Keresés

Részletes keresés

maxika007 Creative Commons License 2001.12.10 0 0 49
Sziasztok. Végigolvastam ezt a magasröptű beszélgetést, és arra jutottam hogy sokan nincsenek tisztába egy-két dologgal ( tisztelet a kivételnek! ). Először is Trianon, ezt remélem nem kell magyarázni. Utána 40 év megaláztatás és rablás, majd ezen felül 1994-1998 ( lopások, csalások, ROBBANTÁSOK...). Ezek tények!!!! Ha valaki ezek fényében is azt mondja, hogy MSZ(M)P jó és a FIDESZ rossz az gondolkodjon egy kicsit el a Magyarságán...

u.i. BAYER-nek eddig mindig igaza volt, és remélem így is marad, és még annyi, hogy ha ezt a műsort megszüntetik, akkor fogom azt mondani, hogy Magyarországon nincs demokrácia

BÖLLér Creative Commons License 2001.12.10 0 0 46
Sziasztok!

Láttátok a legutóbbi adást? Na, az sok mindenre választ adott. A legbutább csúsztatásokat követték el benne, abszolute minden tényt figyelmen kívül hagyva. Lsd.: a SZDSZ pártlogójának eredete, Ifj. Hegedűst azért ne adja ki a parlament, mert a 168 óra "támadta" erkölcsileg a címlapján az apukáját, st. stb.

És ezért veszélyes ez a műsor: mert direkte, szándékosan úgy ferdíti a tényeket, hogy az már egy meggyőző koncepcióvá áll össze, és ha valaki eléggé frusztrált, meg elégedetlen, akkor szinte belebódul ebbe a nagy meggyőző erőbe, és el is hiszi. Ennek ellenére én sem gondolom, hogy be kellen tiltani. Nem ez a módszer. Szerintem egyszer le kellene ültetni velük szembe a másik oldal neves, a fellépést nem elutasító ellenvéleményű embereket, és egy jó kis vitát rendezni velük. Egy kisebb összegbe le merném fogadni, hogy azután nem merészkednének ki újra nem a képernyőre, de még egy újság hasábjaira sem, annyira szét lehetne őket égetni, pusztán a tények, az érvek erejével.

Üdv

Előzmény: Mics Bjukenen (-)
karma police Creative Commons License 2001.12.10 0 0 45
Aki magyar, nem "akimagyar"-ozik!
Előzmény: antrios (44)
antrios Creative Commons License 2001.12.09 0 0 44
AZ "AKIMAGYAROZÁS" a LEGNAGYOBB CSACSISÁG (és a LEGSZÁNALMASABB MONDATKEZDÉS)
Előzmény: affenesetudja (4)
fighting Creative Commons License 2001.12.09 0 0 43
Bocs a hozzászolásért, nem olvastam végig rendesen a topikot csak az első véleményt és az ezt hozta ki belölem!
fighting Creative Commons License 2001.12.09 0 0 42
Azt gondolom, hogy ezzel a véleménnyel kiállította a saját szegénységi bizonyítványát. A demokrácia arról szól, az én olvasatomban, hogy mindenkinek lehet saját véleménye!
Amiket ÖN irt azokat a sötét kommunizmusban müvelték!
Előzmény: Törölt nick (15)
Főtitkárhelyettes Creative Commons License 2001.12.09 0 0 41
Te például azzal, GLászló elvtárs, hogy még a nicknevedet sem mered vállalni!

Szabaccság!

Előzmény: francescosarde (1)
puzdra Creative Commons License 2001.12.09 0 0 37
T.Geo!

Esetleg elmondanád, hogy Bayernek, az egyébként köztünk háborgatás nélkül, büntetlenül élő, biszkubélákról mondott véleménye közül melyik nem fedte az igazságot?

Előzmény: Törölt nick (33)
Petruchio Creative Commons License 2001.12.09 0 0 32
Kettős mérce az tényleg van. Bayert szájára veszi az egész bal-liberális média, ha csúnyán beszél és szalonképesség hiánya miatt szörnyülködnek, Szanyi pedig ezzel a stílusával képviselőjelölt lehet az MSZP-ben. Tudom, csak azért, mert egyáltalán nem lóg ki a sorból.
Előzmény: picur (30)
V.Péter Creative Commons License 2001.12.09 0 0 31
Szintén azt javaslom, hogy olvass bele Bi4 korábbi hozzászólásaiba (akár e topikban is), mielött tovább égeted magad. Persze ha szándékosan csinálod, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Előzmény: drgonzo777 (29)
picur Creative Commons License 2001.12.09 0 0 30
A draga bayerzsolti annyira aranyos volt, amikor a sajat nevet vallalo Szanyitol idezett -- amit telleg csuf volt, valjuk be --, mondvan hogy ez az ember hu, meg ha. De valamiert nem idezett igazi Yossariantol, de vajon miert?

Ja, mert minden idezet egyenlo, de vannak idezetek, amik egyenlobbek :DDD

Előzmény: Nils Holgersson (26)
drgonzo777 Creative Commons License 2001.12.09 0 0 29
...nem, a harmad! Brezsnyev elvtárs küldött minket, hogy minéll elöbb valósítsuk meg a nagy oroszország utópiát. Most lámpavasakat gyártunk...ne tudd meg, hogy minek ( kinek )
Előzmény: Petruchio (27)
Petruchio Creative Commons License 2001.12.09 0 0 27
Ki mondta, hogy félni kell az ilyentől? Mármint rajtad kívül? Csak azért írtam, mert éppen remekül elmiépezget a bal-liberális csapat egy buta balos provokációján. S hogy 17 éves volna? Honnan tudod? A te másodnicked?
Előzmény: drgonzo777 (25)
Nils Holgersson Creative Commons License 2001.12.09 0 0 26
Lám, a mag jó talajba hult. Csurkáék kiengedték a szellemet a palacból. Most már követőik is vannak. &surka, lassan már Streicher reinkarnációja lesz, a Fórum, meg a Der Stürmer szerepére ácsingózik.
Néztem ezt a négy embert pénteken. Bencsik egy szánalmas bohóc szerepben tetszeleg. Járai a fölényes intellektuel pózát veszi fel, idegbeteg rángatózások kiséretáben. Bayer úrral elszállt a hintaló. Egyre gyűlölködőbb, egyre frusztráltabb, szinte szétfeszíti a belső indulat. Arca eltorzul. Keresi a helyét? Lovas a szokott formáját hozza.
Félelmetes, és egyben szánalmas társaság.
drgonzo777 Creative Commons License 2001.12.09 0 0 25
Bizony Balos! Lehet, hogy igazi vörös terrorista! Nagyon veszélyes az ilyen! Félni kell tőle! Azt javaslom, hogy csapjuk le egy Révai Nagylexikonnal! Hogy lehetsz ilyen ostaba...balos uszító...egy szerencsétlen 17 éves köjök aki itt éli ki a tinédzser komplexusát
Előzmény: Petruchio (23)
drgonzo777 Creative Commons License 2001.12.09 0 0 24
Ha komplexusaid vannak akkor nem a Csurkához kell járni! Anyukád nem mondta? Úgy kommunistáz, hogy apukád piros pártkönyve ott ficeg a fiókban, ha nem ette meg a kert végében persze!
Hogy apukád sosem volt pártag? Miért hazudsz?
Petruchio Creative Commons License 2001.12.09 0 0 23
Látom, nem tűnt fel, hogy a fasiszta uszítást író Bi4 egy balos uszító. Vagyis a te csapatodat erősíti vagy gyengíti. Olvasgasd a többi hozzászólását, árad belóle a Fidesz gyűlölet.
Előzmény: Uzbencevolt (21)
drgonzo777 Creative Commons License 2001.12.09 0 0 22
Jogos! Ez nagy fleo bazzeg
Előzmény: Uzbencevolt (21)
Uzbencevolt Creative Commons License 2001.12.09 0 0 21
Szégyeljétek magatokat !!!!
S szégyellje magát az INDEX és a moderátorai , hogy ilyen fasiszta uszítást megtűr.
Gyalázatos emberek fröcsögéseit , akik embernek csak erős túlzással nevezhetőek.
Vegyétek elő az általános iskola történelem tankönyveit és lapozzatok bele.Megtaláljátok magatokat 1944 nél.
flower30 Creative Commons License 2001.12.09 0 0 19
Undoritó amiket irkálsz. Feltételezem hogy MIÉP zászlót lobogtatsz. Ezek szerint te akár a saját anyádat, apádat, testvéredet, stb. felakasztanád, ha nem osztja a véleményedet? Mennyivel lennél te különb azoknál, akik 56 után megtoroltak? Mert elveid szerint akkor most fél Magyarországot ki kéne irtani...
bafii Creative Commons License 2001.12.08 0 0 18
Te hülye vagy ' Baloldali mocsmodék műsor, mint tenger. Heti 7-es hányadék,....
Bal-libsi szélsőség a Bolgár, Juszt, ÉS, und so
Előzmény: francescosarde (1)
Seres Efraim Creative Commons License 2001.12.08 0 0 17
Néztem a betíltás előtt is, nézni fogom ezután is - amíg lehet. Akinek nem tetszik ne nézze, ha azért szidja mert nem ért egyet azal ami ott elhangzik, akkor miért nézi, van elég (szinte csak az van) más elkötelezettségű műsor - választhat kedvére. Aki csak azért akarja eltörölni, csírájában elfolytani, mert mást mondanak a műsorban mint ami szerinte jó az örüljön, hogy a lámpavasak rendeltetésszerű használatban vannak és a hasonló gondolkodású, de ellentétes oldalon álló hülyék nem éppen őt húzzák föl rájuk. Vannak műsorok amiket nem szívesen nézek, vagy kabaréként fogom föl a látottakat, hallottakat, de egy biztos - megszüntetni nem akarom azokat csupán azért, mert nem tetszenek, valakinek biztosan kell az is.
A fizetett provokátoroknak meg nem kell bedőlni itt a fórumon, azok csak heccelik az embereket, nincs saját véleményük - játszanak.
T53 Creative Commons License 2001.12.08 0 0 16
Bi4-szerű véleményeket szereted?
Előzmény: fighting (14)
fighting Creative Commons License 2001.12.08 0 0 14
Csak annyit szeretnék mondani, hogy remélem azért még magyar embernek számítok most is, mert nem szerettem a FIDESZ-t, és a jobboldali véleményeket. Csak azért írom, mert MIÉP-es ismerösömtől hallottam, hogy nem vagyok magyar ember. Amúgy 26 éves vagyok, tehát az elmúlt negyven évről csak hallomásból tudok ismereteket.
Uzbencevolt Creative Commons License 2001.12.08 0 0 13
Hát tudjátok - ezért kár volt .((((((((((
Bár ha a liberális gondolkodás szempontjából nézem , megérte. ilyen tükröt . bizonyos gondolkodás mellett elkötelezett emberek kérve sem tudnának kiállítani magukról és elkötelezettségükről kiállítani.
Ennél mértékkel jobb még a humoristákkkal vitt juszt műsor is. Pedig hát az is olyan , hoggy...
Persze , ah Váncsa nincs ott , mert az már egy más kategória.
Tisztelt jobboldali Sajtóklub erőt és egészséget kívánok a műsornak , ugyanis nagyban megkönnyítik az ellenzék győzelmét.
Hooligans Creative Commons License 2001.12.07 0 0 11
Abban biztos vagyok. :)
Előzmény: Innercity folk (10)
Innercity folk Creative Commons License 2001.12.07 0 0 10
Rosszul nézed. Majd mindjárt elmagyarázzák, ne aggódj. :)
Előzmény: Hooligans (9)
Hooligans Creative Commons License 2001.12.07 0 0 9
Biztos én nem értem a dolgokat, de mikor a hétfői Sajtóklubot nézem, nem veszem észre, hogy a résztvevők olyan kijelentéseket tennének, amelyek sértőek lennének az általuk nem kedvelt emberekre.
Ezzel szemben a egyetlen olyan pénteki adást nem láttam, ahol a vendégek és a műsorvezető szalonképes jelzőkkel illették volna az általuk felvetett témában szereplőket. Nem azt mondom, hogy szeressék a jelenlegi ellenzéket, és a hozzájuk közel álló embereket, de van egy szint, ami alá nem szokás lemenni. Vagy azért, mert nem illik, vagy azért, mert az már büntetőjogi kategória. Bayer Zsolt különösen "kedves" lett nekem az ominózus mocsadékozós műsorban. Figyelemre méltó, hogy az az ember, aki útszéli hangot üt meg egy televíziós műsorban, az a Duna TV kulturális igazgatója...
Ralph Lauren Creative Commons License 2001.12.07 0 0 8
:)))))))))))))))
Előzmény: BlackHorse (7)
BlackHorse Creative Commons License 2001.12.07 0 0 7
Aki magyar, annak magyar billentyűzete van!
Előzmény: affenesetudja (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!