- a fityesz mint a veszett kutya nyomul a "furkosbotozassal"
- tompika fenyegetozik, iratokrol, hamisitvanyrol hablatyol
- teljes a hirzarlat, senki nem mer belenyulni.
Akarmit mondanak, annyira a Juszt nem hulye - szerintem egyatalan nem hulye, de most abbol a szemszogbol probalom nezni, akik szerint igen -, hogy nem letezo vagy kamu iratokkal szaladgaljon a birosagra.
"Vanicsik meggyilkolasaval kapcsolatos beismero vallomasrol lenne szo???????"
Nem, ilyen hivatalos vallomas nincsen.
Pusztan van, akik ugy gondoljak, hogy nem akkor vezetett eleteben eloszor autot, amikor fidesszel kapcsolatos dokumentumok miatt utazott fel pestre.
Ezt onnan tudjuk, hogy elotte egy nappal nyilatkozott az ATV-n, hogy holnap felutazik ertuk, es atadja oket, sajat fulemmel hallottam.
Megkérdeztem egy telnetes barátomat.
Ők nem töröltek semmit a hivatkozott oldalról.
Ha most nincs ott a hivatkozott állomány, akkor vagy az oldal gazdája törölte le, vagy sose volt ott semmise.
er2zu adatai
Felhasználónév: er2zu
Email-cím: er2zu@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 14
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás:
Vanicsik meggyilkolasaval kapcsolatos beismero vallomasrol lenne szo???????
Na ez azert tenyleg eleg elkepeszto lenne.
Ha tenyleg ez van rajta, nem csodalom, hogy nem meri senki bizonyitekok hijjan kozzetenni. Ezert leultetnek, aki benyogi.
De ha igaz, akkor nagy a gaz!
Egy fénymásolt papírlap - amin fénymásolt a gépelés, a tanú és a közjegyzö aláírása - nem a legfényesebb bizonyíték.
Igazából mostmár a közjegyzöt se értem, ha jól tudom az mindenféle polgárjogi dolgoknál szokott közremüködni, ilyen tudok valamit valakiröl és elmondom neked egy pohár sör mellett típusú vallomástételeknél. (Persze lehet hogy ezt rosszul tudom.)
Kedves Fórumozók!
Hagyjuk meg ezt az "örömet" Jusztnak. Ő már ma reggel leadta az ügyészségnek (legalábbis azt ígérte tegnap).
Nem véletlen, hogy nem publikálta egyik sajtó sem.
Valami nem kerek abban a "dokumentumba".
Szerintem amatőr lehetett, de kizártnak tartom, hogy nem bukkan fel valahol, hiszen a geocities, tripod stb. rengeteg hely van ahol nem pusztítják el még akkor sem ha kérik.
Ha már egyszer valaki felrakja, nehogy már olyan dilettáns legyen, hogy nem tudja átnevezni mancikaszopik.jpg-re, chubakka.mp3-ra vagy jedilovag.xls-re. :-))
(Pláne hogy a fájlnév mindaddig mindenki számára ismeretlen, amíg be nem szkennelik a papírt.)
A freeweben tudom, hogy olyan programok vannak, amik név alapján törlik a fájlokat. Például , ha chat.htm amit felraksz, akkor azt perceken belül törli egy tisztogató program. Nem tudom, hogy az extránál hogy áll ez, de szerintem hülyeség volt a fájl névbe betenni a deutsch-ot.
Majd én is hazudok egy jónagyot fölrakom egy ingyenwebhelyre, benyögöm a fórumba, aztán várok leveszem és szegéyn hülye szimpatikusoknak meg antipatikusoknak lesz min szörnyülködni meg csámcsogni..
Ennyire nem lehet valaki béna hogy egy ilyen ócska trükköt megeszik...