szvsz olyan lenne inkább mint a polfórum, szemberöhögnék egymást, mocskolnák egymást, legfőképpen elbeszélnének egymás mellett, és maguk (klub) között meg összekacsingatnának. Teljesen értelmetlen :).
Kedves Galadriel, jó ez a kis falu itt a kibertérben, végre megtudtam, hogy ki volt a neves festőművész személyi testőre. Egyébként álhírnek tartom, két okból is. Egyrészt népszerű volt mindig a műsor, hülye lesz Czikó leszedni, s odaadni pl. Fásy Ádám médejaszemélyiségnek. Másrészt semmi sem indokolja. Inkább egy Bayer-Lovas ill. Juszt-Aczél menetet néznék meg eccer, ha már ennyit pengetek a kábelszolgáltatónak. Szvsz kezd leülni egy kicsit mind a két műsor (múlt heti két sajtóklub, khm, unalmas volt), kellene egy kis frissítés, jót tenne a nézettségnek... :)
Na, ennek lenne a címe a "Megbékélés Klubja", állítom, hogy alulról surolná a közelgő vb nyitómérközésének nézettségét...
Mészáros Tamás? Bolgár György? Nemzetközileg elismert újságírók? Ne butáskodjunk már...
Inkább fordítva. Járai már jóideje szerkeszti a Panorámát, nagyon tekintélyes külpolitikai szakértő. Nem akárkikkel tudott már interjút csinálni. Lovas nemegyszer publikált amerikai, és német lapokba.
A műsor pedig sokkal hitelesebb, még akkor is, ha néha erősen elvetik a sulykot. Pontosan idéznek napilapokból, külföldi tudósítóktól, politikusok szövegeiből, nem véletlenül hever ott az asztalon az a sok lap. De az újságíróklub? Nem más, mint síránkozás, hogy ilyen a Fidesz, meg olyan a Fidesz.
En nem idegeskedem az elvtars miatt. Csak szanakozom, hogy valaki hogyan lehet ennyire szuklatokoru.
Egyebkent ezen az elvtarsozas alapon tiltsuk ki az osszes torok kamionost, osztrak turistat, angol-amerikai befektetot, mert ok ugye(illetve az oseik) valaha rosszat tettek az orszagnak
- Hodoltsag
- Labancok
- II. Vilaghaboru bombazas.
Allitolag nincs kollektiv felelosseg. Akkor meg mi a pichanak komcsizol?
Nekem kellene kinyitnom a szemem? Inkabb Teged kapraztatott el a sok nyalcsorgas.
Ismered azt a kifejezest, hogy "Cirkuszt es kenyeret"?
Nem hiszem, hogy az MSZP kevesbe akarna a magyarok erdekeit kepviselni, mint a FIDESZ. Csak az a bajom, hogy a FIDESZ mast akart 89-ben, 94-ben, 98-ban es most is. Nekem nem igazan fexik ez a fajta trukkos forgolodas.
Talán nem állunk messze az igazságtól, ha kijelentjük, megint egy olyan "híren" rágódunk, amelynek nincs semmi létalapja. Egyébként nem ez az első ilyen az utóbbi héten. Megszoktuk már. De sebaj kedveseim hamarosan bepillanthatunk a kulisszák mögé.
Aki mszp-re szavaz az elvtárs.Tudom ez sok embert idegesít de az csak jó.
Lelked rajta ha közelebb áll hozzád a maszop politikája.
Az hogy milyen a hangnem egy dolog, de hogy milyen hazugságokat tesznek közzé hétfőnként az meg tény.
Csak emlékeztetlek, hogy büntette az ORTT a napokban az ATV-t a 4 elvtárs miatt is.
Ha nem tetszik a hangnem ne nézd, nem erőlteti senki én sem nézem a jóval trágárabb hetigennyest, de nem akarom, hogy betiltsák,mert van akinek tetszik.
Még valami.Emlékszem amikor Bolgár elvtárs habzó szájjal bizonygatta, hogy dicsőség egy amerikai külügyminisztériumban dolgozó beosztott számára ha John Diehl-nek titkokat szivárogtathat ki.
Ennek ellenére Bolgár nem kért elnézést mindenkitől az ő "jólinformáltsága" miatt.
Én a magam 26 évével nem éltem át 56-ot, de világosan látom, hogy mi itt a helyzet, és ki mit akar.
A polgári oldal egy jobb jövőért küzd, mint 94-98 és el is indult jó irányba, míg a baloldal politikája mindent támogat, csak nem a magyar családokat, termelőket, nyugdíjasokat és fiatalokat. Úgy vernek át sok embert, hogy észre sem veszik.
HOgy a baloldalról ne káromkodtak volna?
Elég csak magára Horn Gyulára gondolni ("A kurva anyját a Fidesznek"), és máris megdőlt az állításod.
Akkor te még sosem láttad a hétfői újságíróklubot.
Mielőtt valamit írsz, tájékozódj alaposabban.
---
Mellesleg kíváncsi lennék, hogy a Soros-alapítvány műsoraiba miért kerül be csupa baloldali szellemű telefon/SMS. A Nap-Keltében meg az Összefüggésekben furcsa módon arányban van.
Gyerekek! Nincs meg valakinek a levél, amelyben leírják a hatékony MSZP-SZDSZ ellenes suttogó propaganda módszereit? Én csak arra emlékszem, hogy a kokárdát le kell venni hozzá :-)
Es megy egy dolog. Mint Orban Viktor is hasonlitgatott dinnyeket es mogyorokat.
Nem hiszem, hogy Bolgar Gyorgyot, Meszaros Tamast es Aczel Endret ossze lehetne hasonlitani BencsiJaraiLovasBayer kvartettel. Az elozoek nemzetkozileg elismert szakemberek, mig az utobbiak nem egyebek, mint a reakcios jobboldal hajtasai. Szerintem. Es inkabb hallgatok az elozokre, mint az utobbiakra. Ha jol emlexem, a Sajtoklubban dontottek ugy a resztveveok, hogy a Washington Post c. ujsag nem is komoly lap, inkabb csak olyan Blikk fele bulvar vagy Fules fele keresztrejtvenymagazin. Hogy jonnek ok ehhez?