Azért kíváncsi vagyok arra, hogy vajon hogy is szól az a cikk SZÓ SZERINT. Ahhoz ugyanis, hogy tisztán láthassunk az ügyben, szükség lenne arra, hogy a teljes cikk szövegét elolvashassuk. Ha valakinek esetleg megvan, vagy tud linket, az ne fogja vissza magát, írja be ide!
Ugyanis ha jól vettem ki az Index írásából, itt nem arról van szó, hogy a cigányság, úgy cakk-pakk terrorizálná a magyarságot, hanem arról, hogy egy bizonyos település magyar származású lakóit terrorizálja egy bizonyos roma család. Ráadásul ezt a családot meg is jelölték, hiszen megjelent a monogrammjuk (nyilván nem azért nem a teljes név jelent meg, mert a fórumos újságíró nem akarta azt kiírni, hanem épp a "személyiségi jogok" miatt lehetett csak a kezdőbetűt kiírni).
Ha pedig ez így van, akkor már rögtön nem a komplett cigányságól szól a nóta, hanem egy családról. Ekkor pedig már csak egy kérdés marad: Valóban terrorizálja-e az a család a falu lakosságát, vagy nem. Ha nem, akkor a per jogos. Ha esetleg igen (hallottam már ilyenről...) akkor nem értem, hogy mi a baj azzal a cikkel...
Hangsúlyozom, hogy nem vagyok fajgyűlölő, ám félek, hogy itt most valaki már megint a származásából akar előnyt csiholni... Terrorizálja a környezetét, és emellett még pénzt is akar kapni, merthogy hogy mernek róla rosszat írni... "Azért csinálják ezt velem, mert ... vagyok!" Ismerős mondat, sajnos sokszor halljuk...
Szóval jó lenne elolvasni a komplett cikket, és megtudni az igazságot, hogy követett-e el bűncselekményt az a család, mielőtt egyesek élből lefajgyűlölőzik, lenácizzák a Fórumot.