Keresés

Részletes keresés

blackhole Creative Commons License 2002.04.11 0 0 63
Finom lehetett. Még jó hogy nem járok iskolába, a
polgári szolgálatomat pedig lib fellegvárban töltöm.
Előzmény: Schnecke (39)
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.11 0 0 62
Gyula örült,hogy nem vonták felelöségre karhatalmista multja miatt
Előzmény: ZERKO (61)
ZERKO Creative Commons License 2002.04.11 0 0 61
Egy klasszikus értelemben vett konzervatív párt bizonyosan. OV most viszont az én értékítéletem szerint túlment a jóízlés határán. Nem komálom a kis mitugrász Gyulát, de önkritikusan be kell lássam ő '98-ban tényleg elegánsabban lépett le.
Accelerated Dragon Creative Commons License 2002.04.11 0 0 60
Húzzál már el.
Előzmény: franky2 (59)
franky2 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 59

Szavazás "hogyan értékeled az első forduló eredményét?"

"Kire adod a szavazatodat a választások második fordulóján?"

A szavazáshoz klikk ide!

És egy kis választási poén! klikk ide!

:))

Accelerated Dragon Creative Commons License 2002.04.11 0 0 58
Szerinted a tolerancia az, ha az ember szó nélkül hagy ordas hazugságokat? Érdekes koncepció.
Előzmény: 1gyöngy1 (56)
A nagyapó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 57
Csak épp ezt nem a Fidesz csinálja első sorban, hanem egyes elkeseredett szavazói. OVi már a TF-en is inkább igyekezett csitítani a tömeget - aki bent volt, tudhatja, bizonyos sikerrel.

És kérek mindenkit, hogy a 2. forduló előtt ne beszéljünk még vesztésről, akárhogyis igyekeznek ezt belánk súlykolni. Valszeg veszteni fogunk, de amíg van esély, nem kell, sőt nem is szabad összeomlani, mert azzal csak még jobban megnyerjük a választásokat a másik oldalnak. Az, hogy az ország kevesebb, mint fele szavazott ránk, nem jelenti, hogy a kétharmadot is meg kell nekik adni. Vasárnap este elegánsan vesztettünk, ez pedig már az új kampány kezdete. Nem szép kampány, elismerem - de az első az volt, és most úgy látszik, nálunk mégis ez utóbbi jön be jobban.

Előzmény: ex_lx (46)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 56
Olyan klasszul begyorsítottál, sárkánykám, hogy már nem is jutott időd az első mondatnál többet elolvasni!

Azt hittem a győzelem tolerásabá tesz benneteket, de látom, hogy már az sem tud megnyugtatni. A stílusod a kampányotokéval identikus, a gyűlöletetek pedig olthatatlan. Fasiszták vagytok egytől-egyig! (kivéve néhány mszp-szvazó jóbarátomat, akik szegények nem tudták, mit cselekszenek)

Előzmény: Accelerated Dragon (50)
northman Creative Commons License 2002.04.11 0 0 55
Hi!
Rossz a kérdés feltétele!
A Jobboldal mindig elegáns és soha nem veszít.
Akik veszítenek azok a fityeszes-mijépes mocskok, akik anno a feudalista pártállamban képviselték a diktatúrát.
By
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.11 0 0 54
hát ez aztán a definicio!!én azokat a pártokat tartom szélsöségesnek amelyek a demokrácia megszüntetésére készülnek a hatalom megszerzése után vagy más országok érdekeit képviselik az OGY-ben
Előzmény: Accelerated Dragon (52)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 53
Hát a jobbágyság-toborzás sikerrel járt!
Előzmény: Schnecke (44)
Accelerated Dragon Creative Commons License 2002.04.11 0 0 52
Most Magyarországon a mijépes szellemiséget.
Előzmény: BISMARCK (51)
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.11 0 0 51
értelmezné mit értesz te szélsöjobb alatt
Előzmény: Accelerated Dragon (50)
Accelerated Dragon Creative Commons License 2002.04.11 0 0 50
ezt a mély árkot nem véletlenül ásták közénk a baloldal politikusai

Ez borzalmasan ostoba hazugság. A Fidesz volt az, aki 1994-ben elhatározta, hogy egyesíti a jobboldalt, beleértve a szélsőjobbot is, és "olyan árkot ás a politikai paletta közepén, melynek partján egy generáción keresztül nem nő fű" (Orbán). E stratégia mellett nyilvánosan, nyomtatásban érveltek okosabb (Tellér, Pokol) és butább (Tóth Gy., Tőkéczky, Schmidtmarcsa) jobboldali ideológusok. A stratégia sikerrel kecsegtetőnek látszott, de április hetedikén kiderült, hogy a társadalom ketté szakítása ugyan sikerült, de ahogy egy olvtárs egy másik topicban szellemesen megjegyezte: a Fideszé a társadalom kisebbik fele lett.

Ma már egyszer ezt szóvá tettem. De úgy látszik ez az új fiépes vonal, mert egyre többen ingadoznak vele együtt. Szeretném leszögezni, hogy aki ilyet állít, az vagy nyácsorgató idióta, vagy hazudik ezerrel.

Előzmény: 1gyöngy1 (43)
Schnecke Creative Commons License 2002.04.11 0 0 49
Majd szerval maganak egy uj nicket, semmi gaz:)
Előzmény: nemiszerver (48)
nemiszerver Creative Commons License 2002.04.11 0 0 48
Franky2 ezt hány topikba tetted be eddig, mert 3-nál már moderálnak :-(
Előzmény: franky2 (47)
franky2 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 47

Szavazás "hogyan értékeled az első forduló eredményét?"

"Kire adod a szavazatodat a választások második fordulóján?"

A szavazáshoz klikk ide!

És egy kis választási poén! klikk ide!

:))

ex_lx Creative Commons License 2002.04.11 0 0 46
Kedves Schenke!

Megkövetlek. Amit most a fidesz csinál az nem küzdés, hanem aktív vesztés, annak sem a legelegánsabb módja.

Őszinte nagyrabecsüléssel: ex_lx (előtte: lx)

Előzmény: Schnecke (44)
nemiszerver Creative Commons License 2002.04.11 0 0 45
Veszíteni nem nehéz, de én (és az emberek egy része ) úgy érzem, hogy itt egy szörnyű nagy átb@szás történt .
Ezért fognak kimenni az utcára .
Az előrejelzések és az én érzésem is azt mondta, hogy sima jobbos győzelem születik , ehhez képest már szoc. abszolut többség sem elképzelhetetlen .
Ha az előjelekből mszp győzelmet lehetett volna látni, akkor ez a mostani eredmény akár jó is lehetne .
Szerintem ez egy véletlenül kifutott eredmény a bizonytalanok jóvoltából, érdemes lenne mégegyszer lejátszani az 1-ső fordulót, lehet, hogy teljesen más eredmény születne .
Schnecke Creative Commons License 2002.04.11 0 0 44
Erre a megszolalasra csak egy valami jutott eszembe, hogy megkerdezzem: te hany eves vagy (ha igy tudod, hogy bennunket mire neveltek 40+4 evig), de igazabol nem foglalkoztat, mert nem tartozik a targyhoz.

Amugy a lop-folytonossag megszakadasa miatt Orbanek sem aggodnak kevesbe, so"t...

Elborzaszto, hogy hiszterizaljak a kampanyt, es en nem josolok, de azt mondom: a kossuth teri (es majd a tovabbi) "hallalik" csakis amiatt szervezodnek, mert a jobboldal nem birja elkepzelni sem, hogy esetleg veszithet.

A dolyfos es intolerans jelzok jelentesenek pedig szerintem nezz utana egy ertelmezo szotarban, mert a baloldal szimpatizansainak&politikusainak ezek egyaltalan nem sajatjai.

Előzmény: 1gyöngy1 (43)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 43
Tudod, ezt a mély árkot nem véletlenül ásták közénk a baloldal politikusai, hiszen a négy évvel ezelőttre betervezett lop-folytonosság megszakadása végig izgalmi állapotban tartotta őket, és jóelőre el kellet kezdeni a jobbágyság toborzását. Nem egy parlamenti ülést láttam, ahol nyilvánvaló volt, hogy képtelenek a vesztést megemészteni, és ez négy teljes éven át ment. A joboldal jobban fogja bírni, hidd el. Csak Ti bírjátok ki az esetleges győzelmet. Előre megjóslom (látva a köztársaságtéri hallalit), nektek nem fog menni. Dölyfösek, intoleránsak és önteltek vagytok a végtelenségig, ertrfe neveltek benneteket 40+4 éven át.
Előzmény: Schnecke (5)
Schnecke Creative Commons License 2002.04.11 0 0 42
Eotvos Pal a mai Nepszabadsagban:

"Mindenfele politika alapszabalya, hogy ne ebresszunk olyan eroket, amelyeknek nem biztos, hogy urai tudunk maradni. A miniszterelnoki beszed egy mar amugy is eros indulati toltest tovabb komprimalt es utcara szolitott. A tomeg izgalmi allapotanak nincs elore leirhato koreografiaja. Az van es mukodik. Ilyenkor a veletlen, a varatlan a legveszelyesebb. A kiszamithatatlan, aminek allamferfi soha nem tenni ki onszantabol magat. KIVALT NEM AZ ORSZAGOT.
Igaza van Orban Viktornak: "A helyzet komoly." Hozza kellett volna tennie: "Most pedig veszelyesse teszem."
A hatalom, kivalt a tulhatalom, akkor a legszornyubb, amikor fel. Amikor maga is kiszamithatatlan."

Ezek utan reszemrol no comment, hogy mire lehet szamitani szombaton a Kossuth teren.

ex_lx Creative Commons License 2002.04.10 0 0 41
c.<-- Viccmeseles, amikor mar minden tema kifujt?

Nem éri meg. A poén-ingerküszöb (sajnos) olyan magas Karinthy, Adams, Vonnegut, Wodehouse, Vilmos testvér jóvoltából, hogy túl hosszúra ne nyújtsam a listát, hogy az mostanság már az elismerő vigyor is ritkaságszámba megy. Ilyen közönségsikerért meg ki mesélne viccet!? Inkább komoly dolgokkal foglalkozunk. Mint például a legfontosabb magyar összetett szavak angolba ültetésével. Ilyen pl. a Greathappywoman.

Előzmény: Schnecke (38)
ex_lx Creative Commons License 2002.04.10 0 0 40
"Sajnalatos, hogy a jobbos szimpatizansoknak eszukbe sem jut, hogy egyaltalan vegighallgassanak egy ellenkezo velemenyt"

Fel nem véve a másra szabott fehérneműt, kissé színesíteném a képet. Hallottad a nevezetes napon, hogyan viselkedett a padödős félpár a Kossuth stúdiójában? Megmutatta, hogyan nem érdemes nemhogy vitázni, de még veszekedni sem. Mint már említettem, tévé előtt csak akkor maradok, ha elalszom a karosszékben, ezért DI vita során tanúsított viselkedéséről nincs képem, de vasárnap óta el tudom képzelni.

Előzmény: Schnecke (39)
Schnecke Creative Commons License 2002.04.10 0 0 39
Ma megint sikerult elkepednem...Bementem suliba reggel, es az egyik evfolyamtarsamtol csupan tarsalgasi szinten megkerdeztem, hogy latta-e tegnap este az Orban-beszedet a TF-en. (Lany az illeto, teszem hozza.) Nem akarok hazudni, de komolyan mondom, mar-mar meghatottan kezdett csillogni a szeme, es azt mondta, hogy egyszeruen imadta, es nagyszeru volt, es IGEN, ilyen vezeto kell az embereknek, AKIBEN MEGBIZHATNAK. Es igen, Orban igenis jol csinalja, mert NINCS MAS modszer, amivel meg befolyasolni lehetne az embereket...Szerintem ezalatt azt ertette,hogy olyan vezeto, aki megmondja nekik, hogy mit kell csinalni. Vagy en nem is tudom. Ezutan elkezdte anyazni vadul az osszes balos politikust, mondvan, hogy nincs bennuk semmifele szonoki kepesseg, dadognak, hebegnek. (Szerintem meg talan eppen ettol lesznek EMBERIEK, ami most sokkal fontosabb, mint a magasroptu /nem ritkan hazug/ beszedek...)
Miutan vegighallgattam a monologjat, szerettem volna megemliteni nehany ervet, hogy nekem miert fut vegig a hideg a hatamon, ha olyasmit latok, mint tegnap este Orban...Termeszetesen mikor elkezdtem beszelni, ket felmondat utan a szavamba vagott, a la David Ibolya es meg nehanyan szoktak csinalni.

Sajnalatos, hogy a jobbos szimpatizansoknak eszukbe sem jut, hogy egyaltalan vegighallgassanak egy ellenkezo velemenyt, arrol mar nem is beszelve, hogy egyszeruen nem birnak belenyugodni, hogy tenyleg nagyon nagy eselyuk van arra, hogy elveszitsek a valasztasokat. (Ismet hozzateszem: Akinek nem inge...)

Előzmény: blackhole (34)
Schnecke Creative Commons License 2002.04.10 0 0 38
Haverokkal en sem politizalok, nem lenne ertelme:) Csaladban is csak a tesommal szoktunk, mert amugyis mindig mindenen vitatkozunk, hiaba tudjuk mindketten, hogy valojaban baromira egyetertunk.
Nos, ami a dekoltazst illeti...No"nemu leven a politikai musorokon es a hiradokon kivul legfeljebb egy-ket olyan film erdekel a tv-ben az ellenkezo nem csodalatanak szempontjabol, amiben szerepel Vin Diesel v. Bruce Willis:)

c.<-- Viccmeseles, amikor mar minden tema kifujt?

Előzmény: ex_lx (37)
ex_lx Creative Commons License 2002.04.10 0 0 37
Persze, hogy túl indiszkrét :) , de ha már megkérdezted...
a. Szüleim és testvéreim a médiából legfeljebb csak X dekoltázsát és sminkjét veszik észre (ennyivel több eszük van, mint nekem) - tipikis kukactévé, ertéelklub nevelés. A témáról viszont én nem nyitok vitát, mert 1. tévéfóbiám miatt nem tudnám, miről is vitázom; 2. ha jó a dekoltázs és smink, nem engedem, hogy bármiféle vita is elterelje a figyelmemet; 3. ha nem jó, elég baj az nekem, minek még beszélni is róla.
b. Barátnőm már régen megtanulta, hogy úgyis mindig igazam van. :)
c. A haverokkal - ki nem mondott egyezség alapján - inkább a részegen okádásról, a női szellentés hiányának titkáról beszélünk, ha már minden téma kimerült, de politikáról soha.
Előzmény: Schnecke (20)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.10 0 0 36
Dél-Kelet Békés megyében lakva:

"..., de a keleti megyék nagy része olyan siralmas állapotban van, hogy azon elég sokan elcsodálkoznának, hogy ilyen van a saját országukban...."

EZ VAN PONTOSAN!
Ezért Orosházán Vastagh Pál megverei Varga Istvánt
Mezőkovácsházán, KArsai József(búza...), megveri HAnó Miklóst

Előzmény: rolko (23)
Bla-bla Creative Commons License 2002.04.10 0 0 35
Előre is bocs, de nem olvastam végig a topic-ot. Csak a címe fogott meg:

Szerintem a jobb oldal nem tud elegánsan veszíteni. Bár még egy kicsit korai teljesen eltemetni őket(ott a 2. forduló), nehogy aztán visszaforduljon az egész és az öntel baloldal esik pofára. Én nem ezt szeretném.

Szerintem Orbánéknak, most, hogy vesztésre állnak, akkor nem rágalmakkal, szitkozódással, stb. kellene kampányolni, hanem ha vannak észérvei, akkor azokat vesse latba. Ezzel, amit most művel szerintem csak még több embert fordít maga ellen. Na persze nem a fanatikusokat, akik még azok után is jobboldaliak, hogy az elmúlt 4 évben semmit nem kaptak a kormánytól. A legtöbb emberben sajna benne ragadt, hogy ha baloldal, akkor az csak rossz lehet. Ez nincs így.

Nem akarok senkit meggyőzni, vagy mittomén. Majd 21-én meglátjuk mi lesz. Aztán amelyik oldal győz az örül, a másik pedig viselje el méltósággal, és legyen egy erős ellenzék, aminek talán bizonyos esetekben nagyobb a hatalma, mint a kormánypártnak.

blackhole Creative Commons License 2002.04.10 0 0 34
Harc és "nemzetgyűlés" - ha így folytatják, kinéz pár év(tized) a btk §139, §140ből kifolyólag.
Előzmény: Ariel (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!