Keresés

Részletes keresés

Feribá04 Creative Commons License 2003.04.24 0 0 125
Szia Chris!

Rég hallottam felőled. Reméltem, hogy visszatérsz, mert az írásaid - bár sokszor nagy port kavarnak - élményszámba mennek.

Gratulálok a csapatod rájátszásbeli szerepléséhez őszintén, hisz tudod veletek kapcsolatban mindig kissé elfogult voltam, mert úgy vélem a Körmend lenne az akinek a hiányát a magyar élvonal leginkább megérezné.

Viszont ebben a hozzászólásodban van valami ami szerintem pontosításra szorul:

"a hangulat biztosan, de szerintem a színvonal is jobb volt akkor"

Mondatod első felével teljesen egyetértek, de a másodikkal egyáltalán nem.
OK tudom az idő sok mindent megszépít, de amit írsz akkor is túlzás:

1. Az akkori magyar válogatott a közelébe sem ért a mostaninak (pedig ez is elég szar). Berkics és Zsebe valóban remek játékosok voltak magyar szinten Gulyás és Dávis viszont szintén nagyon jók európai szinten. Ez nagy különbség!
2. Sokkal kevesebb légiós volt akkor a magyar ligában és akik játszottak sem értek fel a maiakkal (persze van kivétel). Hol volt ennyi amerikai? Hol volt ilyen iram, ilyen gyorsaság, ilyen dinamika?
3. Európai kupákban akkor semmit nem értünk el, viszont az utolsó 5-7 évben a Körmend, az ASE, az Albacomp és a Kaposvár jóvoltából valós sikereink vannak.

Szerintem nézd vissza az akkori idők meccseit és rá fogsz jönni, hogy bár rendkívül izgalmasak és szívet melengetőek, de színvonalban azért elmaradnak a maiaktól.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: ChrisClay (124)
ChrisClay Creative Commons License 2003.04.19 0 0 124
Vasárnap szurkoljál, mert nagyon ráfér a csapatotokra!

Én is emlékszem még a nagy csatákra ( a hangulat biztosan, de szerintem a színvonal is jobb volt akkor), sőt én egyetemistaként gyakran jártam fel Pestről Szolnokra (is) meccsekre, pl a Honvéd (pfujj) ellen.

Megkapott a szolnoki hangulat, amely annyira hasonlít(ott) a körmendihez. Az Olajból nekem mindig Taki volt a kedvencem,egy csupa szív játékos.

Tényleg jó lenne, ha ti is nyitnátok egy hasonló topicot! (meg a zetések is megtehetnék...)

A tegnapi ZTE-KÖRMEND már a régi szép időket idézte, azon vagyunk mi szurkolók, hogy legalább egy hagyományos csapat (MTE) jusson be a 4-be vagy akár a döntőbe!

JUBILEUM!
Figyelem!

A tegnapi volt a Körmend 500. élvonalbeli győzelme!

Szép volt, fiúk!

Előzmény: olajbanyasz (123)
olajbanyasz Creative Commons License 2003.04.19 0 0 123
Helló!

Tetszik nagyon a "nosztalgiatopikotok", ha lesz időm, nyitok én is 1 szolnoki "szép időkre emlékezzünk"-öt... Sajnos nagyon ritkán jutok haza -Szolnokra- kosármeccsre, (ez most vasárnap megadatik) de azért a neten/tv-ben nyomon követem az eseményeket... Én a '80-as években, még nb1/b csoportban kezdtem az őrjöngést, majd az A-ban, "bajnokként" vannak erről az időszakról kellemes emlékeim... Emlékszem a nagy csatákra, a zte, sólymok, és legfőképpen a körmend ellen... Tyubin, Kuzmin (de utáltam a ronda oroszt) Bell... Qrva nagy szurkolás ment! Remélem az Olaj, megint nagy lesz holnap (bár ez csak álomnak tűnik...:-((( )

Miután, ez 1 körmendi topik, hadd tegyem még hozzá: Mi szolnoki szurkolók, 95%-ban a Körmendieket kedveltük a legjobban, színük, és szívük miatt!!! (a maradék 5% csak az ellenfél anyázásáért járt ki, az mte-t pedig nem illett):-)

HAJRÁ OLAJ!!!!

ChrisClay Creative Commons License 2003.04.18 0 0 122
Fantasztikus győzelmet arattunk, és a szurkolás is király volt. Olyan volt, mint a régi szép időkben, legalábbis a második félidő. (néha nem is hittem a szememnek-fülemnek!)

A Zete-tábor is dícséretesen szurkolt, nem volt ott az Armada, így a hangerő kisebb volt a túloldalt, de az egy főre jutó iq magasabb értéket mutatott.
Volt egy igényes Torcida-drapi, és ott is volt rudas zászló. A fényképész meg alig győzött fényképezni bennünket, egy szó mint száz, ez a szurkolás, a kosárlabda és a Körmend diadala volt!

Mindenesetre a keddi meccs borzasztó nehéz lesz, a ZTE nagyon jó csapat, mindent feltesznek majd egy lapra!

Ha nyerünk, bejutunk a 4 közé (2-0-ról nem áll fel a Zete), ha nem...:-(

MTE!

ChrisClay Creative Commons License 2003.04.15 0 0 121
Sajnálom, hogy nem sikerült kupaarannyal gazdagítani a "tárlatot". A sansz megvolt rá, egy erőtlen Pakssal játszottuk a kupaelődöntőt, meg lehetett volna őket verni!

Volt az az időszak, amikor feljöttünk 6 pontra, azzal a hozzáállással talán lett volna kersnivalónk a meccs egészében!

A döntőben pedig ezt a gyenge Debrecent mi is megvertük volna.

Mindegy, a sportban nincs "ha".

Most már a Zetére kell hangolni, jegyek elővételben Körmenden a klubirodában, mindenki Egerszegre!!!!

ChrisClay Creative Commons License 2003.04.06 0 0 120
Ha ezzel a csapattal a 6. helyről döntőbe jutunk, sörösló legyek Horváthidán..:-)
ChrisClay Creative Commons License 2003.04.02 0 0 119
Annyira,annyira tudtam, hogy vkit kiállítanak az utsó két meccsünk egyikén..:-(

Teljesen jellemző ránk, hogy komolyan veszünk két teljesen érdektelen meccset, ahelyett, hogy gyakorolnánk, készülnénk a kupadöntőre.

Most itt van!:-(

ChrisClay Creative Commons License 2003.04.01 0 0 118
Nagyon bízom benne, hogy egy kupagyőzelemmel lehet még szebbé tenni a dicsőségtáblát!

A bajnoksághoz közünk sincs, a 4-be jutás sem valószínű, a kupához viszont hozzásegíthet minket a körmendi szív, a szurkolótábor, és az, hogy "csak" 2 meccs kell hozzá-nem, mint a bajnokságban...

MTE!

belfera Creative Commons License 2002.02.27 0 0 117
Körmendi parádé, gálaelőadás a játékos, látványos kosárlabdából, töménytelen Madison-zsákolás, Isti-Eddy kínai figura, rengeteg könnyű kosár egy szétesően játszó Szolnok ellen, "remek" hazai pályán (enélkül is jobbak voltunk).
Ezekután tényleg lehetetlen csúnya dolgokat írni!

Gratula a csapatnak a 2. helyhez, rájátszás kezdetéig tessék megőrizni (lehet tovább is).

Hajrá Körmend!

Előzmény: kwest (116)
kwest Creative Commons License 2002.02.27 0 0 116
Sajnos nem láthatom, de azért a szegedi se lesz semmi. Hát várom, hogy nagyon optimista legyen mert már megint nem volt szívem csúnya dolgokat leírni.
Előzmény: belfera (115)
belfera Creative Commons License 2002.02.26 0 0 115
Reméljük a holnapi meccs után még optimistább lesz a hangvétel. :-)
Előzmény: kwest (114)
kwest Creative Commons License 2002.02.25 0 0 114
Holnap meglesz.
Nem akartam egy vereség után megírni, mivel az akkor csak a pillanatnyi hangulatomra fogható. Igaz, valószínű, hogy egy kicsit optimistább hangvételű lesz a dolog :)))
Előzmény: belfera (113)
belfera Creative Commons License 2002.02.24 0 0 113
Mégiscsak sikerült kialudnod a csalódottságot?
Pedig úgy vártam a beolvasgatósdit. :-)
A nemzetközi topikba talán én is nyomok egy szolidat az utolsó két meccsünkről.
Előzmény: kwest (109)
kwest Creative Commons License 2002.02.21 0 0 112
Szolnok. Na.
Tényleg meg kéne kockáztatnom a vissssszintest.
godnite (vagy valami olyasmi)

Majd hoki közben megyek a SLC topicba, úgyse sokat voltam ott.

Előzmény: kwest (110)
Pöri Creative Commons License 2002.02.21 0 0 111
Ok. Jóccakát!

A csehek, meg a svédek!!!!!!!!!!!! is kiestek már!!!Meg hát a németek is végülis!
csáo!!

Előzmény: kwest (109)
kwest Creative Commons License 2002.02.21 0 0 110
Még kettő van az alapszakaszból. Kaposvár+Szonok, Hála Istennek, mindkettő itthon.
Előzmény: Pöri (108)
kwest Creative Commons License 2002.02.21 0 0 109
Na, jobb lesz aludni egy órát, hogy legalább a hokimeccsnek örülhessek.

Holnap csak itt, csak önöknek:
A vég körmendi rejtélyei
színes szinkronizált magyar beolvasgatós mindennek, ami létezik

De jobb lenne inkább kialudni.

Előzmény: kwest (107)
Pöri Creative Commons License 2002.02.21 0 0 108
Végülis inkább most kapjunk ki, mint akkor, amior már nem lehet!
Hány meccs van még az alapszakaszból??Vagy ez már a 2. szaksz??Még nem, ugye?
Előzmény: kwest (107)
kwest Creative Commons License 2002.02.21 0 0 107
Isti, Nick elfogadható volt, helyenként Eddy is.
Egyébként esély az nulla, hiába nyertünk három negyedet (de ez se biztos). Nagyon megérdemeltük, bár fáj ezt kimondani.
Előzmény: Pöri (106)
Pöri Creative Commons License 2002.02.21 0 0 106
Te is válaszolhatsz!!:-))))

Esélyünk se volt?
Játszott valaki jól??

Előzmény: kwest (105)
kwest Creative Commons License 2002.02.21 0 0 105
Iszonyatos. Többet nem is tudok mondani, bár nem engem kérdeztél.
Előzmény: Pöri (104)
Pöri Creative Commons License 2002.02.21 0 0 104
Milyen volt??
Előzmény: ChrisClay (102)
Professzor úr Creative Commons License 2002.02.21 0 0 103
Sajnálom! Gondolom,Ön is...
Előzmény: ChrisClay (102)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.21 0 0 102
Talán majd jövőre...:-(((

Szánalmasak voltunk,nincs mit ezen tovább ragozni!

MTE!

Előzmény: kwest (101)
kwest Creative Commons License 2002.02.20 0 0 101
Az finom lenne.
Én már múlt péntek óta erre készülök, akkor láttam egy ASE-sálas srácot a Déliben. Hogy mik vannak.
Előzmény: ChrisClay (99)
Professzor úr Creative Commons License 2002.02.20 0 0 100
100
Előzmény: ChrisClay (99)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.20 0 0 99
Remélem,ma tovább öregbítjük a hírnevünket!...

MTE!

ChrisClay Creative Commons License 2002.02.16 0 0 98
Ahogy olvasgatom,ill. tévében nézem,a GYSEV-meccseken is csak a PVSK-ellenin van teltház...:-(
Előzmény: belfera (94)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.16 0 0 97
Nem,nem,ez már 100%! Nem Olaj,hanem ZTE!
Nem néztem utána ugyan,de eszembe jutott.
Kenny Brown volt a légiósuk akkor,és Nelson,az a hatalmas ember.

Nálunk már csak Chadwik pattogtatott,Madisont és Dumancsicsot -stílszerűen- már elküldték melegebb helyekre...

Simán levertük a kissé csalódott ZTE-t (nagy esélyük volt kiverni az Albát),remélem MA is valami ilyesmi történik.

(nincs Dumancsics,ez má' félsiker!:-))

HAJRÁ KÖRMEND !!!

Előzmény: kwest (95)
ChrisClay Creative Commons License 2002.02.16 0 0 96
Igazad van,ha nem is sokan,de ott szoktak lenni...
Pár üldögélő (rövidhajú) bunyós focibunkó.

Ha épp nem szurkolunk,akkor vágni lehet a csöndet.

De pár trágár beszólást azért eleresztenek,"bayeros"
stílusban...:-(

Na,ezért lenne jobb,ha olyan város csapata jutna fel,ahol szükség,IGÉNY is van a kosárlabdára,ahová szurkolni járnak.

Nincs szükség Ászokra!
(inkább pár lelkes középcsapat...:-))

Bár az utazás szempontjából jó lenne,ha feljutna a Sopron(neked különösen:-))) ),de ilyen áron nem kellenek.

Előzmény: belfera (94)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!