Miert erted meeeeeeg????? Nem er titkolozni, vagy ha nincs mit titkolni, felreetheto dolgokat irogatni!!!:-)))
Mindenki gyogyuljon meg!
Kepeket nem kaptam Boha, haaat hova rejtegeteg azt a lanyt?? (meg magadat...)
Mi megvagyunk, gyerekek nonek (Bendi is nott ket centit!), edesek es imadnivalok (es Bendi azzal nyuz minket, hogy mikor jon a kovetkezo kisteso, mert Boti olyan aranyos, szeretne meg egy ilyen testvert...??? szovan semmi feltekenyseg..:-)
Par hete Bendi ujra rajzol (leszokott a magyar oviban), es olyan jokat alkot, es olyan beleelessel, hogy el vagyok tole ajulva...ovoneni is, csinaltak neki egy kis magan kiallitast az oviban...Majd jol elteszem a muveit, hatha egyszer meg sokat ernek!:-)))
Es nonap alkalmabol nem esik a ho...lehet, hogy lesz meg iden tavasz????
Mára megbarátkozott az állattal, láttam, hogy még puszit(!) is adott neki.
Halci, örülök, hogy minden okés nálatok, csak maradjatok is így szépen!! Ja, a rács ikejás, meg a szekrény is, csak a fiókok vannak beragasztva, mert abban túl sok volt a "tete", meg frankón be lehetett csípni a pici ujjakat. :-)
Döby, van tortás kép is, csak khmmm, szóval azokon én is rajta vicsorgatok és izé, azt ide talán mégsem. :-) Oda sem figyeltem és tök véletlenül olyan gyertyát vettem, amit nem lehet elfújni. Sokkal jobban meglepödtem, mint babszli, és ez láccik sajnos a képeken! :-)
Szöszikém, nagyon szép a Picilány, tiszta anyja! :-)) Gyertyaelfújós/tortás kép nincs? Ha van akkor tegyél fel azt is! Ilyen zenélős játéka nem volt azelőtt? Csak mert Dávid imádja az ilyen zajongó dolgokat. Kedvence a Pockától vett zenélő bizbasz. :-))
Bobus, jó látni téged? Hogy bírsz a kisebbik fiúval? MIlyen érzés dupla fiús mamának lenni? Bendi még mindig nem féltékeny?
Halapa, maradjatok is még sokáig egészségesek, sok volt mostanában a betegség. :-(
A pici jányom is mindig félt az elemes mozgó, zenélő, izélő játékoktól. Olyan 4 éves koráig. Törpilla, meg tök édi :-)))) (és látom nálatok is ikejás rács van...)
A csaj gyonyoru, huncut, szoval johet!:-))) (remelem, Bendi velemenye is ez lesz....most Liza orulet van nalunk, de egyszer csak elmulik..:-)
Gyonyorusege masodik, meg sokadik evet neki!!!!:-))
Mondjuk nekem a teknos is teccc....szeritem idovel imadni fogja a lenyzo is, csak meg kell hogy szokja...
Halci, Te meg tenyleg dobd ki, aki csak hulye tanacsokert megy be (mar ha nem tanacsado irodad van!:-)
Csalad jol van mar???? Nektek is mindig kijut....
Tobbieknek puszka, csak bekukkantam geplezearas elott, gyermek kajal, igy meg nem lehet irni, meg nem is intim a kajcsi, bar alva eszik,eszre sem veszi....:-)
Mindenkinek nagyon szépen köszike a jókívánságokat!
Szülinap érdekesen alakult:
A torta okés, teccet Önagyságának, de a nagy mügonddal kiválasztott, aranyos, mindent tudó teknöc olyan érzelmi válságot okozott szegény gyereknek, hogy alig bírtuk megvigasztalni. Mára aztán megbarátkozott vele, de láttam, hogy reggel ébredés után elsö dolga volt belerúgni egy hatalmasat bal lábbal. Hát evvan, ott állt két leforrázott szülö, hehe, a többit képzeljétek hozzá!
Aztán kivettük az elemeket és megtanítottuk neki, hogy mi mindent lehet kezdeni egy ilyen szerencsétlen kis állattal.
A hócipőm tele van olyanokkal, akik bejönnek, feltartanak, mert megvették a teszkóban/metróban/kórában a számítógépet, és azt kézelik, hogy idejönnek, és én fogom nekik ingyen a supportot biztosítani. Most bejött egy nő, hogy neki azt a feladatot adták, hogy taiwanról hoznak be valami apple nótbúkot, és hogy mi kell hozzá, hogy itt is tudja használni, meg mondjam meg neki, hogy mire kell még készüljön, hogyha használni akarja. És megvolt sértődve, hogy fogalmam sem volt róla (és még ráadásul tényleg nem láttam még közelről mekit!). Ki fogom írni, hogy tanácsadás 5000 forint /perc....
Jajistenem, Pocka, ne akard, hogy itt nagybögözzem!!! :-))) Igen, ahogy lapult a takaróm alatt, olyan orvul... meg ahogy bögtünk, Te a meghatottságtól, én meg csak úgy megszokásból...
Na, most megyek elökészülni az esti bulira Apájával, aztán majd mesélek, jó? Pusszantás!
hehe, velem is volt ilyesmi a napokban, valahogy a kezembe kerültek régi képek, ahol a zasszonnal édes kettesben mászkáltunk, és elöző nap kicsi jányommal tettem ugyanezt. Tökre elérzékenyültem tőle.....
Szerencsére már 99%-os az állapota, egész jól van. :-)))) A htb+munkahely az eléggé kemény volt, soxor éjjel tudtam befejezni a munkámat, reggel ébresztő, csajszi oviba, rohanás a munkahelyre, dolgozás, után robogás csajsziért, aztán egy kis pihi (bevásárlás, takarítás), utána gyerekfürdetés, lerakás, utána munka, aztán alvás és go to 1. Nem csak a nyelvem lógott :-))))
Elképzelem a jelenetet, ahogy vicsorítasz, és hrrrrrrrrrr. Én kb öt centis (a teljes testmagasságom, mielött valaki félreérti) lettem volna, és a szőnyeg alatt bújva kúsztam volna........ Bár az elválok jelenetnél lehet, hogy gondolkodóba estem volna :-)))))
Bolhám, fogadjunk, hogy az egy évvel ezelőtti megpróbáltatásoktól voltak rémálmai, szorongásai, teljesen stresszbe jött, ahogy feltörtek az emlékek :DDDD
na figyu, én pont azon a napon mentem fel a fundamtba most, amikor egy éve utoljára láttalak pocisan :) ahogy ültem a 9-es villamoson és meséltem Martinnak, hogy ezzel a villamossal utaztam mindig, amikor ő még a pocimban volt és doktorbácsihoz mentünk, oda, ahol megszületett... és képzeld, a fundamt pont oda költözött ... nem a szülészetre, hanem az onkológiát számolták fel.
Na szóval szépen elnosztalgiázgattam és azon is, ahogy először láttam Macibabát a takaród alatt lapulni orvul --- úgy előjött minden, hog yaz nem igaz.
Teljesen zsibbadt voltam a sok emléktől, megrészegülve baktattam fel a kórházig, Martinnal be is mentünk, megmutattam neki a teraszt, ahol azon a szép napsütéses májusi napon az apjával először gyönyörködtünk BENNE, kis drágámban.
Roppant nagy érzékkel mindenképpen a szülőszobára akart bejutni :DDD
aztán ahogy szoktam, meghivtam magam az alagsori kávégépen egy melangra, de jó volt, tisztára , mint régen... csak most Martin is kapott egy kólát :)
na, megyek, mert Vani is tud ilyen csodákat éjjel, csak én már nem várom meg, amig kimegy a szememből az álom, mandinerből telepitem ki paplanostol az apjához, a konyhába :)))))
Halcika, jobban van már a Zasszonykád? Szegényke, gondolom a nyelved lógott a htb-zéstöl. :-)))
Nálunk volt egy horror éjszaka, meg egy(mint kiderült tényleg gombás) isszonyat piros fenekecske, ami 1 nap alatt szerencsére rendbe jött, ezt leszámítva kösz, megvagyunk. Képzeljétek, Macibaba megmondja, ha kakis! Aszongya Be! Mármint BEkakáltam... Néha füllentgetett, de mostanra tök egyértelmü a dolog. :-))) Olyan kis okos, nem?
Na de az az éjszaka... komolyan, ilyent még soha nem éreztem, de attól féltem, hogy az idegeim egyszercsak aszondják patt, és lesz hüüüha...
Mer´ugye elöször csak bementem hajnali egykor, aztán volt szeretgetös, együttérzös, ágyból kivevös, bújós, nyugtatgatós, dajkálós, rázogatós. Melléfekvös, hassimizös. Teáztatós. Kétségbeesös. Pelenkázós, lélekrebeszélös, ágybavisszatevös, majd újból kivevös, sírós, ... tejcsinálós, hütös, cumiztatós, bizakodó, nagyon fáradt, megint kétségbeesett. Ínykenös, újból pelenkázós. Közben eltelt 3 óra.
Aztán jött az, hogy kéremszépen eznem csak az én gyerekem a francbahát, indulsz apukám, mert engem a gutamegüt és elválunk. Nenézzéhüjén, nemérdekel a kínod, miazhogynehúzzamfelmagam!!!! Ja, hogy mé nem szóltam elöbb??? Tényleg... mér is?
Köszi mindenkinek az aggódást, zasszon jobban van, már nem olyan nagyon gyenge, de még elég xar a helyzet. Én gürizek mint barom+családilag majdnem minden a nyakamban. Éjjel meg belezúgok az ágyamba.....
bobus, nem teszel fel kepet a kicsi fiadrol ? Meg a nagyrol is ! :)))) Jol megvagytok ? Mennyire nyugis a pici, es hogy "viseli" Bendi ? Mi tenyleg jol megvagyunk, szerintem egesz jol megtalaltam a helyem, - foleg, hogy tudom, ideiglenes berendezkedesrol van szo, de igazabol igy meg hosszabb tavon is meglennek szerintem. ;)
Doby, hat ezt a nagyfiut !!! :))))) En egyebkent a "tilos" dolgokra az elejen csak a "nem"-et hasznaltam Hanganal (minden sallang nelkul), hogy megszokja a fule, de nekunk tan soha nem volt azzal bajunk, hogy ha valamire azt mondtam, nem, akkor azt juszt is csinalta volna - na ja, majd most jon a dackorszak ! ;) Tudom en, csak azt akartam ezzel mondani, hogy eleg hamar megertette, mire akarok kilyukadni az emlitett hangsorral. ;))))
Pedrus, de jo, hogy jol sikerult a koltozes ! Bar en lemaradtam arrol is, hogy az elozovel barmi gondotok lett volna... ;)
Halci, hogy van a csalad ? Asszony ? Szegenyem, remelem, hamar kiheveri... Jobbulast neki ! A bulit majd bepotoljatok valahogy...
Boha, hat Lara nem sieti el a fogzast ;), - nem mintha ez baj lenne ! ;))) Hanganak most jon a 15. es 16. (17 honapos), de neki eddig is nagyon gyorsan jottek... Es persze, ez sem baj. ;)))) A kiskukist meg majd akkor hiszem el, ha mar idekint mutogatja ! ;))))