Én a saját telefonomat használom erre a célra, teljesen jól tartja magát, sose fagy le, ritkán terheli bárki más, és mindig megérkezik az sms-em a céltelefonra. (Na jó, néha nem a céltelefonra, de ez az én hibám :))))
Nézzetek körbe, lehet találni kis szolgáltatásokat akik ingyen elküldik még az sms-t.Én találtam egy angolt, de ha most beirom, akkor leterhelitek és az sem lesz már nekem:P
Ez egy jó kérdés...
a 777sms nekem egyre gyakrabban Kommunikációs hibát ír ki, ide-oda fagyogat, teljesen megbízhatatlan, pedig egész edig kifogástalan volt...most 3ból jó ha egyszer tudom használni.
A legidegesítőbb jelenség:
bejelentkezek, lefagy az oldal.
Mikor újra bejelentkezek, azt írja ki, hogy ez a név már be van jelentkezve - magyarán a nevem "befagyott" a rendszerbe, kiléptetni nem tudom, meg kell válnom a fél órát, míg ugye a fél órás nem-használat után automatikusan kiejti magát...
mtnsms ma behalt, az volt az eddigi alternatívám.
ICQ régóta nem megy.
ingyensms nagyon nagyon nagyon lassú.
Volt ugye a két gigasite: www.quios.com és www.mtnsms.com. Az előbbi már megszűnt, az utóbbi a mai nappal fejezi be ingyenes pályafutását. Akárhova nézünk az interneten, mindenfele "end of service announcement" vagy fizetőssé vált szolgáltatás fogad minket. Az ICQ talán még tartja magát, a 777sms csak Westel számmal enged regisztrálni, az Ingyensms lassú.
Mit használtok ti? Melyik a kedvenc sms-küldő weblapotok és mit lehet rajta csinálni?