Elgondolkodtam, miért vágtam rá egyből, hogy Sting.
Van egy horvát kollégánk, akinek túl bonyolult a nevét magyar nyelvvel kiejteni, de ő tényleg nagyon hasonlít Stingre. Ezért így hívjuk (a háta mögött). Na, most egy szimpatikus, magas, elegáns horvátról ki jut az eszébe bármely tisztességes László Zsolt rajongónak? Természetesen Kovač doktor. Ilyen egyszerű ez. :)
Ez nem elég érdemi? :) Szerintem egy fórum attól jó, hogy teljesen szabad asszociációkat is előhív a téma. A "rajongás" egyik lényege meg az, hogy mindenről annak tárgya jut eszünkbe. :)
Családi/ baráti döntőnézésről estem haza, amikor megláttam a Kultúrházban. Kétszer kellett odanéznem, de óriási húzás volt. Másnap mentem egyből a videotárba, hogy az egészet láthassam. Vicces volt. :)
Ghana kiesése meg egy igazi dráma volt! A tesóm még napokkal később is dühöngött, ha szóba került.
Nem tudom kire hasonlítana, nekem Ő :LZS, és senkihez sem hasonlítható :) De jó lenne, ha sikerekben nem csak hasonlítana rájuk, de túl is szárnyalná őket :D
nem követtem a vb meccseit, főleg csak a hollandokat néztem, de mivel a döntőben őket láthattuk, a meccs után kezdődő Kultúrházban szerencsésen elkaptam "a mi Zsoci barátunkat". sajnos kevés lehetőség jutott neki, de akkor jókat mondott. :) főleg a végső megjegyzése teCCett a kiégéssel kapcsolatban. :D a ghánai csapatnak én is drukkoltam. szép lett volna, ha 4-be jutnak.
"Almagróba, a Madridtól 200 kilométerre délre fekvő városba várják a Nemzeti Színház társulatát mint kiemelt vendéget a nemzetközi klasszikus színházi seregszemlére, amelyet 1978 óta rendeznek meg. A Molière: Tartuffe, írta Parti Nagy Lajos című előadást Alföldi Róbert rendezésében július 19-én és 20-án, spanyol felirattal láthatják a nézők.
Almagróban a fesztivál ideje alatt több helyszínen rendeznek színházi előadásokat, de szerveznek műhelybeszélgetéseket és találkozókat is a színházi világ résztvevőivel."
Remélem mindenki látta LZS-t tegnap éjszaka a Kultúrházban az m1-en. Megtudhattuk tőle hogy a vb-n Ghánának szurkolt (illetve összességében az afrikaiaknak), meg hogy csodálja hogy nem égtek még ki ezek a játékosok ennyi év után. :)
21:00, Csütörtök (július 8.), m1 A vágyakozás napjai
rendező: Pacskovszky József
szereplő(k): Schefcsik Orsolya (Anna) Catherine Wilkening (magyar hangja: Kovács Nóra) László Zsolt Orosz Ákos Rudolf Teréz
Egy középkorú házaspár újabb lehetőséget kap a sorstól, hogy balesetben elveszített lányuk helyébe befogadjanak egy ismeretlent, akit házvezetőként alkalmaznak. Anna, a néma lány jelenléte a házban - úgy tűnik - mindent megváltoztat. Vajon a házaspár tud-e élni a nem várt lehetőséggel? Jóvá lehet-e tenni a múlt bűneit? Egy fekete-fehér történet a néma lány szemszögéből.
Én még a Szemlén láttam. Elgondolkodtató és magával ragadó alkotás.
Lemondás miatt van két kedvezményes jegyem május 17-re az Úri murira. Zsöllye jobb 4. sor 3-4 szék, 1000 Ft/db. Ha valakit érdekel, akkor jelentekezzen hamar, mert holnap, vagy csak hétfőn tudnám odaadni. Írhattok itt is, vagy a számom 0670-675-1060. Este 11ig hívhattok.
Milyen szép Zsolttal bővelkedő szombat estét kínáltak ma nekünk a tévé csatornák. Tetszett.:) Mindkét kereskedelmin a hangját hallatta, m1-en pedig azt látni milyen volt 20 évvel ezelőtt... Szerintem nem sokat változott, a haja színe, és a vonásai megerősödtek, de most is ugyanaz a kedves arc néz ránk vissza a színpadon, mint ebben a ´91-es kisjátékfilmben. Meg vagyok elégedve a mai kínálattal.:)
A parkot én kifejezetten sajnálom. Nekem nagyon tetszik, párszor már láttam. Oresztészt sem játszák régóta és azt is leveszik még most áprilisban. Mondjuk ezt nem sajnálom, valahogy nem tudtam megbarátkozni vele.