Szerintem egyelore eleg meglepetest okozott a D-209 temaval a nepnek. :-) Talan majd karacsonyra amikor megint felmerul hogy ki mit kap a kormanytol az unnepekre.
kérem, kérem, mi ez a hátrányos megkülönböztetés; ahány női kép, annyi férfi kép, amennyivel fiatalabb a nő, annyival több férfit! csak nem akarjátok, hogy nőnapra ne maradjon nő a polfórumon?
Tudom, hogy mi az! alfalfa58 megtanitotta! Azt is tudom, hogy bolddal kell irni! Es azt jelenti, hogy amit a polgari oldal csinal, az minden szep, minden jo, minden okos, amit a masik az csunya, rossz es buta :D
Ez a qurva masina nem azért van, hogy ti a kompjúteres onániátokat szemléljem.
Inkább tegyetek má föl pár képet arról a farmeres csajsziról is, ott MP mellett. Az lenne a lánya? Akkor mégiscsak csinált valami egészen jót is! A kép lehet fürdőruhás is!
te inkább vonulj félre a saját topikodba és sződd az összeesküvés-elméletet a budapesti portállal kapcsolatban.
egyébként:
1. nincs idolom
2. egyáltalán nem függ attól, hogy mi van odaírva.
3. az viszont előfordulhat, hogy az illető lusta keresgetni a betűket (ebben az esetben felesleges berendelni a közt. térre), vagy nincs ilyen-olyan kódlapja (ekkor a te okosságaid helyett is csak kérdőjeleket meg egyéb - hasznosabb - jeleket láthat), stb., stb.
de ne is törődj ezzel.
inkább tanuld meg, hogy "és", valamint "hát" szavakkal nem kezdünk mondatot, és a kötőjel elé nem kell szóköz...
a shiftemmel meg ne foglalkozz.
nem érsz nekem annyit, hogy nagy bötűkkel írjak a kedvedért :D
"Ott el lehet sajátítani az ékezetes betűk használatát."
Csak a kedvedért, ezen beírás erejéig. Azon okból kifolyólag nem használok ékezetet, hogy az elmult 8 évben, amióta netezem, illetve az elmult 12-13 évben, amióta programozok, soha nem volt gonodom belõle, hogy nem értették meg.
Te, aki az egész beírásomból csak annyit fogtál fel, hogy nem használok ékezeteket, nyugodtan foglalkozz ilyenekkel. Elvégre ha nincs máshol kapaszkodód, akkor köss bele az ilyenekbe. Legalább látszik, hogy a double standard feléd kerekedett.