Keresés

Részletes keresés

lokolbasz Creative Commons License 2002.04.10 0 0 86
csa!
mi a palya?
milyen lett az irodalmad?
nekem szer...
nemjó
de...
aki...
na akko most mar jot
de...
aki...
mulattunk,csa
Mixáth Creative Commons License 2002.04.08 0 0 85
Azt se értem mér kétszer írtam be ugyanazt...
Mixáth Creative Commons License 2002.04.08 0 0 84
Nem szóltunk be mert egész jófejnek tűnsz...de nem értem mit keres itt ez a topic...mondom eddig törzsasztalos volt...na mind1.Nem értem különben mit kell beszólni...haverommal csináltunk egytopicot, hogy beszélhessünk...de ha tényleg most már hagyod a ratbusters akkor köszi...de lécci csak akkor maradj ha utálod te is a disco patkányokat meg a buffalot meg az Anettkát meg a Terry Black-@...
...na csumakka!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.08 0 0 83
Nem szóltunk be mertegész jófejnek tűnsz...de nem értem mit keres itt ez a topic...mondom eddig törzsasztalos volt...na mind1.Nem értem különben mit kell beszólni...haverommal csináltunk egytopicot, hogy beszélhessünk...de ha tényleg most már hagyod a ratbusters akkor köszi...de lécci csak akkor maradj ha utálod te is a disco patkányokat meg a buffalot meg az Anettkát meg a Terry Black-@...
...na csumakka!
Gonosz Gumi Creative Commons License 2002.04.08 0 0 82
Legyünk már elnézőbbek a Ratbustersekkel szemben, a Dioráma Kávéház sámlisainál azért agyságrendekkel érdekfeszítőbbek.

- Szép napot mindenkinek!:-)))
- De szépen süt a nap, már lefőztem a kávét:-)))
- Az jó issss, mert fincsi:-)))

Akkor már inkább a ratbustersek. Meg a pár hozzászólással előbbi stílusparódiámtól se gőzöltek be, nem kezdték kalapáccsal ütni a del-gombot funkcionáriusi tébolyban habzó szájjal.

Szóval kedves mix@'th, nyugodtan tépjétek a szájatokat, engem nem zavartok.

Jó beszélgetést!

Előzmény: Abszolút Nulla (81)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.08 0 0 81
de gáz csákó vagy te, mixáth, vazze... beszóttá anettkának? leszakad a fejem a röhögéstől, haver
Előzmény: Mixáth (23)
Mixáth Creative Commons License 2002.04.07 0 0 80
??Ezt nem értem.Miért lazítsak??
árny Creative Commons License 2002.04.07 0 0 79
lazíts.. már túl vagy az eseményhorizonton..
Előzmény: Mixáth (78)
Mixáth Creative Commons License 2002.04.07 0 0 78
Hali!
Nem tom mi a fuck történt, de eddig ez a topic a Törzsasztalba volt!Mindjárt intézkedem hogy visszakerüljön, addig is gonosz g3C! nem muszáj +nézni!
Gonosz Gumi Creative Commons License 2002.04.07 0 0 77
Mééé nincs? Áhoj Mix@'th! Halloka gyíkarcok! Itt Gonosz Gumi Tábornok beszél. Elhalok az istenkirályűberfasza szájtépésetektől, pöcsök, amikor gépezek. Mi a pálya nálatok? Ledugtam az ujjam a torkomon, hogy a gyök fejemmel szóba tudjak állni veletek. Mi a hányás van? +one a kolbász a seggetekbe, földugom, k#rv@ $z@r érzés lesz. Addig issss a buzi pijálós arcotokat csukjátok be.
Na csumakka!
Előzmény: Mixáth (75)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.07 0 0 76
remek kis topic. tőccsétek fel ilyenekkel a kávéházat, jól.
Mixáth Creative Commons License 2002.04.06 0 0 75
Képzeld Csiga, megvan a tattoo magazin és tényleg nincs benne az a gyök fejem!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.06 0 0 74
Csá Csiga!
Mi a pálya?Voltunk Pitnerrel meg a Ronnie-val a pokolbol-on.Jó volt.De nem joó....aki nem érti...
Annyit hülyültünk...kár hogy nem jöttél....
Állítóleg ma mennek a Bundeszék...:D
Este asszem komunikálok a Marcival...aztán megkérdem mi volt.Na megyek!
Csumakka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lokolbasz Creative Commons License 2002.04.06 0 0 73
csa!(á!)
Begrebbeltem az alvinokat..és jó
de...!
aki...!
Akkor sem fújták volne föl ha van kanna
1,paráznak hogy bebeuknak!
2,ki sem mentek a Bsi-ra(szerintem)!
3,nincs fehérlámpás Merci!
4,bénák!
szóval..
Megyek off roadozni nyáron, apám munkatársával.
Tudod,ma volt nálunk(teherautóval)!
Majd a suliban elmontom részletesen

de..!
aki..!
Na mindej jót , csa!
de...!
aki...!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.06 0 0 72
Közkívánatra!
Na beszéltem a Marcival és azt mondták neki a Sash-ék, hogy a Mash-ékakarják őket lehúzni de úgy hogy a Sash-nek kell odaadni a lét:))
Nem fújták föl mer nem volt kannájuk...de me lehet.
Na megyek majd moziba.Addig gépezek:)
Na csumakka!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.05 0 0 71
Közkivánatra!
Csig ne írj a másik topicba mer az szar,ez a jó.
De nem a...
Aki nem érti...
Jó de nem tűnne olyan soknak ha néha megnéznéd!
De nem a...
Aki nem érti...
megnézzük majd, hogy hogy dolgozták ki a vázlatom?Bosnyákon valahol.Este megkérdezem.De az a gáz hogy oda fogják írni a nevem@...
...na csá!
Ui.:Bazz vannak ékezetes betűk a billentyűzeten?Tod ö,ü,ó,ő,ú,é,á,ű,í?:)Csak, hogy lásd milyen mókás kölök ez a Mix@'th!:)
lokolbasz Creative Commons License 2002.04.05 0 0 70
csa ne irjal ilyv sok@t mert elhelok a(@) mig vegigolvasom
gyasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo?
de nem a...
aki nem erti lof..kolbasz a seggebe!!!!!!!
hihi
na akkor most mar jot
de...
aki...
mulattunk na cs
Mixáth Creative Commons License 2002.04.05 0 0 69
Csá Csiga!
Képzeld állítólag a Sash lehúzta a Bundeszt 10.000-rel.Szar ügy.De ez még nem teljesen biztos mer majd este chatelek a Marcival aztán megkérdezem mi volt.Majd beírom ide.
Adtam nekik egy MFC vázlatot.Azt akarják ma felfújni.Azt mondta a Bundi, hogy csináljak vázlatot, megnézzük melyik a jobb az övé vagy az enyém:)) basszus ennek a kölöknek nem kéne próbálkoznia a graffel...tod ilyen sima szögletes meg gömbölyű betűvel kiírta az MFC-t:)) nagyon táp volt:))na zúzok.írj be párat,este jövök (bár egész nap netezek meg Andreasszal azt hiszem majd forgatunk valamit...na trefin fenn vagyok...12-13-14-15-16...Marcit behúztam egy junkies cd-vel (najo visszaadom neki mer adtam neki én is azt kell vissza)...
...na csá!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.04 0 0 68
Közkívánatra újra itt!
Csá Csiga.Remélem felnézel végre ide...rosszul adtam meg azt a playboy,FHM,CKM oldalt...www.freeweb.hu/arzen25...
Képzeld mikor Pitner ment haza egy ilyen laza emberhez odament és megkérdezte, hogy ő-e a SASH, mire a csávó aszonta, hogy nem mer ő a brand vagyki...már nem emléxem...de mondta, hogy ismeri a Sash-t, a Kash-t, a Mash-t...na mit szólsz punk?
Támadt egy rohadt jó ötletem a lehúzással kapcsolatban...holnap elmesélem de neveket ne említsünk...rohadt jó az ötlet...meglesz!
Na csumakka!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.03 0 0 67
Közkívánatra!Csig láttad már ahogy ez a Vristyák...Privstják...mind1 nem tom mi a neve, szóval nézd hogy ez a dagadt állat Vristyák...Privstják...erölködik hogy soványnak tűnjön a CKM-ben?Ha érdekel:most nem linkelem ide:www.freeweb.hu/arzen25.Menj rá a CKM-re azt nézd +.De fenn van az összes playboy is...Na mára ennyi.Olvass el mindent amiota nem írtál!Csumakka!
Mixáth Creative Commons License 2002.04.03 0 0 66
Mixáth Creative Commons License 2002.04.03 0 0 65
Mixáth Creative Commons License 2002.04.03 0 0 64
Csá Csiga!
Nem tom volt-e ma kémiád de nekünk tod ilyen játék is meg nem is órát tartott Gabi néni.Érted így mondta az elektronszámot,rendszámot,főcsoportot meg ilyenek és megkellett keresni a periodusos rendszerben.Ha jól csináltad ilyen szavak jöttek ki:H Al Pa Pr I K As=Halpaprikas!:))Nagyon nagy volt.
Bundiékkal hogy bespanoltam?:))A haverja (asszem Marci) tök jó arc.Tod az Alvinos.
Ember, szereted Marylin Mansont??egész nap azt hallgatok.Nagyon húzósak a számok.
Istenkirályűberfasza!
Nem kell?Ha kell írd be a topicba és holnap viszem.Ahogy ismerlek tetszene neked (szerintem).Bevigyem holnap a punkpopsuperstar-t?Beviszem ha péntekre visszakapom.Figyu ez a Manson egy állat.Tod ahogy az ilyen elvont zenészek (Wes Borland,Fred durst...)ez is festeget.Búcsúm gyanánt berakom pár képét.Majd este felnézek.
Csumakka!

Mixáth Creative Commons License 2002.04.02 0 0 63
VÉGE A SZÜNETNEK!!!!!:((((((
Mixáth Creative Commons License 2002.04.02 0 0 62
Na itt vagyok!
Sárkányosat vettem.Narancssárga és az oldalán húzódik egy kínai sárkány...szerintem jó.De nem jóo hanem yo (aki nem érti...)!Rákhalásszal Elmentem.:))Mármint inget venni.
És különben mi a pálya.Csig sok locsolód volt?:)Pitner gyász küldött 1 ilyen sms-t:"BOLDOG NYUSZIT SOK LOCSOLÓT jacso gyász!-ekkora gyököt.
Mit csináltál a szün@be?Ember telken nem vót egyszerű...Dénessel hülyültünk meg ilyenek de amikor lejöttek a rokonok...nagymutter,anyukám unokatasója,anyukám unokatasójának a fia,anyukám unokatasójának a fiának a kutyája(folyton megakarta dugni a lábamat...),anyukám unokatasójának a fiának a nője,anyukám unokatasójának a fiának a féltestvére aki svéd volt és olyan álmos hogy beszélt és elaludt:).Na asszem eleget írtam,úgyhogy holnap suli(a QrV@ életbe) és akkor ütközünk.
Na csumakka!
Mixáth Creative Commons License 2002.03.29 0 0 58
Na jó asszem a linkelés szarul sikerült!
Mind1 ha valaki nagyon okádni szeretne az vessen egy pillantást erre:

Hát nem undorító??Ilyet még a legvadabb horror filbe se látok...:))
Mixáth Creative Commons License 2002.03.29 0 0 57
Vagy ezt?itt van 2 nagyon-nagyon jó oldal ahonnan beszúrom ezeket a nagyon-nagyon jó "cipőket" ebbe a topic-ba!:))))
buffalo-boots.com- fos amcsi!
buffalo-style.de- fos német!
Mixáth Creative Commons License 2002.03.29 0 0 55
TÖK JÓ, HOGY MOZOG A BETŰ,NEM?
Mixáth Creative Commons License 2002.03.29 0 0 54
CSUMAKKA!
Mixáth Creative Commons License 2002.03.29 0 0 53
Halloka!Mi a pálya??Holnap zúzok telekre.Teljesen kész vagyok!Jön a rokonság!De legalább lehet hogy összeszedem a lét az ingekre.Kinéztem tegnap párat.Volt sárkányos, szögesdrótos, lángos (mókás szójáték, érted hogy lángos...).Milyet vegyek?Csig elgyüssz majd velem venni valamikor?
NA CSUMAKKA!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!