This album coincides with a happier time in my life. I think its very obvious in the music. It reflects how Im feeling now, the joy that I have in my marriage and family, and hopefully in the future.
It had only been a few days since singer and pianist Diana Krall publicly announced that she and husband Elvis Costello were expecting their first child. Her remarks may have primarily focused on her upcoming album, but it was easy to discern the rosy glow as she discussed imminent arrivals, and how she came up with the name for one of them.
I already knew before we went into the studio the title of the record. I definitely knew it was going to be From This Moment On. ...
Jó választás, kezdésnek kiváló! Nekem megvan minden (bevallom, ez-az csak mp3-ban), leginkább még a Love Scenes-t (nekem az volt az első cd) és természetesen a Girl In The Other Room-ot ajánlanám (saját szerzemények is).
Egyébként inkább hölgyről beszélünk, mintsem lányról, hisz ugyan lassan, de közeledik a 40-hez és különben in asszony :-)
További kellemes zenehallgatást kívánok (ha tudod, szerezd be a Live in Paris-t DVD-n, a cd rövid)... sajna a decemberi előadás nem sikerült olyan jól, mint szerettük volna...
Tegnap megvettem életem elsQ Diana Krall CD-jét. Amíg nem láttam a Duna TV-n, azt hittem, hogy valami rettenetesen fejhangú szexbombát fogok hallani, akit sznob körökben illik imádni. Hát életemben nem tévedtem ekkorát és csak azt sajnálom, nem hallgattam meg már korábban!! A hangja, a zongorázása, a stílusa valami elképesztQen gyönyörq, bensQséges. És maga a lány, a maga természetességében sokkal szebb, mint a CD-borítókon, ahol valami rejtélyes oknál fogva szQke bombázónak akarták beállítani. Na, a dalokról késQbb, még meg kell párszor hallgatnom, hogy minden szépségét kiadja.
Ma Magyaro-n a legkulturálisabb csatorna a Duna, volt már korábban is DK, Bobby McFerrin és hadd ne mondjam még a heti 1-2-3 jazz koncert felvételeket (Cserfő), kifejezetten sok jazz zenét adnak (a komolyzene a m2-é, a többin meg semmi nincs), ja és általában jobb filmek láthatók.
Én a "teljes ember"-es dokimnál hallottam először. Aztán le is másolta nekem, psszt ! Pont a "The girl in the other room"-ot. Csoda, ha szeretek hozzá járni ?
Láttam egyszer egy koncertjét a Mezzo tévén (bár lehet, hogy akkor még Muzzik volt a neve) - Live in Marciac - én akkor szerettem bele, azóta ha tehetem elég gyakran hallgatom.
OFF: Nos, megköszönöm, ha elküldöd, bár tegnap találtam egy metódust a dologra, viszont nem találtam az eszközön a megoldást, DE: különböző dologk mellet betettem a montreali dvd-t kíváncsiság végett és olyan vidáman lejátszotta, öröm volt nézni és hallgatni. Nem kellett állítani régiókódot, pedig a dobozon is van jel, h 2-es kódú a játékos :-)
ON: tegnap végre korrekt körülmények közt hallgattam (és gyakran néztem is) a montreali koncertet... érdemes volt beruházni rá, a'szem az évek múlásával kiforrottab lesz DK játéka és egyre okosabban válogatja zenekarát is (nekem a bőgős játéka nagyon bejön)... jó közelről is látni az arcokat, milyen átszellemülten képesek átadni magukat a zenének (nem feszült koncentráció látszik, hanem inkább felszabadultság)
Hi! Egy barátom révén a Rufusznál, tegnap du voltam érte... és 15,5e volt :-) ... mire nem jó a barátság... a különbözetet meg jól elisszuk! A kieg infót köszi, ha időm teheti ránézek a speier-es dvd-játékos oldalra infóért, de ez itt OFF, tehát hétvégén (vasárnap tutira) DK nap lesz otthon! Nagyon kíváncsi vagyok, h fog szólni végre nem szgépről a cucc.