Keresés

Részletes keresés

ANTI-TIPPMIX Creative Commons License 2002.03.28 0 0 10
Van valami tapasztalatod az OTP és a K&H Bank Visa Virtuális kártyájáról?
Előzmény: blg (7)
exAnd Creative Commons License 2002.02.23 0 0 9
milyet érdemes? hát fekete AmEx-et!!! :-)))))
Perpetneky Druzsma Creative Commons License 2002.02.22 0 0 8
blg,

nagyon koszi az infokat!
A kovetkezo fizu utan azt hiszem nekigyurkozom az oriasi feladatnak, es csinaltatok egy virtualis kartyat magamnak.

Udv,
PD

Előzmény: blg (7)
blg Creative Commons License 2002.02.22 0 0 7
az OTP-s kártyán kívül a K&H Bank ad ki Visa virtuális internet kártyát, az Inter-Európa Bank pedig EC/MC virtuálist, egyszer használható kártyaszámmal
Előzmény: Perpetneky Druzsma (3)
blg Creative Commons License 2002.02.22 0 0 6
a nem dombornyomott kártyákat csak on-line elfogadóhelyeken lehet használni, és az elfogadáskor egyből ellenőrzik, hogy van-e fedezet a bankszámládon. A dombornyomott kártyát off-line módon is lehet használni (pl. imprinterrel, azaz mechanikus lehúzóval - persze ilyen egyre kevesebb van), ilyenkor nem lehet ellenőrizni, hogy van-e fedezet a számládon, ezért az ilyen kártyákat szigorúbb feltételekkel adják (pl. óvadék, v. kötelező jövedelemátutalás), ezért a presztizsértékük is magasabb. Szintén általában csak a dombornyomott kártyákat tudod használni pl. internetes v. telefonos vásárlásra. A dombornyomott kártyák többfélék lehetnek, pl. betéti (ugyanolyan, mint a nem dombornyomott, a számládon lévő pénzedet költöd vele), hitel (a bank pénzét költöd) de hogy egy kártya milyen, a kártyáról ránézésre ált. nem lehet eldönteni.
Előzmény: Abszolút Hulla (5)
Abszolút Hulla Creative Commons License 2002.02.21 0 0 5
Na akkor szintén láma lévén én is kérdezek: mitől különbözik egy dombornyomott kártya egy nem dombornyomottól? (Már a dombornyomást leszámítva, természetesen.:-))
Előzmény: Perpetneky Druzsma (-)
cicababa Creative Commons License 2002.02.21 0 0 4
otp-nél van. Elektronikus számlacsomagot kell igényelni (ez gyakorlatilag egyfajta folyószámla), ahhoz jár egy virtuális webkártya is. A mögötte lévő alszámlára mindig a vásárlás előtt különíthetsz el kedved szerinti összeget telefonon vagy interneten, így nem lehet illetéktelenül megcsapolni.
pá!
Előzmény: Perpetneky Druzsma (3)
Perpetneky Druzsma Creative Commons License 2002.02.21 0 0 3
szia blg,

koszi az infot, esetleg meg egy kerdesem volna: azt nem tudod veletlen, hogy az ilyen virtualis kartyat milyen bank, kicsoda-micsoda bocsajt ki? Felmentem ugyanis a www.bankkartya.hu-ra, de az igazat megvallva (vagy csak en vagyok kulonlegesen ehez felfogasu), nem talaltam rajta erre vonatkozo infot.

koszi szepen,
PD

Előzmény: blg (1)
indextc2 Creative Commons License 2002.02.20 0 0 2
Divat még a nulla, hiszen szép szám ! Annyit takar az is, mint a kártyám !

Olyan kártya kell, aminek van fedezete, remélem jól jött TC2 segédlete ! :)

blg Creative Commons License 2002.02.20 0 0 1
szia
online vásárláshoz valóban dombornyomott kártya kell, de léteznek csak interneten használható (esetleg virtuális - csak a kártyaszámot kapod meg, kártyát nem adják a kezedbe) kártyák is, ezek ált. biztonságosabbak (mert csak a neten használható, v. mert elkülönített számla tartozik hozzá, amin csak annyi pénzt rartasz, amennyi az adott vásárláshoz kell)
dombornyomott kártyát (majdnem) minden bank kibocsát
külföldi siteokon nem mindig működnek (mert sok helyen Mo.-t feketelistára tették az elfogadók), de erről nekem nincsenek tapasztalataim...

menj el a www.bankkartya.hu-ra, és ott választ kapsz az összes kérdésedre!

Perpetneky Druzsma Creative Commons License 2002.02.20 0 0 0
Divat meg a 0-zas? Vagy mar nem?
(Hogy ujabb kerdesekkel jojjek :-)
Perpetneky Druzsma Creative Commons License 2002.02.20 0 0 topiknyitó
Sziasztok,

valoszinuleg egy gyakorlott bankkartya-felhasznalo megmosolyogja a kerdesemet, de teljesen lama vagyok e teren, es azt sem tudom, merre induljak informaciot gyujteni. Ezert kerdezlek titeket.

- Milyen bankkartyat kell beszerezni ahhoz, hogy a weben keresztul tudjak vasarolni? Azt tudom, hogy "dombornyomasos" kartyara van szukseg az online vasarlashoz.
- De hol lehet ilyen kartyat beszerezni? Minden banknal? Vagy csak nehanynal?
- Es ezeket a kartyakat lehet kulfoldon is hasznalni? Esetleg lehet kulfoldi site-rol (pl. Lonely Planet) is vasarolni ezekkel?
- Es vegul milyen feltetelekkel lehet ezekhez a kartyakhoz hozzajutni? Valamilyen jovedelemigazolas? Kezdo osszeg?

Igy elsore egy halom kerdes, de hatha osszejon igy a Tasztalon keresztul az info...

Koszi, es a valaszokat akar ide a forumba, akar privatba is (perpetneky@mailbox.hu - az indexes cim nem mukodik valamiert...)

PD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!