezeket meg nem bírom megjegyezni. Nem baj, előbb-utóbb biztos nem lesz komlikáció.

Előzmény: flamingán (55701)
flamingán Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55701

És tényleg! Gyorsan fel is regisztráltam magam!:)

Előzmény: aas (55700)
aas Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55700

Már van regisztrációs lehetőség a pinken..

darpa Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55699

most akkor hol kell rajongolni?  itt vagy a pinken vagy másutt?

ide aszittem nem lehet mer ?

Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55698

Bocsi, épp akkor nem tartózkodtunk itten.

Nekem is nagy kedvencem a Micimackó...

Előzmény: Nautilus_ (55681)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55697

Az tele van baleset veszéllyel. Akkor már legalább csikorogjík!

Előzmény: flamingán (55696)
flamingán Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55696

Ahá. Itt olyan megtévesztőek a hannoveri tipusú villamosok, köd sem kell ahhoz, hogy csupán a fénycsóvájukat lássuk, ezek nem csikorognak, a fene essen beléjük, egyszer csak ott vannak, ukkmukfukk. Nagyon rickorak.

Előzmény: Bűvössárkány (55695)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55695

Ja, ma nem. Csak beleképzeltem magam a tegnapiba. Csomó fékező csikográst hallottam, elkövetők nélkül.

Előzmény: flamingán (55694)
flamingán Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55694

Ma is?? Itt ma már csikorgott a villamos.

Előzmény: Bűvössárkány (55693)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55693

A meggmagyarázás ténye maga a köd elnevezésű csapadék.

Még a személygépcsokiótó lápájó se hasíccsa j'át, akkora van. Mármint köd.

Előzmény: flamingán (55692)
flamingán Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55692

Igen.:) Ide is beírom akkor, hogy Bélavároshoz hasonlóan itt a fővárosban is akkor köd szituáció volt, hogy vártam szinte a támadó tengerészeket kilódulni belőle. Lásd a Köd című kosztümös horrorfilm alkotást.

Előzmény: Bűvössárkány (55691)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55691

Mink addig elcsettelgetünk itt időnként. Be is kopiztam az ucsó naplt, hogy rajongolhassunk, ha kedvünk támad.

Előzmény: flamingán (55690)
flamingán Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55690

Nem tudom, mi lehet a promléma. De már állítólag dolgoznak a megoldáson.

Előzmény: Bűvössárkány (55688)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55689

Most c esett le, hogy mi az a lápájó. Aszittem, valami indián kifejezés.

Előzmény: Bűvössárkány (55683)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55688

A régieknek se. Nem mindnek legalábbis, én már azon, hogy nekem nem, egyáltalán nem csodálkozom a múlt heti manőverek után... Letagadja a Bűvössárkányt meg a jelszót is, na jó, franc bánja a jelszót, akkor viszont lehessen regeresztálni a Bűvössárkányra más jelszót is, ha már azóta kavar van vele. Szerintem van vagy 5-6 éve, hogy eccer ott volt a csett, akkor tutira voltam regeresztrálva. És biztos is, hogy nem más néven!

De az valóban érdekes, hogy egyáltalán nincsen regesztergálási lehetőség.

Előzmény: flamingán (55687)
flamingán Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55687

Még a regisztráción kell kicsit dolgozni, új személyeknek erre még nincs lehetőség.

Előzmény: Sophie.C (55685)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55686

Nekem ezt írja ki:

A nikknév és jelszó nem valódi.
Próbálkozzon még.

Már hogy a valagba nem lenne valódi. Nem vagyok hajlandó a Bűvössárkányról lemondani.

Előzmény: Sophie.C (55685)
Sophie.C Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55685

Úgy látom a pink rajongolásra előkászítva. Azaz előkésíztve. Azaz előkészítve.

Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55684

A köd nagy sumák tréfarépa a tudományos tudomány ellen.

Előzmény: Bűvössárkány (55683)
Bűvössárkány Creative Commons License 2010.12.22 0 0 55683

Volt tegnap egy napl... itt még nem szerepel. És a mexokás és hát persze.

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1472/1472]    >   >>   >>| Szakács Béla 2010. 12. 21. kedd, 10:28:36 óra Kedves Naplóm!

Ma Debrecen megtérfálta a fizakai alaptörvényeket. Mert azt tudjuk, hogy a fény gyorsabb a hangnál. Na ma azt történt, hogy hamarabb hallottam a villamos csattogását mint a lápájóból világító fényt. Vagyis a hangsebesség legyőzte a fényt! A meggmagyarázás ténye a köd, ami megmókakólázta a tudományos tudományt.

petrence77 Creative Commons License 2010.12.19 0 0 55682

Nautilus Gt. gyere át a Cívishírre.

Korábban itt gyülekeztünk:
http://www.civishir.hu/szerintem/szakacs-bela/lukacsek-lenyomjak-lajcsit/1212203932

Most éppen ide írogatunk :
http://www.civishir.hu/szerintem/szakacs-bela/a-csakmatek-ujratermelodnek/1219105651
Ott már meg is rajongolták az itteni szép emlék iratodat.

Előzmény: Nautilus_ (55681)
Nautilus_ Creative Commons License 2010.12.19 0 0 55681

Senki sem válaszolt. Aszt se hogy mukk. 

A Mester azt tanitotta: ledjen Békesség a Földön. Csak ugye ez a gyakorlatban nehezen kivitelezhető, ugyebár, ha az ember sértődős.

Pedig én ezt komolyan vettem!Zseniális vezérelv, létstratégia, ha a Zember mindent megtesz, hogy a mindennapokban, környezetében is érvényesíccse, abban a döbbentesen rendkívül ki, mondhatni szubatomi c mértékben, amennyire lehetséges. Lhet, hogy semennyire sem lehetséges, de törekedni kell rá.

Az nem véletlen, hogy annyi Törekvés téesz volt a régi időkben. Na ugye.

A Világ most kicsit rosszabb lett.

Drezda és Coventry bombázása, azt mondják, roszabb volt persze.

:((((((((((((((((

--------------------------

P.S. Nagy hiba volt ebek huszadjára engedni ezt a topikot. Többé olyan "Webes Felület" nem lesz, amely ennyi zembert elérne, megérintene.Az index,hu címlapján napok óta az általam imádott-szeretett Micimackóról szóló dalocska van rovatcímek gyanánt, talán a Karácsony, mint szeretet ünnepe miatt, vagy csak úgy, mert szeretik.Mondjuk nem ízléses a világ mocskát Micimackóval keverni, de ők tudják.

Búcsúzóul szeretném kielemlni ezt a párhuzamot a Mester és Micimackó között, aki Karinthynál éppolyan jó, mint eredetiben: a szelídség értékteremtő ereje.

íme a Micimackóból a kedvenc részem. Mindig megmosolyogtat.

Esett és zuhogott, és megint esett, és megint zuhogott. Malacka megesküdött, hogy soha életében - pedig megvolt már három- vagy négyéves is - nem látott ennyi esőt egyszerre és egyfolytában. Nap mint nap, reggel, délben, este esett az eső. Mit tehet egyebet egy eső, nem igaz? Esik.

Keserves képpel nézett ki az ablakon. "Legalább Mackó vagy Róbert Gida házában ért volna utol az eső, volna társaságom, nem kuksolnék egyedül itthon, keseregve, hogy mikor lesz ennek vége!" Elképzelte, milyen elmésen társalognának Mackóval: "Láttál már ennyi esőt egy rakáson, Mackó?" - És Mackó azt mondaná: "Rémes, mi, Malacka?" - És ő azt mondaná: "Mi lehet Róbert Gidával?" - És mire Mackó: "Szegény öreg Nyuszit is biztos kiöntötte már a víz." Ilyeneket mondogatnának - és mindjárt könnyebben viseli el az ember, ha az árvíz kiönti, ha közben a szívét is kiöntheti valakinek.

Mindenki gyanakszik, gonoszkodik, rosszhiszemű, senki sem hisz el semmit senkinek, csak ami rossz, de azt azonnal, és senki sem szeret mást, mint a családját, jó esetben.Nagyon ritkán, nagyon megválogatva esteleg másokat is.

Mindenki összeesküvés-elméleteket gyárt, kétséges, szegényes adatokból egész háttér-történeteket (konfabulál, ahogyan mondják, függetlenül a lehetséges, de unalmas alternatív magyarázotok lehetőségétől), és ha valaki lent van, hát igyekeznek lent tartani.

Nincs nagyobb öröm, mint tudni, hogy van valaki alattunk, aki stigmatizált! A társadalomnak mindig szüksége volt számkivetettekre, erdei remetékre, akik amúgyis furcsák, és akik miatt Isten kolerát bocsátott a városra, és ami miatt most őt feltételnül muszáj elégetni.

A legjobb, amit a világtól a zember kaphat: a közöny.

----->A Mester ezen - társadalmi időn és téren, a korunkon - kívül van, ahogyan Micimackó a Százholdas Pagonyban, ami egysezrűen nincs a világegyetemben. Nekem (aki fiolozófus vagyok, azért is beszélek ennyit) ezt adta.

Előzmény: Nautilus_ (55680)
Nautilus_ Creative Commons License 2010.12.19 0 0 55680

Lehet még itt rajangolnának lenni, vagy tiltyák? Csak kicsit rajongolok, mondhatni miniatűr rajongolni valóm vcan.

Legyen f a Busy Beaver függvény, amely olyann gyorsan nő, hogy ki sem számítható! Én olyan kissé rajongolok itt most ezután, hogy ha rajongásom változása g(x), x az idő szerint változik, akkor f(g)(x) konstans, vagy legalábbis csökken!

Mongyuk én nem értem, hogy mért kell ennek így lennie. Izé. Most én már egyedül marattam ralyongani a Mester Iránth (és Irakot). Mit is mondhatnék? Annyi monanivalóm sincs, mint annak a latyakos tócsának a hidegben, amelybe mindenki belelépett tegnapelőtt este a Rákóczi út sarkán (én is), amikor munkából jötttem. Tócsák persze Március idején is vannak. Deez csak most úgy eszembe jutott. És nem is az ő hibája.

Izé. hogy vannak a Gömbtársak? Ja, nincsenek is. Akkor ez egy ilyen Kájli Monológue.

hol lehet jelentkezni UN Special Envoy-nak a Moderáció és Béla Népe között? Azt a latyakos tócsát ajánlanám, Ő már sokat kibírt. Nyilván munka nélküli, ha ugyan nem munka, ha az emberbe folyton belellépnek.

Persze ő egy pesti tócsa. Nem bisztos, hogy minden fél számára elfogadható tócsa. debreceni tócsával kéne összeönteni! Eggyütt sopkra lennének képesek.

Szerintem ezt meg kellene fontolni. Más mondanivalóm erről momentán úgysincs.

david31 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 55679

Köszönöm!

Előzmény: blues12 (55677)
blues12 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 55677
Előzmény: david31 (55676)
david31 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 55676

Azon belül pontosan hol is ? Most hirtelen nem találok semmit.

Előzmény: blues12 (55674)
sys4096 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 55675

Még csak annyit, hogy Bélát itt ne keressék ezután...

blues12 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 55674

Gyere a civishirre. Ott gyülekezünk

Előzmény: Bűvössárkány (55673)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!