ne csusztass bazzeg:"most miért kéne már a 2003-as csapatommal lennem?azért mert a másik ligában nem választhattam csapatot itt miért ne tehetném meg?főleg ugy hogy az előzőben is csak 6-an voltunk voltatok"-ezt írtam.ez egy kérdés volt és nem kijelentés.amugy nem hiszem hogy ismernénk egymást.kicsit hirtelen haragu vagyokaz igaz és amikor icq-n beszélgettünk akkor nem erről volt szo.persze amikor neked nem tetsző szabályokat hoznak a nagyligába te nem szoktál oldalakon keresztül írogatni hanem szó nélkül mindent elfogadsz.mivel tudtad hogy szar a gépem rögtön mondtad volna hogy a 2003-mal akarsz nyomulni és be se nevezek.
"4. Mivel ezzel a miniliga csak azért van hogy jot játszunk, ezért a bajkeveröket inkabb elsö szora kidobom minthogy magyarázkodjak és gyözködjem (mellesleg ilyet hogy lehet meggyözni : "nem tudom mi volt a szándékod de szerintem elbasztad" = fogalmam sincs mi a helyzet de hülye vagy... )"-bajkeverő=aki csapatot szeretne választani. minden csunyát csak azután írtam.ezzel szeretném befejezni.és elnézést a többiektől-thx
Aznap egesz nap a szabalyokon gondolkodtam es nem tudtam jobbat kitalalni, aztan begepeltem.Ezutan masnap vagy mikor jön NHLfan es kijelenti hogy ö a Dallassal lesz es kesz...na most ha nala felmehetett a pumpa a csak miatt akkor erre en mit mondjak...
Amugy meg azota nhlfan ahol tud serteget szoval meg lehet hogy jobb is hogy igy derült ki hogy milyen ha nem tetszikneki vmi...
Nem is kell. Csak annyit írj ide, hogy légyszíves olvasd el pontosan a szabályzatot, és megtalálod a választ. Tudod jól Te is, hogy az emberek nagytöbbsége úgy gondolkodik, hogy pl. először megveszi a tévét, bekapcsolja, elállít rajta mindent, és amikor már végképp nem tudja mivan, elolvassa a használati utasítást... :)
Egyébként, ha még elfogadod az újbóli nevezésemet, én is jelentkeznék ismét a Montreallal.
Az első három ponttal teljesen egyetértek, és elismerem, az a része elkerülte a figyelmem, hogy mindenki CSAK a 2003-as csapattal játszhat. Szabályban le van írva, Neked van igazad.
Csakhogy a 4. pontban Te vagy a ludas. Nhlfan először normálisan kérdezte, hogy miért nem lehet a Dallassal? Erre jött a válasz, hogy "csak". Szerintem Te is bepöccennél...
Miért nem lehetett azt válaszolni normálisan, hogy "sajnos nem lehet, mert az adatbázis miatt, stb-stb...és nézd meg, le van írva a szabályok között!"? Mint ahogy most is tetted. Ennyi.
Csatlakozom. A honlap szarrá veri az amcsi honlapokat meg az összes buzi fifást. Egyszerűen csúcs na. És ha még bejön az is amit Free tervezett hogy a meccsek eredményeit beírjuk a honlapra és mindent autómatán rögzít egy adatbázisban akkor kalapot emelek előtte. Szóval nhlfan kicsit állj le mert lehet hogy Te ezt nem tudtad volna megcsinálni. Free Te meg mondhattad volna Neki előbb is hogy ezért lehet azzal a csapattal. Egyébként én indulok a Dallasszal mégis mert kíváncsi vagyok erre az eredménybeírogatásra. Remélem még lehet jelentkezni.
1. a honlapnak csináltam a miniligát és nem forditva
2.a szabályokat nem ugy hozom hogy vkivel jol kib@sszak hanem hogy minel jobb legyen a jatek+a megjelenese a honlapon
3.Ha megindoklom ha se a szabályokat el kell fogadni. Inditottam egy ligat, megmondtam a szabályokat. Normális esetben olyan nincs hogy az egyik jelentkezö azt mondj a szabáélyokara hogy: ****
4. Mivel ezzel a miniliga csak azért van hogy jot játszunk, ezért a bajkeveröket inkabb elsö szora kidobom minthogy magyarázkodjak és gyözködjem (mellesleg ilyet hogy lehet meggyözni : "nem tudom mi volt a szándékod de szerintem elbasztad" = fogalmam sincs mi a helyzet de hülye vagy... )
Részemröl a témát befejeztem, és még 1x kérem a jelentkezett emberkéket hogy olvassák el a szabályokat mielött még kellemetlen meglepetésben lenne részük.
Mondjuk ezt néhány nappal ezelőtt is így elmondhattad volna, ahelyett, hogy: "csak", és akkor nem tartanánk itt. Mostmár nekem is világos nagyjából miért olyan lényeges ez... talán nem szálltam volna ki.
Nhlfan: abban azért nincs igazad, hogy f@sz sem nézi a honlapot. Elég jól sikerült és szerintem használni lehetne az adatbázist jövőre...
elözö bajnokságban lehetett, most nem is jelentkezhetne amig nem nyilatkoznak Tibivel arrol hogy kié a PIT
a honlapon az elözö bajnokság ota átalakitottam a tagok részt 2003asra, mivel azzal fogunk játszani, és miveloda kiirj a csapatok eredményeit, igy nagy összevisszaság lenne, és akinek a csapatát a miniligában elvette vki annak az infoját le kéne szednem...
ezt fejtsd már ki.milyen nevet milyen helyre?Matyika lehetett a Pittsburgh-gel szoval ez hülyeség.egyébként ha az elején kijelented hogy a 2003-mal akarsz játszani akkor nincs gond ugyanis az nem megy a gépemen.de hogy egy ekkora fasz kifogással élsz arra csak ezt tudom reagálni.
"6-10 Csapat fog részt venni a ligában, várhatóan kb 10-14 meccses alapszakasz és a 4-8 továbbjutonak rendes szabályok szerinti (tehát 4 nyert meccsig) tartó playoff. NHL2003al játszunk szoval aki nem tudja beszerezni az idöben szoljon. Miutan kiadjak en tudom küldeni annak akinek kell. Technikai okok miatt csak azzal a csapattal lehet játszani akivel a ligában is leszel 2003ban. Minden nap 1 meccset le kell játszani. Roster és profile még kérdés..."
Aki jelentkezett de ezt még nem olvasta a honlapon az most olvassa el itt, ne közbe derüljön ki hogy vmivel baja van..thx