Keresés

Részletes keresés

petttya Creative Commons License 2009.11.28 0 0 394
Az elején Jerrynek valami nem volt oké a ének-hangosításával vagy a monitor rendszerrel, mert nagyon mutogatott a technikusoknak, meg kicsit idegesnek tűnt is miatta.. a Check My Brain is kicsit darabos volt, vagy csak nekem tűnt úgy?

Viszont a közepétől nagyon összeállt az egész, a végére (a ráadás után) meg mégiscsak hatalmas hangulat kerekedett, ritkán érzem ezt, de most szerintem kifejezetten jó és lelkes volt a közönség!
Előzmény: jemi bigli (393)
jemi bigli Creative Commons License 2009.11.27 0 0 393
hibatlan volt a buli!!!
remelem komolyan is gondoltak, amit mondtak, hogy ez az egyik legjobb koncertjuk eddig...nagyon jo erzes volt, hogy meg 2009ben is ennyien orditjak a szovegeiket::))

csucspont?
nagyon nehez kerdes...angry chair, would...de talan megis inkabb a nutshell....man in the box is...
erdekes, hoyg a rain when I die volt a nyito dal..az idojaras atirta a setlistet?:)

kicsit ezt a william gyereket jobban megeljenezhettuk volna, de mindegy, sztem igy is erezte, hogy a rajongok elfogadtak.

3. sorban alltunk, szermanyoltunk jerry-pengetot:)

jemi bigli Creative Commons License 2009.11.27 0 0 392
ne feledjuk..a fiuk is oregek;)

en sem hittem volna, hogy a fiam jegkorong edzeserol esek majd be egyszer AIC koncertre, miutan(!) az ikrekhez meg megerkezett a bebiszitter::))))))))

mia, sajnos ezert nem tudok en spec. segiteni..de utvonalakat tudok irni, ha errol van szo..jeggyel nehogy mar lemaradj!!:)

Előzmény: Ivettke (391)
Ivettke Creative Commons License 2009.11.27 0 0 391
Az a baj, hogy en mar oreg vagyok, es inkabb Kalakat hallgatok, mint AIC-t, de este ottleszek, es megnezem a tobbiek mennyire oregek :))
_Mia_ Creative Commons License 2009.11.27 0 0 390
Hello!(: úti társakat keresnék a mai koncerthez! (valamelyik pályaudvartól odáig [nekem kelenföld, déli és a keleti is jó!] és vissza!!) Fontos lenne! ...egyedül nem hiszem, hogy mennék.. (jegyem van.) Köszi előre is, ha bárki tud "segíteni". :) [ezen az msn címen elérhető vagyok: disorderlies@windowslive.com ]
jemi bigli Creative Commons License 2009.11.26 0 0 389
rahangolodasnak:

videokkal tillburgbol:

http://www.hardrock.hu/?q=node/11114

kis szines

http://index.hu/kultur/blog/2009/11/18/tonhalat_es_zoldsegeket_kert_az_alice_in_chains/

..mondjuk amennyire fogalmuk sincs az orszagunkrol, gondolom ugy voltak vele a tonhal(konzervben) nem csalodhatnak::)))

kozakz Creative Commons License 2009.11.26 0 0 388
korábban olyan info volt, hogy a Turbo lesz elöttük, de jelenleg ez már nincs kiirva sehol.

jemi bigli Creative Commons License 2009.11.26 0 0 387
keresgeltem...es ha nem tevedek, sok koncertjuk elott egyaltalan nem volt elozenekar....lehet, h. nem art pontosan erkezni?
Előzmény: Tyler (386)
Tyler Creative Commons License 2009.11.24 0 0 386
nem tudjátok, lesz-e előzenekar pénteken, és ha igen, ki?
Rokakoma Creative Commons License 2009.11.24 0 0 385
Nekem az első van, meg az igenis zseniális.  A Black to... pedig igazán jó lemez. Hallottam a rádióban a check my brain-t egyik nap, odavágott rendesen
Előzmény: Dorien (384)
Dorien Creative Commons License 2009.11.21 0 0 384
Nekem a JC szólóalbumok nagyon bejöttek, főleg a dupla. Az valami irtó setét és mély anyag. Ez egyelőre annyira nem tetszik, főleg a feka csávóval az élen, de azért még ismerkedek vele. :)
Előzmény: ebolacola (383)
ebolacola Creative Commons License 2009.11.21 0 0 383
nem az oregseg. tenyleg nem lett olyan zseni a lemez, mint a regiek. szerintem egy szimpla, korrekt JC szolo szint, nem tobb. az meg mar (nekem) marha unalmas, ugyhogy nem is hallgatom.
Előzmény: tourmalet (379)
jemi bigli Creative Commons License 2009.11.16 0 0 382
vmint en mar nem is akarom azt erezni, amit 95 kornyeken:)

nagyonagyon jo volt egyebkent langologitaros lemezbemutato (hatha olvassa, aki irta)...szoval nem baj, ha az ember mar nem akar eretvagni aic-hallgatas kozben;)

Előzmény: tourmalet (379)
jemi bigli Creative Commons License 2009.11.16 0 0 381
kiraly lesz, nem kerdes:)

tegnap a jegyeket is megvettuk

ha vki hall esetleges dedikalasrol infot ne fogja vissza magat!
Előzmény: yetti77 (380)
yetti77 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 380
Itt a turné első három állomásának setlist-je:
http://www.setlist.fm/search?query=alice

Az eddigiek alapján Kb. ugyanez a 20 szám várható nálunk is:

Birmingham:

1. It Ain't Like That
2. Again
3. Them Bones
4. Dam That River
5. Your Decision
6. No Excuses
7. Check My Brain
8. A Looking In View
9. Rain When I Die
10. Down In A Hole Acoustic
11. Heaven Beside Acoustic
12. Got Me Wrong Acoustic
13. Black Gives Way To Blue Acoustic
14. God Am
15. Acid Bubble
16. Angry Chair
17. Man in the Box
18. Lesson Learned
19. Would?
20. Rooster

Ma és holnap Londonban nyomulnak!

Hajrá!

:)
tourmalet Creative Commons License 2009.10.15 0 0 379
Isteni banda, nagy kedvenceim voltak a 90-es években. Már nem hittem, hogy lesz valaha új anyag, így még nagyobb az öröm. Három meghallgatás után számomra az új album 10/8, ha nem is éri el a klasszikus albumaik szintjét, nagyon ígéretes újrakezdés. De az is igaz, hogy én is öregebb lettem és nehezebb ugyanazt érezni, mint 95 tájékán. Mindenesetre a koncert kihagyhatatlan program lesz, remélem sokan eljönnek.
f4lu Creative Commons License 2009.10.10 0 0 377
Alice In Chains akusztikus koncert: Stripped
Tyler Creative Commons License 2009.10.01 0 0 376
objektív és tudományos érv arra, hogy jó az új lemez: ma többször is eszembe jutottak az új számok, és a CMB-t illetve a BGWTB-t alig tudtam kiverni a fejemből
Zozi79 Creative Commons License 2009.10.01 0 0 375
Szerintem a Private Hell meg a CMB.
Előzmény: Tyler (374)
Tyler Creative Commons License 2009.10.01 0 0 374
ahogy olvasgatom, elég jó értékeléseket kap a lemez. amúgy tényleg teljesen vállalható anyagról van szó. azért Layne hiányán túl (vagyis azzal összefüggésben) nekem nem tetszik, hogy Cantrell túlzottan előtérbe került ezen a lemezen - eltűnt az a kettősség, amit a Jerry-Layne páros hozott. most egyértelműen Cantrell a frontember. így néha emlékeztet az album Cantrell szerintem nem túl jó szólólemezeire. így pár hallgatás után a két klipnóta talán a legjobban sikerült dal a lemezen
Előzmény: jemi bigli (373)
jemi bigli Creative Commons License 2009.09.29 0 0 373
teljesen korrekt lemez, semmi szegyenkeznivalo..megvannak a maga csucspontjai, layne hianya nem kinzobb, mint ugy altalaban;) nagyon rendben van az uj enekes is. van vmi bensoseges garazshangulata az egesznek. ram kifejezetten felszabadito hatassal volt a lemez.
azt nem tudom eldonteni, hoyg az anyag tenyleg egy halado szellemisegu, fiatalos anyag, vagy en oregedtem meg annyira, hogy az o zenejuk nekem mindenfele nosztalgikus okokbol frissnek, ujdonsagnak tunik.
meg egyertelmubb ezek utan, hogy megnezem oket (vegre) eloben.

Előzmény: Tyler (372)
Tyler Creative Commons License 2009.09.29 0 0 372
ma megjelent az új album - a fájlmegosztókon már napok óta elérhető volt
vélemények?
jemi bigli Creative Commons License 2009.09.11 0 0 371

nagyonagyon varom a koncertet!!!!

iszonyatosan sajnalom, hogy anno nem sikerult oket latnom layne-nel...

tejbegrrr!!! Creative Commons License 2009.09.11 0 0 370
Szerintetek a pár éve elmaradt koncert vissza nem váltott jegyeit az akkori ígéretekhez híven akkor is elfogadják, ha nem ugyanaz a cég a koncertszervező? Én örülnék, nekem ugyanis van egy... :)
a rudi Creative Commons License 2009.09.11 0 0 369
Nov. 27, PECSA
Rainvan Creative Commons License 2009.08.13 0 0 368

Az új album dalai

(a címadóban Elton John zongorázik):

1. "All Secrets Known"
2. "Check My Brain"
3. "Last of My Kind"
4. "Your Decision"
5. "A Looking in View"
6. "When the Sun Rose Again"
7. "Acid Bubble"
8. "Lessons Learned"
9. "Take Her Out"
10. "Private Hell"
11. "Black Gives Way to Blue"

Tyler Creative Commons License 2009.07.23 0 0 367
szeptember 29-én új album: Black gives way to blue, egy szám már fenn van a neten: A looking in view. eléggé Jerry szólóalbumaira hajaz így első hallásra.
turné is lesz, de a múltkori befürdés után gondolom nincs sok esély magyarországi fellépésre
Tyler Creative Commons License 2007.09.19 0 0 366
na, ez a DuVall srác hivatalosan is az AIC énekese, és állítólag lesz új album (még az idén, vagy a jövő éve elején), illetve egy koncertfelvételt is kiadnak vele. ez utóbbi egy akusztikus album lesz majd, és valszeg még az új számokal tartalmazó lemez előtt jön ki. kiváncsi vagyok, milyenek lesznek Layne nélkül. nekem Cantrell szólóalbumai nem jöttek be különösebben
Dorien Creative Commons License 2007.02.23 0 0 365
Hetfield énekel?
Előzmény: Buckethead (363)
(dont) lie to me Creative Commons License 2007.02.22 0 0 364
Lesz valami megemlékezés vagy akármi itthon Layne halálának 5 éves évfordulóján?
(ápr.05)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!