Na mi van, emberek! Igen behalt a topic...
Pedig állítólag vmi győri robogós banda volt is a TV-ben...
Mi meg szóba se állunk egymással?
Hát hogy van ez, kérem?
A váltómat nemrég csináltattam, 4 ruppó volt. Kint dolgozik az ember bácsán, a focipálya elôtt kell lekanyarodni a bácsai útról balra, hogyha bajcs felé mész. Aztán azon az úton ameddig tudsz, aztán a zsákutca (kb 1 km-t kell még menni a kanyar után) vége elôtt a 4. vagy 5. ház (akarom mondani "palota") balkéz felé az övé. Műhelye hául van, (néhány dobberman mögött) a ház melletti kis bekötôúton tudod megközelíteni. De amúgy ki is van táblázva. A józsef attila út (ez már szabadhegy!) fehérvári úti végénél van egy viszonylag nagy táblája egy kerítésen a pontos címmel, ha arra jársz, nézd meg. Telefonszám is van, egyeztess vele idôpontot. kormányt nem tudom, hogy csináll-e, de maximum majd megmondja, hova vidd.
De lehet. Mentem a zótépébe.
Bocs, hogy csak most válaszolok, de szabin voltam, otthon meg szeptember elôtt kizárt, hogy legyen internyet.
Továbbra is hívj, ha beszélni v. talizni akarsz...
Üdv: Cryon!
Barátnőmnek van egy kispókja.
Van valakinek kontaktja, hogy átmenjen a műszakin, és még 2 évig szaladgáljon vele a városban?
A karosszérián kéne faragni, de aránytalanul sokba kerülne.
Esetleg valakinek alkatrésznek?
Ha a Pápai út felöl mész az Illyés Gyula utcán, elhaladsz a pálya mellett és utána balra be a garázsokhoz. Ott egyenesen mész 50-100 métert és megint balra, és már ott is vagy.
"Csak most találtam a topikra, és kérdezném a véleményeteket a gumisokról? Miylen tapasztalataitok vannak, hová érdemes vinni a kocsit?"
Én a "Horváth" gumishoz 1 szer vittem a kocsimat, de másnapra leeresztett a gumim,persze szombat volt és nem tudtam visszavinni garanciába,én meg vasárnap utaztam volna el. Utána elmentem a MÁVDAC pályánál lévő gumishoz, és Ő kiderítette, hogy ez azért történt meg mert hanyagul rakrák rá a felnire a gumit, nem tisztították le a felnit rendesen és ezért lassan leeresztett a gumim. Azóta a MÁVDAC pályához járok ott korrektnek tűnik a csapat.
Csak most találtam a topikra, és kérdezném a véleményeteket a gumisokról? Miylen tapasztalataitok vannak, hová érdemes vinni a kocsit? Van oylan hely ahol a táli gumi tárolását is vállalják, mennyiért? Hol lehet Michelint kapni?
pontosan melyikre gondolsz?
lehet venni 1500-ér is/liter (15W40)
meg 4500-ér is (0W50)
meg még van közte vagy 2-3 lépcsô
én ELF racingot vettem 1500-ért a celicámba (10w40) de bmw-be is ajánlották.