Nem szóltunk be mert egész jófejnek tűnsz...de nem értem mit keres itt ez a topic...mondom eddig törzsasztalos volt...na mind1.Nem értem különben mit kell beszólni...haverommal csináltunk egytopicot, hogy beszélhessünk...de ha tényleg most már hagyod a ratbusters akkor köszi...de lécci csak akkor maradj ha utálod te is a disco patkányokat meg a buffalot meg az Anettkát meg a Terry Black-@...
...na csumakka!
Nem szóltunk be mertegész jófejnek tűnsz...de nem értem mit keres itt ez a topic...mondom eddig törzsasztalos volt...na mind1.Nem értem különben mit kell beszólni...haverommal csináltunk egytopicot, hogy beszélhessünk...de ha tényleg most már hagyod a ratbusters akkor köszi...de lécci csak akkor maradj ha utálod te is a disco patkányokat meg a buffalot meg az Anettkát meg a Terry Black-@...
...na csumakka!
Legyünk már elnézőbbek a Ratbustersekkel szemben, a Dioráma Kávéház sámlisainál azért agyságrendekkel érdekfeszítőbbek.
- Szép napot mindenkinek!:-)))
- De szépen süt a nap, már lefőztem a kávét:-)))
- Az jó issss, mert fincsi:-)))
Akkor már inkább a ratbustersek. Meg a pár hozzászólással előbbi stílusparódiámtól se gőzöltek be, nem kezdték kalapáccsal ütni a del-gombot funkcionáriusi tébolyban habzó szájjal.
Szóval kedves mix@'th, nyugodtan tépjétek a szájatokat, engem nem zavartok.
Hali!
Nem tom mi a fuck történt, de eddig ez a topic a Törzsasztalba volt!Mindjárt intézkedem hogy visszakerüljön, addig is gonosz g3C! nem muszáj +nézni!
Mééé nincs? Áhoj Mix@'th! Halloka gyíkarcok! Itt Gonosz Gumi Tábornok beszél. Elhalok az istenkirályűberfasza szájtépésetektől, pöcsök, amikor gépezek. Mi a pálya nálatok? Ledugtam az ujjam a torkomon, hogy a gyök fejemmel szóba tudjak állni veletek. Mi a hányás van? +one a kolbász a seggetekbe, földugom, k#rv@ $z@r érzés lesz. Addig issss a buzi pijálós arcotokat csukjátok be.
Na csumakka!
Csá Csiga!
Mi a pálya?Voltunk Pitnerrel meg a Ronnie-val a pokolbol-on.Jó volt.De nem joó....aki nem érti...
Annyit hülyültünk...kár hogy nem jöttél....
Állítóleg ma mennek a Bundeszék...:D
Este asszem komunikálok a Marcival...aztán megkérdem mi volt.Na megyek!
Csumakka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csa!(á!)
Begrebbeltem az alvinokat..és jó
de...!
aki...!
Akkor sem fújták volne föl ha van kanna
1,paráznak hogy bebeuknak!
2,ki sem mentek a Bsi-ra(szerintem)!
3,nincs fehérlámpás Merci!
4,bénák!
szóval..
Megyek off roadozni nyáron, apám munkatársával.
Tudod,ma volt nálunk(teherautóval)!
Majd a suliban elmontom részletesen
Jó
de..!
aki..!
Na mindej jót , csa!
de...!
aki...!
Közkívánatra!
Na beszéltem a Marcival és azt mondták neki a Sash-ék, hogy a Mash-ékakarják őket lehúzni de úgy hogy a Sash-nek kell odaadni a lét:))
Nem fújták föl mer nem volt kannájuk...de me lehet.
Na megyek majd moziba.Addig gépezek:)
Na csumakka!
Közkivánatra!
Csig ne írj a másik topicba mer az szar,ez a jó.
De nem a...
Aki nem érti...
Jó de nem tűnne olyan soknak ha néha megnéznéd!
De nem a...
Aki nem érti...
megnézzük majd, hogy hogy dolgozták ki a vázlatom?Bosnyákon valahol.Este megkérdezem.De az a gáz hogy oda fogják írni a nevem@...
...na csá!
Ui.:Bazz vannak ékezetes betűk a billentyűzeten?Tod ö,ü,ó,ő,ú,é,á,ű,í?:)Csak, hogy lásd milyen mókás kölök ez a Mix@'th!:)
csa ne irjal ilyv sok@t mert elhelok a(@) mig vegigolvasom
gyasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo?
de nem a...
aki nem erti lof..kolbasz a seggebe!!!!!!!
hihi
na akkor most mar jot
de...
aki...
mulattunk na cs
Csá Csiga!
Képzeld állítólag a Sash lehúzta a Bundeszt 10.000-rel.Szar ügy.De ez még nem teljesen biztos mer majd este chatelek a Marcival aztán megkérdezem mi volt.Majd beírom ide.
Adtam nekik egy MFC vázlatot.Azt akarják ma felfújni.Azt mondta a Bundi, hogy csináljak vázlatot, megnézzük melyik a jobb az övé vagy az enyém:)) basszus ennek a kölöknek nem kéne próbálkoznia a graffel...tod ilyen sima szögletes meg gömbölyű betűvel kiírta az MFC-t:)) nagyon táp volt:))na zúzok.írj be párat,este jövök (bár egész nap netezek meg Andreasszal azt hiszem majd forgatunk valamit...na trefin fenn vagyok...12-13-14-15-16...Marcit behúztam egy junkies cd-vel (najo visszaadom neki mer adtam neki én is azt kell vissza)...
...na csá!
Közkívánatra újra itt!
Csá Csiga.Remélem felnézel végre ide...rosszul adtam meg azt a playboy,FHM,CKM oldalt...www.freeweb.hu/arzen25...
Képzeld mikor Pitner ment haza egy ilyen laza emberhez odament és megkérdezte, hogy ő-e a SASH, mire a csávó aszonta, hogy nem mer ő a brand vagyki...már nem emléxem...de mondta, hogy ismeri a Sash-t, a Kash-t, a Mash-t...na mit szólsz punk?
Támadt egy rohadt jó ötletem a lehúzással kapcsolatban...holnap elmesélem de neveket ne említsünk...rohadt jó az ötlet...meglesz!
Na csumakka!
Közkívánatra!Csig láttad már ahogy ez a Vristyák...Privstják...mind1 nem tom mi a neve, szóval nézd hogy ez a dagadt állat Vristyák...Privstják...erölködik hogy soványnak tűnjön a CKM-ben?Ha érdekel:most nem linkelem ide:www.freeweb.hu/arzen25.Menj rá a CKM-re azt nézd +.De fenn van az összes playboy is...Na mára ennyi.Olvass el mindent amiota nem írtál!Csumakka!
Csá Csiga!
Nem tom volt-e ma kémiád de nekünk tod ilyen játék is meg nem is órát tartott Gabi néni.Érted így mondta az elektronszámot,rendszámot,főcsoportot meg ilyenek és megkellett keresni a periodusos rendszerben.Ha jól csináltad ilyen szavak jöttek ki:H Al Pa Pr I K As=Halpaprikas!:))Nagyon nagy volt.
Bundiékkal hogy bespanoltam?:))A haverja (asszem Marci) tök jó arc.Tod az Alvinos.
Ember, szereted Marylin Mansont??egész nap azt hallgatok.Nagyon húzósak a számok.
Istenkirályűberfasza!
Nem kell?Ha kell írd be a topicba és holnap viszem.Ahogy ismerlek tetszene neked (szerintem).Bevigyem holnap a punkpopsuperstar-t?Beviszem ha péntekre visszakapom.Figyu ez a Manson egy állat.Tod ahogy az ilyen elvont zenészek (Wes Borland,Fred durst...)ez is festeget.Búcsúm gyanánt berakom pár képét.Majd este felnézek.
Csumakka!
Na itt vagyok!
Sárkányosat vettem.Narancssárga és az oldalán húzódik egy kínai sárkány...szerintem jó.De nem jóo hanem yo (aki nem érti...)!Rákhalásszal Elmentem.:))Mármint inget venni.
És különben mi a pálya.Csig sok locsolód volt?:)Pitner gyász küldött 1 ilyen sms-t:"BOLDOG NYUSZIT SOK LOCSOLÓT jacso gyász!-ekkora gyököt.
Mit csináltál a szün@be?Ember telken nem vót egyszerű...Dénessel hülyültünk meg ilyenek de amikor lejöttek a rokonok...nagymutter,anyukám unokatasója,anyukám unokatasójának a fia,anyukám unokatasójának a fiának a kutyája(folyton megakarta dugni a lábamat...),anyukám unokatasójának a fiának a nője,anyukám unokatasójának a fiának a féltestvére aki svéd volt és olyan álmos hogy beszélt és elaludt:).Na asszem eleget írtam,úgyhogy holnap suli(a QrV@ életbe) és akkor ütközünk.
Na csumakka!
Na jó asszem a linkelés szarul sikerült!
Mind1 ha valaki nagyon okádni szeretne az vessen egy pillantást erre:
Hát nem undorító??Ilyet még a legvadabb horror filbe se látok...:))
Halloka!Mi a pálya??Holnap zúzok telekre.Teljesen kész vagyok!Jön a rokonság!De legalább lehet hogy összeszedem a lét az ingekre.Kinéztem tegnap párat.Volt sárkányos, szögesdrótos, lángos (mókás szójáték, érted hogy lángos...).Milyet vegyek?Csig elgyüssz majd velem venni valamikor?
NA CSUMAKKA!