Keresés

Részletes keresés

Little Boy Creative Commons License 2002.05.30 0 0 21
Köszönöm.
Előzmény: Kulik (16)
malaclopo Creative Commons License 2002.05.30 0 0 20
Tisztelt Kulik Úr!
ebben a 4 évben befejezték a belváros felújítását, amit az előző ünkormányzat kezdett el; ezt biztosan elismeri a főépítész is, aki elkezdte a csatornák, stb. felújítását, és befejezte az épületek külső renoválásával; azt tudja ugye, hogy azt ígérték, 2002-re eléri a várost az autópálya, hol van? hogy újabb munkalehetőségek szűntek meg, hogy milliárdokat öltek a színházba, és a színházlátogatók tüntettek ellene; hogy megszűnt a képtár, mert a város képtelen volt együttmúködni a megyével, a kis létszámmal újra múködő konzervgyárnak a megye taposta ki a feltételeket, és utána kizárták, nehogy több munkalehetőség legyen; az előző önk. kezdte el a bérlakásépítést, elkezdte a panelfelújítást is, nem sorolom, látványra szép, az összes részvényt eltüntették, és müködési hitelt kellett felvenni, amire 90 óta nem volt példa; közben állandóan bíróságra járhatnak, szerencsére az eü privatizációt nem tudták lenyúlni
Előzmény: Kulik (17)
Kulik Creative Commons License 2002.05.30 0 0 19
A traumatológiára az akut, baleseti sérült betegeket szállítják.
Előzmény: ontalan (18)
ontalan Creative Commons License 2002.05.30 0 0 18
Tisztelt Kulik úr!
Kérem, pusztán terminológiai szempontból világosítson fel, mi a különbség a sebészet és a traumatológia között.
Hontalan
Előzmény: Kulik (14)
Kulik Creative Commons License 2002.05.30 0 0 17
Tisztelt malaclopo!
Gondolom elolvasta hozzászólásaim, melyből kiderült az említett úrról kifejtett véleményem.
Nem szavaztam rá. Minden esetre Szeged az elmúlt négy évben többet fejlődött, mint előtte eltelt 20 évben összesen.
Tisztelettel:
Kulik
Előzmény: malaclopo (15)
Kulik Creative Commons License 2002.05.30 0 0 16
Tisztelt Little Boy!
Nem választották újra, mivel még alkalom se adódott rá ugyanis 1998-ban indult először az önkormányzati választáson.
Tisztelettel:
Kulik
Előzmény: Little Boy (12)
malaclopo Creative Commons License 2002.05.30 0 0 15
Kulik Úr!
igaza van, azt úgy hívják; nem tisztem, hogy nyilvántartást vezessek, hol dolgozott, de 2 ismerősöm legalább életben maradt, igaz, egyiknek le akarta vágni a lábát, a másikéba csak benne hagyta, amiről beültetéskor azt mondta, kiveszi; szegedi fórumokban olvastam róla, hogy alkoholista hentes a városlakók titulusa róla; ha szakmai és emberi véleményed jó róla, ted közzé nyugodtan, én nem állítom, hogy ő lenne az ördög, én személyesem nem ismerem, a törött csuklómat egy kiváló sebész látta el az úk klinikán, mint politikusról viszont nagyon rossz a véleményem róla, de túléltem eddigi működését, ha a városlakók úgy döntenek, még további 4 évet is kibirok, szerencsére nem vagyok függőségi viszonyban az önkormányzattól
Előzmény: Kulik (14)
Kulik Creative Commons License 2002.05.30 0 0 14
Tisztelt malaclopo!
Nem óhajtok vitába szállni de Szegeden az Új-klinikán nincs sebészeti osztály, van viszont:
pszichiátria, neurológia, idegsebészet, traumatológia, ortopédia.
Az említett úr a traumatológián dolgozott.
Úgy látom egy kissé alulinformált vagy.
Néha veszélyesebb ez az állapot mint a tudatos félretájékoztatás.
Nem óhajtok véleményt nyilvánítani róla mert személyesen ismerem és dolgoztam vele.
Tisztelettel:
Kulik
Előzmény: malaclopo (10)
tantris17 Creative Commons License 2002.05.30 0 0 13
Hát hála a fennvalónak, már nem sokáig lesz mayor a Bartha. Egyrészt azért, mert nem indítják újra (infóim szerint Póda Jenőt jelölik a pógárok); másrészt azért, mert mint áprilisban kiderült, esélyük nincsen. Háromból két körzetet elbuktak, de ahol Balogh "szektaellenes" Laci győzött, a városi részen ott is 60 fölött kapott a szoci Géczi, csak a 'buta falusiak' (Ambrózfalva, Pusztamérges) hozták be a pógárt.

Meg kellene fontolnia a fityisznek, hogy Magyar Paraszt Pártra keresztelje magát: a városi polgárok ugyanis nem átallanak ballibek lenni. Meg a stílust is jobban kifejezné a 'paraszt' jelző.

Little Boy Creative Commons License 2002.05.30 0 0 12
Távol álljon tőlem, hogy a tényekre valótekintet nélkül védjem, de egy osztálytárs még nem az a hiteles forrás...
Azért kérdeztem, amiket kérdeztem, hogy megtudjuk, Szeged mennyire bízik a polgármesterében (újraválasztották-e már, figyelenek-e az ilyen pletykákra/tényekre), mert az ,hogy nem lett képviselő, még semmi.
Nálunk több, mint tíz éve egy SZDSZ-es csóka a polgármester, mindig indul képviselőjelöltként is, de azt rendre harmadik hellyel végzi, ősszel viszont mindig nagy többséggel megválasztják.
Előzmény: putyi (11)
putyi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 11
Itt nem a terjesztés vagy nem terjesztésről van szó, hanem a TÉNYEKRŐL!
Előzmény: Little Boy (9)
malaclopo Creative Commons License 2002.05.30 0 0 10
az új klinika seb. osztályán; mindenesetre, jó, hogy tényleg nem operálhat többé, hogy pm-nek is milyen, arról véleményt mondott a körzete a választáson; én még csak azt sem kívánom, hogy börtönbe kerüljön, remélem, annyi fityesz esze volt, hogy csak etikátlan volt, nem bizonyíthatóan törvényellenes; nagy megkönnyebbülés lesz a fityesznek is, ha eltűnik, anyagi jólétét megalapozta, nyugodtan visszavonulhat
Előzmény: Kulik (5)
Little Boy Creative Commons License 2002.05.30 0 0 9
Namármost:

1) Ő négy éve polgármester, vagy régebb óta?
2) Polgármesterré választása előtt, vagy azóta terjesztik róla, hogy iszik?

Előzmény: putyi (8)
putyi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8
Én folyamatosan dohogok a polgármester miatt!!!
Az tetszett amit a Délmagyar-ban nyilatkozott:
"Egyesek azt terjesztik rólam, hogy alkoholista vagyok." Igaz nem cáfolta...
Egy volt osztálytársa mondta, hogy már annak idején is az alkohol rabja volt a Bartha úr!
Az ilyen ne legyen polgármester és ne égesse ezt a szép nagy várost!

Még ő csodálkozott, hogy a körzetében nem ő nyert... ÁÁÁÁ dehogy!

Előzmény: Little Boy (7)
Little Boy Creative Commons License 2002.05.30 0 0 7
Jól emlékszem, polgármester miatt legutóbb akkkor dohogtál, amikor a szombathelyi fiúról kiderült, hogy hamis a nyelvvizsgája? :))))
Előzmény: putyi (6)
putyi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 6
Bartha úr ellen most konkrétan rendőrségi eljárás folyik hűtlen kezelés miatt!!! Úgy néz ki lesittelik mint a testvérét.

Jó kis polgármester!

Előzmény: Kulik (5)
Kulik Creative Commons License 2002.05.30 0 0 5
malaclopo!
Soha nem dolgozott Bartha a Sebészeti klinikán.
Jó lenne ha először tájékozódnál.
Minden esetre én nem rá szavaztam.
Előzmény: malaclopo (4)
malaclopo Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4
mind a kettő igaz; amióta nem operálhat, jelentősen javultak a sebklinikán a túlélési esélyek
Előzmény: vakribogyo (-)
Rézeleje Creative Commons License 2002.05.30 0 0 3
off
putyi megszerezte az előkelő második helyet. Rézeleje csak utolsóelőtti lett.
on
Előzmény: putyi (1)
Rézeleje Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2
Hukk.
Előzmény: Rézeleje (0)
putyi Creative Commons License 2002.05.30 0 0 1
Én csak annyit tudok, hogy Barta úr egy nagy 0!
Rézeleje Creative Commons License 2002.05.30 0 0 0
Matyarországon többszázezer alkoholista van, ezért nem 0 a valószínűsége, hogy bárki az.
Előzmény: vakribogyo (-)
vakribogyo Creative Commons License 2002.05.30 0 0 topiknyitó
Arra lennék kíváncsi, hogy igaz-e, hogy Barta alkoholista és, hogy milliós károkat okozott Szeged városának? Én sok mindent hallotam róla, láttam is meg el istudomképzelni, csak kíváncsi lennék az igazságra

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!