Üdv!
Akkor én már nem is panaszkodom,tegnap töltöttem kb. egy cd-nyi mennyiséget,és gyakorlatilag teljessen jol lejött.
De mondom,nállam pár napja volt egy kis visszaesés,az sem komoly.
Azért csak összeszedik magukat reméljük.
Nalam egyre roszabb a helyzet , neha teljesen belassul es mintha teljesen lealna , aztan felugrik kaprazatos 20-21k-ra .... az atlag 10-13-k , neha 1-2k-ra esik ... teljesen 33,6-os modemes idokre emlekeztet ... 8-(((
Hat igen , de mondtak az ugyfelszolgalaton , hogy lehet kerni vonalvizsgalatot ha ugy erzem , hogy nincs meg a garantalt minimum savszelesseg ( 128/64 k ) , nekem sajnos megvan ... , de ha neked 120k akkor te reklamalhatsz ! 8-)))))
Freestart ADSL 512/128 kapcsolatom pár napja nagyon lassú.
A letöltés átlag 10 k.
Az ügyfélszolgálaton közölték, nem tudnak mit tenni, a matáv nagyon le van terhelve, várjak hátha megoldódik. Kössz...
Mondjuk, tisztában vagyok vele, hogy valószínüleg nem a FreeStart a hunyó, de hát ez ok-okozati összefüggés. A láncszem végén meg szivatják az előfizetőt.Ha csak nem vismajor kategória. De erről szó sincs ugyebár.
A rizsa meg nem érdekel, amiért fiztek, azért elvárom a szerződés szerinti szolgáltatát.
(Ja, és nekem is Telindus-usb DSL modemem van.)
Nálam dettó.:(((
Ha nem lesz javulás belátható időn belül, felmondom az ADSL-t, és ha nagyon kötekednek akkor kártérítést is követelek, akár jogi úton is. Nekem max 120Kbit/s down, már 10 napja.
Upload az rendben (104Kb/s). Amúgy mind ez Freestart 512/128 StartADSL előfizetésre, BP....
Nekem a 384-es kapcsolatommal eddig 41-43 volt a letöltés sebesség.Most tegnap 36-38-al jött,de ingadozott,néha felment 40-ig is,de most az átlag 40 alatt volt.
Azért remélem megcsinálja a nyomorult matáv.Milyen "fura" hogy már megint náluk van a gond...
Par napja nalam is lassu , Upload az annyi mint eddig , de DL csak 20-22k max , az 50k-hoz kepest ez ca. 55% lassulas , nem 1-2% mint azt a matav kozolte ....
Pld az ftp.fsn.hu -rol a pub/openbsd/ -bol az ls-lR.gz -t huzom(kb2mega) es akadozik.
4-5k max.
A matav tesztszerver(adsl@test) -el viszont jo a kapcsolat(a szokasos 50k).