Sziasztok.Remélhetőleg nemsokára lesz már honlap újra, de azt megígérhetem, hogy ezen a fórumon is értesítünk mindenkit mindenről.Más.Köszönöm kedves kalasnyikov úr a dícsérő szavakat a Mádör produkcióval kapcsolatban de ez itt a Sun Workshop fórum és attól, hogy bizonyos tagok mindkettőnek részesei ez a kettő fűggetlen egymástól.Remélem érthető voltam.Sziasztok!
Kar, hogy a website meg mindig nem mukodik.
Amugy kiralyok voltatok a Kultiplexben, es jo lenne, ha ebben a topicban jeleznetek, hol lesztek legkozelebb.
Ja, es amit a dobos sracnak mondtam a buli elott (bocs, nem tudom meg a neved, de tudod, masnap is osszefutottunk), ha netalantan meg nem ismeritek, csekkoljatok le a Lostprophets lemezt is.
illllllyet?szerintem aki jó zenét akar annak tök jól fog esni egy profi show-man csapat
ja és az elöző beírás véletlen került ide csak annyir fár--attka vagyok,hogy észre sem vettem,hogy tettem az e...........
szóval......nehogy magára vegye akinek nem inge
boccs de zenerajongók figyelmébe mindenképpen ajánlanom kell egy remek koncertet csütörtökre azaz 27.-re a koncert 21-kor kezdődik a frissen nyitott Kupola zeneházban a Nagyvárad téren az Orczy kert bejárata mellett info 06702911976 mert a hely bérelhető is.
EUROPAI MANTRA
Borlai Gergő-dob
Kolta Gergő-basszusgitár
Lukács Peti-gitár
Nagy Jancsi-billentyú
Tudomásom szerint 600Ft a belépő. Állítólag 23:00-kor fogom személyesen én elkezdeni a koncertet. De lehet, hogy már tízkor? Nemtom, azért már korábban odamegyek, hogy megnézzem a Galapagost. Sőt még utánunk is maradok, mert egyrészt a pakolás, másrészt megnézem az A Drastic Measure zkart is, akik az oldaluk szerint Amerikából és Németországból is egyszerre valósiak.
Sziasztok!
Kérdéseim, amikre mielőbb kéne a válasz: Mennyi lesz a beugró?? Mikor kezdődik ez az egész pontosan?
Kb. mikor kezd a Shop?
Előre is kössszzzzz!
Hali.Igen a dolgok szépen mennek a maguk útján ahol is a következő állomás a március 21-i koncert a Kultiplexben.Állítólag lesz minden mi szem-száj-fülnek ingere.Egyébként a zenekar dolgozik, sok-sok próba, jönnek az újabb ötletek, aki volt lent a Gödörben az tudja mire számíthat, (persze a műsor most testesebb lesz) aki nem volt az jöjjön el mert mi alighanem odapörkölünk.Addig is amíg a www.sunworkshop.net nem megy írjatok ide, márakik ismerik ezt a fórumot.Sziasztok.
Kb 2 hete néhány napra beindult a Quimby Falshang és néhány tévés szereplés erejéig.
De igazából már korábban beindult, és azóta sem állt le.
Nem is fog, hehe.
Ja, tegnap volt a zkar az Interaktívban a z+on, meg csütörtök éjjel lesz az m1en. A www.sunworkshop.net éppen nem üzemel, mert amire azt mondták, hogy befizettük, mégsem fizettük még be.