Szerintem is van rá lehetőség, és el is tudom képzelni a kékcédulás-félcédulás MSZP-ről.
Nem is kell leszavaztatni az elvtársakat, elég a leadott szavazatok csomagját egy másik ,előre kitöltött csomaggal kicserélni. Utána már jöhet a csúcstechnológia.
En higgadtsagra intenek mindenkit enbben az ugyben.
A szamitogepnek semmi koze sincsen a hivatalos vegeredmenyhez.
Minden helyen egymast nagyitoval figyelo emberek lesik a masik minden mozdulatat, nehogy csaljanak.
Azt is elmondtak, hogy a valasztasi idoszak alatt figyelemmel kiserik a lakcimvaltozasokat is.
ezt a baromsagot hogy fenymasolt papirral lehetett volna szavazni honnan veszed?
van valami BIZONYITEKOD csalasra? akkor gyere elo vele. addig csak fikazol? ha fenymasolt papirral valaki ketszer szavazott az nagyon konnyen es gyorsan kideritheto.
szerintem nem lehet fenymasolt papirral szavazni. eredeti papirt kernek es el is veszik. valami bizonyitekot prezentalnal vagy csak ragalmazgatsz?
abban a musorban amibol idezel abbol pont az derult ki hogy egy masodik keruleti miepes elment szavazni zugloba mert ott volt ra szukseg.
ugye ezt nem hallottad? pedig ezt mondta? ki dontotte el hogy kire hol van szukseg. pici es nagy fasisztak. buszoztatok!!!! gratulalok!!!
Ezen én is gondolkodtam, hogy tisztességes jobboldali gondolkodók miért nem háborodnak fel?
Szerintem őrült hiba, mert így az ilyen szalonképtelen hangokkal azonosít(hat)ják a jobboldalt.
Baloldaliaknak csak hagyni kell és meghozza a várt bumeráng hatást.
nem, én az angol választási rencert tartom rossznak, mert aránytalan.
szórakoztató négy év akkor lenne, ha tisztán listás, egyfordulós, bejutási küszöb nélküli (jó, monnyuk 1%) választás lenne. akkor lenne vicces. szvsz.
Nem engedték be a szavazatszedő bizottságok tagjait a szavazatok összeszámolt eredményeinek beküldésénél abba a helyiségbe, ahol az eredményt összesítő lapokat kitöltötték. (Annyit írtak be, az elvtársak, amennyit akartak)
Ez törvénytelen, ahol ilyesmi történt, ott meg kell óvi a szavazást és a panaszt tartalmazó levelet a választási bizottságok tagjainak azonnal (még ma, vagy legkésőbb holnap) írásban be kell küldeni a Fővárosi Választási Bizottsághoz.
Ismeretlen szavazók tömegei szavaztak jogtalanul, (Budapesten 11500 fő) esetleg többször is, akik aznap jelentkeztek be szavazásra a különböző körzetekbe.
Ez tipikus kékcédulés választási módszer, fénymásolt szavazólapokkal bármelyik párt végig szavaztathatta az embereit.
Azonnal újra kell számolni a szavazatokat és megállapítani, hányan jeletkeztek be valóban időben a kőrzetbe és hányan adták le a szavazataikat!
A FIDESZ megnyerte a választást, ahogy a közvéleménykutatók egyértelműen előre jelezték, a MIÉP is bejutott, de a hamis szavazatokkal manipulálták a végeredményt!
Ne hagyjuk, hogy csalással hatalomra jussanak megint a kommunisták utódpártjai!
Most, hogy mondod, nekem is feltünt, hogy a biztos fidesz vezetés mellett egyik percről a másikra hirtelen ugrásszerűen megnőtt az MSZP előny .
Vajon mitől ?
Gyerekek én a Fidesznek drukkoltam de ezt már csak azért sem hiszem el,mivel ha véletlenűl megszámolják aszavazatokat és bukta van az ellenzéknek költöznie kellene az országból.És ezt nem hiszem ,hogy akármelyik párt megkockáztatná!
titkositasi zaradekkal meg eppen akkor foglalkoztam amikor a rozsadombi (majdnem rozsdadombit irtam) megallapodast kellett ugy elmenteni az utokornak hogy azert el se lehessen olvasni. (dehat lehet hogy egyszer ertelmezni kell)....
de az foglalkoztat hogy a miepesek ellensege, a kommunista part kuldte frankat a pannon radiohoz? epeszu ember hogy tudja elfogadni a szovegeit? hat vagy a miepesek ilyenek vagy valaki felsobb hatalom ENNYIRE le akarja jaratni a miepet. tenyleg nincs a jobboldalon valaki aki ertelmes, meggyozo, tolerans stb stb
szerintem meg dominus is 100x jobb lenne. pedig o sem kutya....
Miután a baloldal már a választás előtt választási csalást emlegetett, és az erről szóló hírek a hazai sajtóban is megjelentek, méltányosságból elolvastam ezt a baromságot is.
:-)
Nem vagyok társadalomtudós, de szerintem a hangoskodók mindig maguk mellé állítanak pár sérült alakot :-(
A modemhez sem nagyon értek, de egy ilyen szuper intelligenciával megáldott kommunikációs eszköznél már a hálózati kártya drivere is hihetőbb lenne, mármint, hogy azt támadják.
Gondolom csomag hitelesítésről sem hallottak arrafelé. Esetleg titkosításról?
Azt azért leszerződtetném (valamire csak tudnám használni) aki egy titkosított kommunikációba úgy belenyúl, hogy utána a hitelesítő záradékot is karbantartja, persze mindezt EPROM-ban.
Na de a fő hülyeség (ha egyáltalán kell magunkat ezzel fárasztani), hogy a részeredményeket összeadják (adhatják) enélkül is. Vagyis semmi értelme nincs!
Ma önsanyargatásból a kocsiban ülve meghallgattam franka jegyzetét reggel 8 körül. Hát miheztartás végett, úgy fél évente egyszer ajánlanám másnak is.... Nem könnyű eldönteni sírj vagy nevess
Na azert azt nem gondoltam volna, hogy egy MIEP-szimpatizans egyszer csak kedvenc partjanak siralmas teljesitmenye nyoman elkezdi tagadni Magyarorszag letet!!
Egyebkent meg, ha minden magyar kozul 5 MIEP-re szavazott volna akkor:
1) a MIEP bent lenne, de hat nincs;
2) valasztasi csalas tortent volna, mert a hatron kivul elo magyaroknak nincs szavazati joga. Vagy szerinted ok meg mar nem is szamitanak magyarnak?
Vegul:
"Az alkotmánybíróság vizsgálja meg ezt az alkotmány ellenes gyalázatot! "
Jogallamban az alkotmanybirosagi eljarasok kezdemenyezesenek megvan a jol definialt modja. Probalkozz!!
A nagy érdeklődésre való tekintettel olyan betegeket, akik igazoltan a MIÉP-re szavaztak, dömpingáron gyógykezelnek minden sárgaházban.
Komolyra fordítva a szót: az a baj, hogy sok MIÉP-es listán a Fidesz-MDF-re szavazott...
Illetve dehogy baj, ez a frankó..
pszt van itt egy nálam, jutányos áron. Az izraeli nagynénikém gyártja. Azonban sajna, nem müködött teljesen jól a rendszer, mert a kelleténél kicsit korábban kezdte kiszűrni a MIÉP szavazatokat. Az eredeti tervek szerint 4,99%-ra kellett volna kihozni a MIÉP-et.
Nemhogy csalás, világraszóló botrány, hogy egy 250 ezres szavazatot szerzett párt nem jut be a parlamentbe. Ilyen nincs a világon sehol! Ezt a szar választási törvényt a bolsik csinálták, hogy a magyarokat kicsinálják!
Minden 100 magyar ember közül 5 a MIÉP-re szavazott és ekkora eszméletlen tömeg nem kap képviseletet? Gyalázat!
Forduljunk a nemzetközi közvéleményhez!
A parlament azonnal módosítsa a választási törvényt!
Az alkotmánybíróság vizsgálja meg ezt az alkotmány ellenes gyalázatot!