Keresés

Részletes keresés

FrédY Creative Commons License 2002.06.13 0 0 13
Azért kíváncsi vagyok arra, hogy vajon hogy is szól az a cikk SZÓ SZERINT. Ahhoz ugyanis, hogy tisztán láthassunk az ügyben, szükség lenne arra, hogy a teljes cikk szövegét elolvashassuk. Ha valakinek esetleg megvan, vagy tud linket, az ne fogja vissza magát, írja be ide!

Ugyanis ha jól vettem ki az Index írásából, itt nem arról van szó, hogy a cigányság, úgy cakk-pakk terrorizálná a magyarságot, hanem arról, hogy egy bizonyos település magyar származású lakóit terrorizálja egy bizonyos roma család. Ráadásul ezt a családot meg is jelölték, hiszen megjelent a monogrammjuk (nyilván nem azért nem a teljes név jelent meg, mert a fórumos újságíró nem akarta azt kiírni, hanem épp a "személyiségi jogok" miatt lehetett csak a kezdőbetűt kiírni).

Ha pedig ez így van, akkor már rögtön nem a komplett cigányságól szól a nóta, hanem egy családról. Ekkor pedig már csak egy kérdés marad: Valóban terrorizálja-e az a család a falu lakosságát, vagy nem. Ha nem, akkor a per jogos. Ha esetleg igen (hallottam már ilyenről...) akkor nem értem, hogy mi a baj azzal a cikkel...

Hangsúlyozom, hogy nem vagyok fajgyűlölő, ám félek, hogy itt most valaki már megint a származásából akar előnyt csiholni... Terrorizálja a környezetét, és emellett még pénzt is akar kapni, merthogy hogy mernek róla rosszat írni... "Azért csinálják ezt velem, mert ... vagyok!" Ismerős mondat, sajnos sokszor halljuk...

Szóval jó lenne elolvasni a komplett cikket, és megtudni az igazságot, hogy követett-e el bűncselekményt az a család, mielőtt egyesek élből lefajgyűlölőzik, lenácizzák a Fórumot.

magyar melós Creative Commons License 2002.06.13 0 0 12
Hát nem azt mondta, hogy a fideszre szavazott?
Előzmény: eervin (8)
Doug_the_Head Creative Commons License 2002.06.13 0 0 11
Büszkék lehettek a MF-re verbális kloákátokra.
Előzmény: eervin (8)
Doug_the_Head Creative Commons License 2002.06.13 0 0 10
A MF-os cikk nincs. Az Indexen lévő cikket olvastam, abban vannak "szemelvényök".
Előzmény: Fidélia (7)
big-lesz Creative Commons License 2002.06.13 0 0 9
Te emlékszel a cikkre? (Jó lenne, ha valaki belinkelné. Dátum...?)
Miért tartod pofátlanságnak, ha valaki pert indít a személyiségi jogai védelmében?
Szabad országban élünk?
:o)))
Előzmény: Kadare (5)
eervin Creative Commons License 2002.06.13 0 0 8
Büszkék lehettek Kolompár elvtársra törzsszavazótokra.
Előzmény: Doug_the_Head (-)
Fidélia Creative Commons License 2002.06.13 0 0 7
Egyébként nincs meg Neked véletlenül ez a cikk?
Doug_the_Head Creative Commons License 2002.06.13 0 0 6
Kire gondolsz pofátlanságilag?
Előzmény: Kadare (5)
Kadare Creative Commons License 2002.06.13 0 0 5
Hogy is van a Bayer könyv címe?Hol a pofátlanság határa-azt hiszem csak ez jut eszembe erről.
Doug_the_Head Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4
De vajon mekkora lehet az összeg? Olyan sok vagy a MF ilyen "vékonypénzű"?
Előzmény: Törőlt_nick (2)
toloba Creative Commons License 2002.06.13 0 0 3
Végre!
Nyerjen!
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.06.13 0 0 2
na, legalább tudjuk, hogy ki a felperes...
Előzmény: NotnormaL (0)
Doug_the_Head Creative Commons License 2002.06.13 0 0 topiknyitó
A Pesti Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött a Magyar Fórumban Cigányok rémuralma Pándon címmel megjelent, az ügyészség szerint is gyűlöletkeltő cikk miatti személyiség jogi per. Jó hírnevének megsértésért egy helybeli roma férfi akkora bírság kiszabását kéri a bíróságtól, amelynek megítélése esetén a Csurka István által jegyzett újság akár meg is szűnhet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!