Nekünk a társastánc órán hirdették ki, ott voltak a szervezők is (ez a rendezvény a diplomamunkájuk:) szóval elvileg tényleg nagyon amatőröknek szól. Péntek este fél 8 körülig lehet nevezni, aki táncol, annak nincs belépő:))))
Nem minden gonoszság nélkül jegyzem meg, hogy az Oktogonos órán egyre többen tűnnek fel olyan személyek, akiket eredetileg még Koffer órájáról ismerek:))
Ha minden igaz, levlistán jött ez a hír. Miért zárt be? Nyilván nem volt kifizetődő a vállalkozás. Egyébként nekem nagyon nem tetszett a hely levegője, dohos volt a pince és ez a tánchoz szerintem nem kellemes.
Ha bugis vagy, nem jársz véletlenül szerdán este Rita és Ádám órájára?:)
Nagyon örülök, h írtál, ezek szerint a táncosok felébredtek téli álmukból... Király, h Ti legalább ott voltatok a bálokon, sajna a Harmónia-bálra egyikünknek sem sikerült eljutni. Andris beteg volt, én meg súlyos időhiányban szenvedtem. Pedig milyen jó lett volna...
Viszont fel a fejjel, ha jól tudom, Tea +Láz műxik, én pl a vizsgaidőszak után nagyon szeretnék eljutni Teába... Andris, ezt NE vedd célzásnak... :DDD
Nálunk (baráti körben) Valentin-napon is lesz buli, konkrétan Latin party. Akit érdekel és nincsenek előítéletei, írjon emílt, részletekkel szolgálok szívesen.
Addig is mindenkinek minden jót, Kína egész évi xartermését a vizsgákhoz és sok puszi:
Dó
Sajnos az utolsó Schönherzes buli múlt héten volt, legközelebb, majd februárban :(
(rendezőknek is vizsgaidőszak van...)
Viszont ahogy Dó is mondta, most hétvégén lesz Harmóniás és Oktogonos bál, dec. 26-án pedig Fenyő Miki koncert a Kongresszusi Központban :)
Először is, Ame, ha még netközelben vagy, Neked is minden jót az ünnepekre!
Hágé, üdv Neked, örülök, h megtaláltál minket! Azt nem tudom, h mi lesz most a Schönherzben, oda nem nagyon járok, de talán valamely másik, tájékozottabb topiclakó tud majd segíteni.
Az viszont naív kérdés volt, h lesz-e még idén valami... Egész biztosan lesz, hiszen mostanában kezdődik a báli szezon! Amit elsősorban ajánlok a közeljövőben, a baromi színvonalas és egyébként is kirááály Harmónia-bál. Részleteket a www.extra.hu/harmonia-tancklub címen találhatsz.
Amugy gyere valami tanctabor, megprobalunk keriteni valami joarc part neked, mert hianyollak elokeszitorol!! (Az uj parom meg me'g nem ismer, de errol majd fonon!)
Köszi az infót, sajna -ismét- nem sikerült a 7végén eljutnom semmilyen táncos helyre, pedig tegnap este pl pont a Mammut mellett mentünk el... Így a beszámoló is elmarad, sorry... No mindegy... Már nagyon hiányzik 1 kis táncizás, majd valamikor 1eztetek kedvenc partneremmel, Andrissal és 1éb táncoslábú barátaimmal...
Dohi, dhaga! Kehlek szepen, nem talaltal veletlenul valami hasznalhato tangot? Nem tul sokat talaltam eddig. Sajnos 90% kommersz gagyikat talalok.
Az biztos viszont, hogy a Moulin Rougeban van egy kurva jo!