Látod, látod...
Ne csak annak az újságnak higyj amelyik a kedvedre valót ír!
Inkább annak ami általában helytálót ír, de azt sem kell szentírásnak venni.
Igen bubu itt mindenki hulye csak te nem.
Mar nagyon tele van a faszom, hogy akarmit csinal az ember, akkor jo esetben is a masik tabor szerint felrevezettek, atvagtak, rossz esetben meg hulye vagyok. (ha balos akkor buzi narkoman kommunista rablogyilkos, ha jobbos akkor meg fasiszta) Tekintsuk mar felnotteknek az embereket. Szavaztak, ez van.
* Állitólag Sándor Elek (MSZP) visszalép Helmeczy (Centrum) javára.
* Valszeg Varga Ildikó (Centrum) visszalép az MSZP javára.
* Torgyán viszont nem készül visszalépni Mátészalkán a FIDESZ javára :)))
Szeretem az újságírókat, Kupa azt mondta:
üdvözli zempléni "barátait", ha nekik az mszp kell akkor vigyék, ő visszalép...
DE AZT NEM HOGY AZ MSZP JAVÁRA!!!
éljen a média, sikeresen elferdítenek mindent.
Jobbos sajtó, megpróbálja lejáratni a centrumot,
a balos meg meg akarja szerezni a centrumosok szavazatát.
szerintem érthető, hogy Kupa mérges, a zempléniek minden hülyeségét támogatta, erre azok nem arra szavaznak akit akarnak, hanem az ellen akit nem.
Az egész országra jellemző volt ez.
bevették az emberek, ha nem komcsit akarnak akkor cxsak a fidesz a megoldás, ha nem fideszt akkor csak az mszp
Hihetetlen, hogy mindenki ennyire buta. Az rtl-n kijelenti az egyik szdsz szimpatizáns, hogy ez a demokrácia győzelme! hülyeség, most szoptunk be egy döntésképtelen parlamentet, a kis pártok beszívták, ha véletlen új választás lesz kiírva, senkinek nem lesz pénze kampányra a két nagyon kívül. sikerült kettészakítani az országot feketére és fehérre. a miép szavazók nagy része a fideszre szavazott már első körben is, az szdsz egy kissebb része szintén nem a szadeszra hanem a MASZOPRA, a centrumosok féltek, mert nem tudták bejut-e a párt és inkább választottak a két nagy közül.
de nem gond, csak kérdem én, mi lesz a kétharmados törvényekkel? ha fidesz fordít akkor sem lesz sokkal nagyobb mint a maszop, ha nem, akkor sem lesz nagy többségben az mszp-szdsz, és mint tudjuk a szadesz fél a bedarálástól, lehet, hogy nem fogja teljes erőből támogatni az mszp-t
Éljen a demokrácia, legyen nagykoalíció?!
centrum mindenekfelett, a szakmai döntések ezúton megszünnek bekerülni a parlamentbe, ha a maszop kormányozni akar ki kell alkudnia a fidesszel, háttértárgyalások lesznek, a média felé megy majd a harc, közben mindkét nagy lenyúlja a pénzeket, minden megy tovább, csak megfelezik a széchenyi terv befektetett tőkéjét!
Hajrá magyarok, ne a saját fejetekkel gondolkozzatok, dőljetek be a médiának, a kampányháborúnak. érdekes módon, már mindenkinek tele volt a t..-ke a mocskolódásból, de mégis a két (három) legmocskolódóbb pártot választottátok...
Puszi mindenkinek (lányoknak) akik a centrumra szavaztak. Ahogy Misi mondta: 2006-BAN NYERÜNK!
Hétfőn várunk! És kérlek ne éld meg kudarcként, ha nem jutsz tovább. Most vannak ,,magasabb" szempontok is.
Most az a fontos, hogy azok akik az APEH-et erőszakszervként alkalmazzák eltűnjenek a palettáról. Miközben a Boldog Vég Kft. 2 éve nem adott le normális mérleget...
Bocs,de most hazarohanok nézni a "vezérek" összecsapását.
De kérlek válaszolj!
Egyébként mindenkit arra buzdítok hogy menjen el szavazni!!!!!!!!!!!
És arra a pártra, személyre tegye le a voksát, akiben hisz és megbízik!
Mindenkinek szép hétvégét!
Hétfőn benézek.üdv.
Ne hidd hogy a Centrummal elvész a szavazatod!
Akkor vész el a szavazatod/erkölcsi értelemben /, ha nem valakiben bízva, támogatólag teszed le a voksod, hanem valaki ellen, mintegy "rombolva".
Ne ess ugyanabba a hibába amibe ők!
A Centrum nem rossz gondolat. Viszont most nagy a tét. Le kell mosni a fiúkat, a klientúrájukat. Nem szeretem a komcsikat sem, de ennek a pökhendi, kötelezős ficsúraknak megájt kell parancsolni.
A Centrumra majd akkor lesz szükség, ha a FIDESZ a helyére került, azaz eltűnt. És a Centrum majd lehet a szocik alternatívája.
Tudom hogy ma este tőlünk sokkal izgalmasabb összecsapásnak lehetünk tanúi, rohanok én is majd haza.
Ami pedig Polgármesterasszony megjelenését illeti a kampányzáronkon:
én magam is nagyon örültem neki, mert én azt vallom, hogy attól még hogy nem egyformán gondolkodunk, nem vagyunk ellenségek és tisztelhetjük egymást!
Ami engem illet én Mádi Lászlót is szivesen láttam volna,mert azt érezhettem volna hogy vasárnap után nincs vége a világnak!
Ma nem terheltetek túl, de nem adom föl!
Találkozunk ápr.4.-én csütörtökön.De az is lehet hogy korábban is benézek.
Most megyek én is nagyokat álmodni!
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
KedvesTangó!
Ami a két pártot illeti igazad van.Bár a KDNP-nek járó 25millát visszatartották.
Az a kevés pénz, amivel a Centrum rendelkezik, az országos kampányra megy.
Csilla magunkra gondolt, itt helyi szinten nem rendelkezünk pártpénzekkel.
Azzal kapcsolatban pedig hogy mit gondol a Fidesz?
Tudjuk nagyon jól hogy Ők mernek nagyot álmodni.
Én meg csak itt ülök, és egyre joban kétségbe esem hogy senki sem kiváncsi rám.Közben csak néha frissítenem kellene!
No de majd bele jövök.
Nagyon köszönjük, Csillával együtt, ezeket a kedves, biztató szavakat!
Ha jól tudom, a Centrumnak van két olyan alapító pártja, amelyek 98-ban elérték az 1 százalékot és kapnak állami támogatást. Ezt a tévében hallottam, ha ők hazudnak akkor én is elnézést.
Természetesen tudható, hogy a legtöbb pénze a választásokra a FIDESZ-nek van. Érdekes, hogyha 65 százalékos lesz a részvétel, akkor csak a FIDESZ, MSZP, SZDSZ jut be a parlamentbe. Nem értem, hogy a FIDESZ minek kampányol olyan nagyon, hogy mindenki ott legyen a szavazáson. Hiszen azt ők sem gondolhatják, hogy abszolút többséghez jutnak.
Az én papíromat viszont személyesen viite be anyukám, mégis behívtak... (10-ére). Az a baj, hogy rémlik, hogy ki is küldték a levelet, hogy "szolgálathalasztását x.y. ideig engedélyezem", de sehol sem találom a levelet. No meg, ha meglenne, sem igen úsznám meg a 10-i jelenést...
Kedves Mindnyájan! Ma este hozzáférési gondjaim lesznek, de várom a kérdéseket és a hozzászólásokat ,igérem a hétvégén mindenre válaszolok.Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek.