"Az egykori MSZMP reformkommunista szárnya belülről bontotta le az előző rendszert"
Az a baj , nem eléggé :)
A gorbacsovi folyamat nem személyfüggö volt, tehát ha Pandacsöki Boborján van ott, akkor is végbement volna.
Abban igazad van, hogy 2 szar van, de ha csak ebből lehet választani ? Szavazni meg muszály :) !!!
Az MSZP sajnos olyan vizeken evez, "naagy külföldi segítség" ami nagyon nem tetszik nekem.
Üdv.
Én ugyan sem Medgyessi, sem az MSZP fogadatlan prókátora nem kívánok lenni, de:
Az egykori MSZMP reformkommunista szárnya belülről bontotta le az előző rendszert. Igaz kellett hozzá a gorbacsovi folyamat, de akkor is.
Félve jegyzem meg, hogy ebben Széchenyivel vélek párhuzamot felfedezni, aki nemes létére kiállt a jobbágyfelszabadítás mellett.
A Tájoló szerint egyébként jobboldali liberális beállítottságú vagyok, mégis kizártam a voksolásnál a Fideszt, antidemokratikus és korrupt mivolta miatt.
Kívánom a magyar jobboldal megújulását (amihez a Fidesznek el kell tűnnie), és akkor egy szép napon még azt is megérhetjük, hogy oda adom a voksomat.
Igen , jó köszi részben igazad van.
De a Megyóék több mint 15 éves pol görcsölése , miért nem szúr szemet senkinek?
Megyó még Grósz Karcsi bá'-val óvta az országot az imperialista kizsákmányoló ... tőkétől !
2002-ben meg milliárdos bankászaktanácsadópénzember allúlművelt miniszterelnök ? Eh-eh ez is bántson titeket, ne csak az Orbánféle 180 fok.
És akkor eljő igazság a Földön :)
Tisztelettel: Csa1
Az a baj, hogy igen?
Miért, mesélj akkor mi volt, hogy volt, talán rossz adatokat közöltem, talán rossz történelem könyvet olvastam ?
Egy felmérés szerint a mai magyar választópógárnak 1/2 évre nyúlik vissza a pol. memóriája. Nekem nem .
Nem a fidesz védelmére kelek, mert most tényleg vannak "érdekes" döntések, de hallgattassék meg a másik oldal is.
Felhasználónév: csa1
Email-cím: szem_csab@nexus.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 1059
Státusz: Törzsvendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás:
Na akkor: Ez a ragaszkodás a hatalomhoz ez izgis dolog, mert emlékezzetek : elzavartuk öket 56-ban, elzavartuk őket 90-ben, elzavartük őket 98-ban, és megint itt vannak naaagy nemzetközi segítséggel :(
Felhasználónév: Original Ganjaman
Email-cím: xkere@freemail.hu
Üzenetek száma: 464
Státusz: Törzsvendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás:
---------------------------------------
Ezekután:
Szerintem is fokozottan gusztustalan, amit a narancsbárók művelnek. Meg lehet nézni a hozzászólásaimat, a kampány során igyekeztem visszafogott lenni, és ésszel érvelni a gyűlölet helyett.
De ami most folyik az országban az már kezdi az én számat is mocskossá tenni. Annyira nyilvánvaló, ami a topic címe, és annyira borzasztóan széjjelrabolták-rabolják az országot, hogy az félelmetes. Óriási tömeget vezettek meg az álnemzeti ***dumájukkal (már menet közben cenzúrázom magam :-), nem tudni, mi lesz, ha a csalódottság kitör majd a tömegekből (ti. amikor kiskedvenceik sorba mennek az előzetesbe).
Úgyhogy Kis virág, mélységesen egyetértek veled, csak így tovább!
------------------------------------------
Khemat Zuaffabre adatai
Felhasználónév: Khemat Zuaffabre
Email-cím: walterasp@hotmail.com
Üzenetek száma: 98 ------------------------------------------
Dr Ványék adatai
Felhasználónév: Dr Ványék
Email-cím: dr_vanyek@freemail.hu
Üzenetek száma: 56 ------------------------------------------
és hogy balra is csapjunk, igazságosan:
(sajnálom, kisvirág, igazad van sok mindenben, le a fidesszel meg minden, de ettől még lehetne higgadtabban...)
kis virág adatai
Felhasználónév: kis virág
Email-cím: csavlek@freemail.hu
Üzenetek száma: 58 ------------------------------------------
...A látszat szerint a Fidesz vezetőinek mindehhez semmi köze. Sőt: Deutsch Tamás az OVB-hez érkezett kifogásokról korrektül nyilatkozott, de felidézhetjük a Testnevelési Egyetemen április 9-én tartott fideszes nagygyűlés azon jelenetét is, amikor Áder János elhajtotta az első fordulós eredmények felülvizsgálatáért a hallgatóság soraiban aláírásokat gyűjtő és hozzá forduló MIÉP-es aktivistákat. A valóság azonban az, hogy a MIÉP által indított akcióra, illetve az Orbán Viktor-i riadó után kialakult hisztériára - ami evidens módon vezetett el a választási eredmények kétségbevonásáig - személyesen a miniszterelnök adta az áldását. Orbán a második forduló előtt a párt egyik propaganda-tévéműsorában akkor meghökkentő, utólag elképesztő kijelentést tett; olyat, amilyet magyar miniszterelnök eddig még nem engedett meg magának. A kormányfő április 18-án ezt mondta (a Népszabadság másnapi tudósítása szerint): "miniszterelnökként nem vonhatja kétségbe az Országos Választási Bizottság azon határozatát, hogy a választások első fordulója szabályosan zajlott le", de hallott ő is "különféle választási csalásokról." ...
Na majd csak IGNORE ON lesz végre! Ilyen buta elvakult fideszessel is régen találkoztam a fórumon!:))) Nem baj, majd négy év mulva lesz: Játszd újra Sam! Addig behúzhatod a fideszes lobogót!:)
"Az hogy hülye fideszes vagy azt már az elején fixáltuk. Utána meg már nem volt érdekes a vita, mert minek!?"
Igazad van. Ha valaki nem azon az állásponton van mint Te akkor az már minek. Két MSZP-s között nyilván sokkal jobb a vita. :)))
Bocs ezt nem hagyhattam ki. :) Ennyi vagy. Namostmár tényleg:
IGNORE ON
Tudod azért sajnállak, hogy ennyire begyöpösödött az agyacskád és csak kurvanyázáshoz értesz (természetesen csak a Fidesz esetében). Én az ilyen embert nem tartom vitapartnernek. Ezért ignore ON.
dr
ui. én nem szeretem az MSZP-t de ilyen stílusban mint a tied és ennyire elvakultan akkor sem fikáznám őket, hogyha egy jó politikusuk és egy jó húzásuk sem lett volna az életben...
ad 1. Sajnos semmilyen garanciat NEM latok. En csak kovetkeztetek a viselkedesbol. Adja Isten, hogy ne tevedjek nagyot.
ad 2. Nagyon ertekelnem, ha valaki FELULBIRALNA nezeteit, amint Te is mondod, de nem errol beszelek. Peldaul: Boross Imre, Allami Dijas bankar, volt MNB alapszervezeti partitkar azt mondja a TV-ben: nezzek meg az MNB fizetesi listajat, megtalalnak-e ott parttikari beosztasban? Persze, hogy nem talaljak meg, mert az alapszervezeti parttikarok szakmai munkajuk MELETT voltak titkarok. En akkor hinnek benne, ha azt mondana, hogy igen az voltam, de...es itt jonne az a felulbiralat amirol Te beszelsz.
Ugyan ez vonatkozik Stumpfra, Pinterre, Martonyira stb, stb.
Orban Viktor pedig egyszer tenyleg elmondhatta volna, hogy igen, antiklerikalis voltam, de....
Lasd be, hogy ezek mas esetek.
ad 3. es 4. En annak orultem volna, hogy ha a valsztasi kampanyban nem csak arrol lett volna szo, hogy Bokros csomag, hanem arrol, hogy kellettek gazdasagi megszoritasok, de nem olyanok mint a Bokros csomagban, hanem...
Ez a hülye fideszes bagázs most úgy tesz, mintha ök lennének a rendszerváltás letéteményesei, pedig akkor még a kisz lógott ki a seggükböl, aztán megvárták amig mások kikaparják a kis nacionalista konzervativ
gesztenyét nekik!
Te komolyan teljesen elvakult vagy (SZEMÉSZ): azt mondod, hogy a Fidesz miatt van "megrohasztva" az egészségügy?
Láttad a Megyó-Orbán vitát ott a Budakeszi úton (elmegyógyintézet)?
Szerintem menj mostmár aludni mielőtt még nagyobb marhaságokat mondasz.
Te vagy az a tipusú ember, aki a Fideszre fogja, hogy nincs kocsánya a kocsánytalan tölgynek (c. Pokorni).
Igaz, hogy nem szerettem kotelezoket olvasni, de talan megis be kellene epiteni a gimis tananyagba az 1984-et. Felteve, hogy megerti az ember, es nem lusta gondolkodni kicsit, eleg sok mindenre valaszt kap. Vagy legalabb elindul arrafele.
Rosszul tudod! Gondolj hitlerre, öt is szerették néhány milliónyian és ez nem jelentett minöséget!:)
" miért nevezed diktátornak. Úgy tudom, hogy a diktátorokat az emberek nem szeretik. Nyilván a rá szavazó 2.5 millió ember is csak kényszerből voksolt rá. "
"1. Semmi garancia nincs arra, hogy az MSZP-SZDSZ jobb lesz, legfeljebb arra, hogy valamivel szerenyebbek lesznek."
Szóval te látsz erre garanciát. Irigyellek.
"2. Merlegeld kerlek azt, hogy az elmult 12 evben ki valtozott radikalisabban? Te hiszel annak aki pillanatok alatt 180 fokos fordulatot tesz? En nem nagyon."
Ha valaki felülbírálja a politikai nézetét és megváltozik meddig kell még hallgatnia az ilyeneket? Nem hinném, hogy ez köpönyegforgatás lenne. Ettől egy párt nem veszti el a hitelét (most nem beszélnék az MSZP "hiteléről").
3. Az meg, hogy miket mondott 92-ben nem kellene 2002-ben ráolvasni. Sok mindenki mondott sok félét. Egy politikus szavai sem kőbe vésettek.
4. Ami a Bokrost illeti: csak annyit mondok: a csomag 90%-át az alkotmánybíróság megsemmisítette. Az a 10% bizonyára nagyob szükséges volt...