Az autó olyan jelenséget produkál, hogy lassú tempónál 1-es, 2-esben emelkedőn (mondjuk dugóban) a hűtővíz hőmérséklet egy átlagos értékből egyet gondolva a pirosba ugrik a mutató és kiírja, hogy stop és hang jelzést is ad. Ritkán fordul elő. A múltkor cserélve lett a termosztát meghibásodásra gyanakodva, nem változott semmit. Esetleg valakinek ötlete?
Sziasztok! Kérlek segítsetek, 2006-os benzines 307SW jobb oldali küszöböt kell cserélnem, mert elkezdett rohadni. A bárdinál, és az unixnál is csak rövidebb létezik mint az én autóm (kb. 5-cm hiányzik), az intercars pedig nem tud adni egyáltalán. Tudnátok segíteni, hogy kihez forduljak?
Segítségeteket kérném. Van egy peu 307 sw 1.6 16V.Egyik nap élményt a bal első index amin az izzócsere sem segített rá pár napra pedig a jobb első is el szállt. Találkozott már valaki ilyen problémával? Megcseréltem a foglalatokat is és akkor sem lett jó. Válaszotokat előre is köszönöm.
Észre vetem hogy a fap tartálynak öszeéget a vezetéke lehet hogy ez véget nem indul akocsi,mert nincs kapcsolatba a vezérlésel.Tud valaki olyan embert akki kijön házhoz kiütni az agyábol a fapot?M1 autopálya melet lakok 85 kilóméter könél ez a komáromi kijáro.Ha igen akkor irj egy nevet és elérhetöséget.
Feltöltótem az akkut semmi változás,elkébzelhetö hogy tönkre ment a kulcsom és ezért nem indul?Nincs potkulcso a meglévö meg nagyon rossz álapotban van.
Kicsit merűlt az aksid semmi egyébb. No para🤣töltsd fel és jó lesz, gyujtáson ha sokat birizgál az ember ablak le radió, vilagitas, stb, akkor aktiválódik a economy, és amint ujra felmegy a feszko magatol kikapcsolja.
Sziasztok.Van egy peugeot 2004 307 SW 2.0 hdi 136 lovas autom ,az a problémám vele hogy eltünt a muszerfalrol minden nem világit rajta semmi gyujtást adok semmi nemis hajt a bisztik jok a relék nemtudom fogalmam sincs mijen irányba keresem a hibát.
sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy van egy 307 2.0 rhy 90le siemens és szeretnék egy diag eszközt venni hozzá, de eddig amit sikerült beszereznem az nem volt jó, ebben kérnék egy kis segítséget, hogy szerintetek mi lenne a hozzávaló?
Szia Automata kizárva,a kilométer miatt,is és írtad hibás.
A manuális már érdekesebb,ebay-on 7000ft volt az 1.6-os 307 benzineshez a gázpedál potenciál,de diaggal fel kell tanítani.Evvel a hibával nem használható az autó,nincs benne erő,s csak 3000ford/p fordulatot enged.
üdv urak,szeretnek kerdezni toletek,holnap lehetosegem volna elugrani megnezni ezt a csodat elmeletileg jo aron egy gázpedálszenzor hibával(nem ertem honnan tudja es ha ki voolt diagolva miert nem javitottak meg de sebaj:) otleteket velemenyeket kernek az sw a panoramateto es a 7 ules lenne?:)
Ott akkor hú de szuper volt, most eltelt pár nap és pár 100 km is beleugrott, megint csinálja de sokkal finomabban, és még mindig megmaradt hogy finom gázadásra jó reagál, de már megint érezhető a finom ugrálás...
Megint leszedem a 2 lamellás légbeömlőről a csövet, megnézem rendben van e, és a kivett vákuumszelepet is szétkapom hogy a még nem cserélt helyére be tudjak rakni egy javítottat
amint még gondolkodtam, ha elérném kézzel a turbó vákuumszabályzót és meg tudnám mozgatni, hátha érezném hogy szorul valahol...
még valami, az az Y elágazás amiben van egy zárt és egy nyitott lamella...
Erre a következőt mondta a szerelő:
az egyik ág a hűtőn keresztül, a másik azt kikerülve megy, ez akkor kell amikor nagyon hideg a motor vagy épp a regenerálás folyik, mert akkor a turbóból közvetlen a forró levegőt engedi a motorra
ez mindkettő kiiktatható, csak le kell dugózni a vákuumcsöveket...