A második csoport címet hiányosan írtam így néz ki teljesen Keverék törpetyúk tenyésztők (japisok) ! De rengeteg csoport van még külön veszik a chabokat is például! Érdemes keresgélni!
Igen jó volt sok szép képekkel, de mostanság mindenki inkább a facebookot használja igaz ott is nagyon leült a japis csoport! Nem igazán tartanak az emberek vagy nem nézik semmibe ezeket a remek kis állatokat! :(
szia nagyon szépek a törpéid:)) de ami igazán teccik az a fehér bodros jércéd!!!! esetleg nem tudnánk megbótolni????? hová valósi vagy? én csongrád megyei!!
Segítséget kérnék , már tollasodnak a kikelt csibéim, egy hete észre vettem, hogy valami hólyagszerű van az egyik szemén, nem tudja kinyitni talán gennyes? és a szemgolyója sem látszik. szemcseppezem. Nem tudom milyen betegsége van. ja , és az elült japimnak is az egyik szeme könnyezik és nem tudja kinyitni. Vigyem őket orvoshoz?
Fiatal oroszlánfejű nyulat -szürke lepke tarka - cserélnék krédli tyúkra, 2 db-ra. Már ivarérett és igen jó, egészséges állapotban van. Pécs,- Baranya,- Tolna,- Somogy megyei érdeklődők jelentkezését várom. Pécsi vagyok.
Akkor gratulálok a pipikhez! És akkor úgy néz ki, hogy tényleg a gépekkel van a baj! Lehet köztük búbos mivel nekem is van a picik között vagy 2-3! Igaz egy búbosom van akkor hozzád is került az ő tojásából is! ő lenne az ! :D A betegségben legalább felvidított a kelési eredmény! És jobbulást kívánok!!
Kikeltek már a tojások mert már kicsit aggódok! A másik vásárlómnak elég rosszul keltek 5 db lett! Remélem nálad jól kelt! Ha nem akkor majd megoldjuk ne aggódj! Csak azt nem értem hogy a kotlósaim alatt jól kelnek egészségesek de a gépben meg nem jól kelnek pedig frissek voltak a tojik is! Várom a beszámolót!