Nemtom jó topic-e,de ez foglalkozik a gyorsulással :) Egy sorrendet feltudna nekem vki állítani 0-100-ra való gyorsulásra (kb...) ?
1. Honda VTI 1.6
2. BMW 525i (90-es evek eleje asszem E36?)
3. BMW 523, ill. 528 (ujabb, 90 evek masodik fele)
4. M3-M5 (szinten E36)
5. Audi A8 (92->)
6. Audi A4 2600cc
Persze otleteim vannak,de neten nem nagyon talalok adatokat,na hatha itt van vmi guru aki keni vagja az ertekeket :) Szal idok is johetnenek. Koszi szepen.....
Amugy csak erdeklodes szinten kivancsisagbol erdekel...
Na urak akit érdekel egy kis verseny péntek este,az a megszokott talihelyre jöjjön,mert lehet hogy lesz egy lezsirozott pálya.Már kétszer voltunk ott és béke,nyugalom csak a hideg zavart haza minket.
Helló!
Én érdeklődni szeretnék, hogy ki tudná megmondani nekem, hogy Pogányban mikor lesz gyorsulás(legális)? Hallottam, hogy lesz mostanában, de sajnos pontos dátumot nem tudtak modnani. ELőre is köszönöm!
Sziasztok gyorsulók a segitségeteket szeretném kérni. Nyitottam egy topicot "épített motorok, tuning" címmel ahol motorkerékpár és rokonítható járművei építéséről lesz szó bármilyen donorból 50ccm-től 20 000-ig bármi:-). a címe:
Sziasztok!!!! Egy fiatal, tizenéves srác vagyok akinek még nem lehet jogsia de imádja a gyorsulást!! Sajnos még van másfél évem hogy elkezdjem a jogsit (igen 15 vagyok)!! Voltam már gyorsuláson de már most a szenvedélyem ez az egész!! Csak annyit szeretnék kérni tőletek hogy amit ti csináltatok képeket a budapesti vagy magyarországi gyorsulásokon, azokból légyszi küldjetek már nekem néhányat!!! Minden fajtatuningolt verda érdekel de legszívesebben audi a3 vagy s3 ami érdekel!!! Szóval ha tudtok légyszi képeket küldjetek!!!! Köszi előre is!! címem: frimayl@freemail.hu
Én két hete voltam utoljára kint info-ban de akkor arrol votl szo, hoyg máshol lessz legközelebb. nem tudtok erről infot? vagy nem lett semmi változás? Öszintén szolva én darázok a rendöröktöl... eléggé át van alakitva kocsim :P
Amint azt már a Rend Őrei is tudják(mert mindíg megjelennek) Szerda és Péntek este a Lágymányosi hídnál az Info Parkban Budán vannak versenyek, majd utána a Savoya Parkban Budafokon!
Sajnos az utóbbi időkben a Tisztelt Rend Őrei a Közlekedési Feleügyelettel karöltve jelentek meg a szokásos razziájukon, ami annyit jelent, hogy a tuningolt autók(ide értve: nagyobb kerék, sportlégszűrő, katalizátor hiánya, sportdob, spoilerek, stb.) rendszerint megbuknak az igazoltatáson és szigorított KPM vizsgára vannak elküldve!!!!
Ezért aki nem akar ilyen csapdába esni és valamilyen átalakítást vélgzett az autóján, az távolabb parkoljon le a helyszíntől és akkor nem lesz ilyen gondja!!!
Érdekelne hétvégeken utcai gyorsulás valahol Budapest Északi részén.. Aki tud ilyet azt kérem írjon!!! Nem akarok senkit sem feljelenteni.. :)) Csak mulatni hétvégenként egy jót.. :) Szal please írjatok!!! bohusakos@gmail.com
Eladni szeretnék, remélem nem szentségtörés, hogy ide írok.
225/45ZR17 Dunlop Sp Sport 9000 gumi 2 db, szinte új, profil 6-7mm. Az ára a kettő darabnak 25,000Ft. Újonnan ezek a gumik 50,000Ft/dbtól kezdődik, boltja válogatja.
245/40ZR18 Good Year Eagle F1 gumi 2 db, profil 5-6mm. Az ára a kettő darabnak, 30,000Ft, új ára 80,000Ft/dbtól kezdődik, szintén a bolt függvényében.
Azért válok meg tőlük, mert foglalják a helyet, és nincs rájuk szükségem.
Apám Mazda6-jára (2.0D), ami alapban 120Le és 310Nm, kihoztak 160Le-t és !!!3NM!!! növekedést...!!!!!!!!!!!!!...egy TD autónál...:)))))))))))))))))
Na most Ők alapban azt hitték, hogy 136Le-s az autó - ennek megfelően lett az eredmény 160Le-s ( papíron!!!) és úgy gondolták, hogy 318NM alapban...ebből sikerült nekik 321NM-t kihozni...!!!!!!!!!!!!!!!
Hangsúlyozom...ezt mind papíron, de elviszem leméretni a Csonkába...
Most fog beindulni a portál része is a dolognak, ahol -remélhetőleg - sok érdekes cikk, autóbemutatás, linkek és sok minden más - ami autóval kapcsolatos - fent lesz...!!!!!!!