Biztos vagy benne?
1. Mintha a 450. időben később lett volna...
2. Informátorom a szomszédos asztalnál ült, szerinte a Padlás nevű étterem nyitásakor készült a kép...
Erről a képről (akárcsak a hivatkozottról) eddig azt hittem, az 500. után készült, de tegnap megtaláltam a 2001. március 21-i (?) Story-ban az eredetijét. :) Most már nemcsak Kölyöknek van meg! :)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Tájékoztatjuk kedves felhasználóinkat, hogy a www.szinhaz.hu eddigi co-location támogatója, a Hálózat az Ifjúságért Kht. a mai nappal beszüntette szolgáltatását. A webszervert az Interware Data Centerbe helyezzük át. A nálunk elhelyezett színházak oldalai a költözés ideje alatt átmenetileg nem elérhetőek. Az átállás 1-3 napos ideje alatt leállásokat tapasztalhatnak a szolgáltatásban. Ezért szíves elnézésüket kérjük.
Szerintem nekem a Dzsungel könyve az amit a legtöbbször láttam,az összest SirKánt végignéztem:-) Mi az, nem tudod a pontos dátumokat? Akkor a mennyiségben is biztos lehetnél.
Az első SirKánért irigyellek!
Nálam Padlás 4, Sóska 4, Kövekkel 3, Emberbarát 3, ezek jutnak eszembe hirtelenjében a lista elejéről. Padlásból vasárnap meglesz az 5.! :)
Annyira jó volt,Artúr odaköszönt a tapsnál! Ó, engem is ez szokott leginkább megragadni. Össztáncon csak egyszer tudtunk úgy sikítani neki, hogy a mi oldalunkon szaladt ki, de azegyszer odanézett! :)
Eddig 2-szer (Anconain és most)ültem elfogadható közelségben a színpadhoz! Ha elkezdesz velünk járni, majd hozzászoksz az elfogadható közelséghez! :)
Amíg Te Artúrt néztél, mi László Zsolttal beszélgettünk a Trafóban, azért az sem semmi! (ill. utána volt ez időben, de mindegy)
Király Attilát most láttam először színpadon (tegnap az Össztáncban), olyan, mint egy orosz drámahős ezzel a hajjal, szemüveggel, szakállal. :) - ez a tetszés jele
Előadás előtt mondtam Artúrnak, hogy most már minden futó darabját láttam! Ő az egyetlen színész, akiről ezt elmondhatom. :)
Persze, hogy tudtam, hogy az 50. Kövekkelre és a 100. Galoppra megyünk! Tudunk mi kombinálni! ;) Varró Anna is jön, akivel tegnap találkoztunk először. Ő is ott volt a 400. Dzsungelen. :) Ezt a darabot mégcsak egyszer láttam, ideje lenne újra megnézni.
Nekünk már ismerős e kép, de hátha akad, aki még nem látta. Ezúton is köszönöm annak, akitől kaptam! :)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Nekem is említette valaki, utána találtam meg az icipici képpel észrevehetőbbé tett cikkecskét a Story-ban. Szóval nekem meg is van valahol, csak be kéne szkennelni.
A még öregebb - összeszedünk még valakit és mi leszünk a Három nővér ;)
Újabb interjúban említtetik meg a film. Íme:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Ma vettem a lapot, a neve Sárga RTV. A címlapon látható a kis sárga négyzet, emiatt vettem meg az újságot.
szívesen:)
most megy a magyar atv-n egy interjú a szt. lőrinc lazaca(i?) c. film rendezőjével, andrás ferenccel. tudjátok, ez az az új film, amiben kálid artúr játszik!