Keresés

Részletes keresés

realfan Creative Commons License 2002.04.24 0 0 40
Hát látom ez nem jött be..

Tegnap szenzációsak voltunk - végre...

Ég az ETO, vezet a Kispest. Talán tényleg még az ETO az, akit meg lehet előzni. Hiszen egyedül már csak ellenük játszunk itthon.

Már meg van a jegyem az O-szektorba!! Egy hét múlva ilyenkor.. Hát fel sem tudom fogni! Szombaton sem lesz rossz meccs... Aki megy, szóljon!

R.I.P. SIMON TIBI

realfan Creative Commons License 2002.04.21 0 0 39
Sziasztok! Örülük, hogy így megy a topic!
A tippbajnokságon már Én is gondolkoztam!
Szóval a következő fordulóban:

Haladás-MTK
Dunaferr-ZTE
Sopron-Újpest
FTC-ETO
Vidi-Kispest
Vasas-DVSC

Mondjuk telitalálat esetén 5 pont.
Győztes (vagy döntetlen) eltalálója 3 pont.
Egy gólon múlott 3 pont.
Csak az egyik csapat góljait találja el 2 pont.
Tippelt 1 pont.

Várom a tippeket!

Remélem, így még többen leszünk!

Vesszen Trianon Creative Commons License 2002.04.21 0 0 38
Hirdessünk tippbajnokságot a magyar bajnokikra!
Bár sajnos a Hali lehet, hogy jövőre a másodosztályú csapatok között lesz... De ne adjuk fel!!
grillemberke Creative Commons License 2002.04.21 0 0 37
Hát a hokisok sem nyertek... De legalább a KO-KO kiütötte a... Mit tudom Én kit! Szentes Lázár:
Úgy láttam, hogy ezen a mérkőzésen mindkét csapat igen görcsösen, idegesen játszott. Játszott? Szar színvonalú meccs, két magyar mezőnyből is lefelé kilógó csapat... Egyébként nevetséges, amit a csapat produkál (edzővel, játékosokkal együtt). Most meg jön az MTK... De azért HAJRÁ HALI!!!
grillemberke Creative Commons License 2002.04.20 0 0 36
Sok sikert a hokisoknak! Legalább valami jó legyen ma... Az MTK folytatja "remeklését"...
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 35
3-1-re vezet a Dunaferr!
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 34
Bár az általam nyitott topicban off vagyok, azért:
HAJRÁ, MAGYAR JÉGKORONG-VÁLOGATOTT!
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 33
Ennyit erről. Vezet a Dunaferr 2-1-re.
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 32
Sőt! Még így, hogy a Dunaferrtől levontak hat pontot, ők is lecsuszhatnak. Igaz, velük idegenben játszanánk, de a kupában megvertük őket ott! A bajnokságban is ikszeltünk. Ráadásul, a motiváltsággal itt is problémák lehetnek a Videotonnal együtt!
grillemberke Creative Commons License 2002.04.20 0 0 31
Most néztem a tabellát. Ha kikapna a Vidi a barátainknál (most 1-0 a kék majmoknak), és nyerne a Sopron Kispesten (ami nagyon jól jönne), akkor még a Vidi is lehet hetedik! És ellenük itthon játszanánk. Ez előny lenne! Inkább itthon a Vidi, mint idegenben a Sopron. Ráadásul a Videotont úgy sem érdekelné már az alsóház!
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 30
Mellesleg nekem is el ment rajtuk az egyik Tippmixem. Ha csak ez lenne a legnagyobb bajom. Ebből is látszik, mi még ekkor és ebben is megbízunk a csapatban!!
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 29
Furcsa az edzőnk, az biztos. Megint cserélt az első félidőben, megint a Filipovicsot cserélte le. Utóbbival nem is lenne baj, csak mondjuk a jobb hátvéd Nagy Gábor jött be helyette - legalábbis a sportforum szerint. Persze utólag könnyű okosnak lenni, de ezek az első félidei cserék nem biztos, hogy jót tesznek. Hajrá, Hali!
grillemberke Creative Commons License 2002.04.20 0 0 28
Vezet az Újpest. Ez nem jönne rosszul, ha nem kaptunk volna ki...
Tripla vereség: 1. kikapott a Hali
2. az ETO-tól
3. ezen ment el a tippmixem...

A harmadikat már megszoktam - nem nyertem a tippmixen. Csak az a baj, hogy az elsőhöz is lehet, hogy hozzá kell szokni.

realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 27
Végeredmény:
ETO-Hali 1-0.
G.: Farkas B. a 86.percben.

Ha kedden nem nyerünk, vagy legalábbis nem szerzünk pontot, kiesünk. Ez szinte biztos! A jövő hétvégén meg pont a zete rúghat bele még egyet a már földön fekvő csapatunkba. Így nem fogunk felpörögni a kupadöntőre!

mash Creative Commons License 2002.04.20 0 0 26
semmit suttyókám!
Előzmény: grillemberke (21)
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 25
Végünk!
86. perc: Farkas Balázs!
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 24
Vasas-FTC 0-0.
Nem igaz! Bár talán nem is kellene figyelni a Vasasra, hiszen akkor már teljesen mind1, hogy 11. vagy 12. leszünk. Bááár... Tavaly a Lokit a 11. hely mentette meg a BKV visszalépése miatt. Talán most is ez megtörténik.

Mi is még 0-0-ra állunk. Még van negyed óra.

grillemberke Creative Commons License 2002.04.20 0 0 23
Nem hiszem el! Olyan, mintha a fragyi direkt ellenünk játszana. Előbb pont volt egy kapufa. MOST MEG VÁÁÁÁÁCZI!! Nem igaz! Mocskos fővárosi parasztok! (Mindkettő)
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 22
A félidő 0-0. Nem hiszem, hogy ez nekünk túl jó lenne. Még van 45 perc.
Kedden Hali-mtk. A tévéközvetítés talán feltüzeli a csapatot. Már csak 11 nap a kupadöntőig!
grillemberke Creative Commons License 2002.04.20 0 0 21
mash!
Remélem, Te is tudod, hogy egy kupadöntő teljesen más egy idegenbeli meccsnél! A két tábor között valóban nagy a különbség, de egy ilyen meccsen nem ez számít. Hanem a nézőszám! Ha voltál már kedvenc csapatod kupadöntőjén, szerintem egyetértesz ezekkel a sorokkal. Az idengenbeli fellépéseknek megvannak a különböző okai. De szerintem Te is tudod ennek okait.
Hajrá, Hali!

Ui.: Mit kell betenni a kedvencekbe?

mash Creative Commons License 2002.04.20 0 0 20
csak, hogy a lilák szoktak idegenbe is utazni, míg ti......
Előzmény: grillemberke (18)
mash Creative Commons License 2002.04.20 0 0 19
na nesze!
ezt tedd be a kedvencekbe!
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9020249&uq=1239
Előzmény: realfan (-)
grillemberke Creative Commons License 2002.04.20 0 0 18
ChrisRea!
Remélem elhiszed, de az előbbi véletlen volt!
Hétfőn már Én is megveszem a jegyem!
Állítólag a liláknak 8000 jegyet küldtek, nekünk meg csak 5000-et. Fura! Az átlagnézőszámunk tudtommal nekünk nagyobb...
Egyelőre 0-0.
mash Creative Commons License 2002.04.20 0 0 17
talán kicsit jobban kellene körbenézni!!!
Előzmény: realfan (-)
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 16
Szeva! Szerintem is most végre nyerhetünk idegenben! Ránk férne, mert hat idegenbeli és két hazai meccs van hátra - ezzel együtt. Nyerni kell! A kupadöntőre már hétfőn meg lesz a jegyem...
ChrisRea Creative Commons License 2002.04.20 0 0 15
M'r kezdtem volna élvezni. Olyan a stílusod mint a Frédi-Béni kifordított vátozatban. Csak a rímek maradnak le a végéről:))))))))))))))

Előzmény: realfan (13)
grillemberke Creative Commons License 2002.04.20 0 0 14
Realfan!
Igazad van! Ipos hamar elhúzott. Igazi "fragyistára" vall.
ma nyernünk kell Győrben!
Jösz a kupadöntőre? Hétfőtől kaphatók a jegyek!!
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 13
Köszi! Megkönnyebbültem, hogy abbahagytad! De örömöm dupla! Kényes kérdés, tényleg az!
ipos Creative Commons License 2002.04.20 0 0 12
Nem vagyok ideges és nem folytatjuk.
Na szeva.
Előzmény: realfan (11)
realfan Creative Commons License 2002.04.20 0 0 11
Szenzációs! Mesterséged a hülyeséged! De ni csak, csak-csak kényes kérdés... Egyébként veled-legalábbis ilyen szinten-nem folytatom. Megnyugszol, beszélhetünk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!