neten van már a dupla cd-és verzió is. nagy része rossz a még nem hallott számoknak, de azért a hyper fuzz funny car, a blister meg a man i didn't know klasszak.
az erő tényleg kicsit hiányzik, de ebbe belejátszik az is, hogy nagyon hátul van a hangja a mixben.
Eléggé beragadt a lejátszóba ez a lemez, egyre jobban bejön. Jól megfogalmaztad lényeget, tényleg áthatja egy hangulat az egészet, szerintem egyfajta derű van a dalokban, ami nagyon jólesik ilyenkor. :)
Ugyanakkor hiányzik egy kicsit az erő Weiland hangjából. Ezekhez a dalokhoz ez a hang illik, tudom, de folyton azt várom, mikor ereszti az ércet a torkából.
Nagyon érdekes lett az anyag. Vannak rajta elsőre is bejövős dalok, a Missing Cleveland tuti sláger nálam. A Fame pedig egyértelműen Bowie-hatású.
Egyben még nem látom az egészet, de a "kalandozós" mindenképpen illik rá. Kicsit elborultabb koncepecióra számítottunk szerintem mindannyian, de kellemesen meglepett bennünket Weiland bácsi.
hohohoooo, latom újra él a fórum. ennek nagyon örülök. üdv mindenkinek. egy europai koncert nekem is jol esne, nekem legjobb lenne angliaban mert en most itt lakom.
Stone Temple Pilots have added more tour dates to their schedule for the rest of the year, including a date in Sao Paulo, Brazil, on October 14. The newly added concerts include:
- September 10: Cabazon, CA - September 12: Reno, NV - September 13: Santa Barbara, CA - October 14: Sao Paulo, Brazil - October 26: Tulsa, OK
hááát, ebből így nem lesz új album novemberre srácok... hacsak nem valami koncert DVD kiadvány (talán 1-2 új vagy kiadatlan számmal is megdobva).
mint írtam, remélem 2009-ben jönnek errefelé is, én is elég messzire elmennék megnézni őket. az viszont meglepett, hogy az eddigi koncerteken, végig szinte ugyanaz volt a setlist, néha még a sorrend is. oké, én megértem, hogy nemrég álltak újra össze, nem volt idő annyit próbálni (nameg Scott amúgy se arról híres, hogy minden próbán megjelenik), csak akkor nem értem miért kell a honlapra setlist-összeállító szavazógépet kirakni a rajongóknak, ahol minden egyes koncertre meg lehet szavazni, hogy melyik számokat játsszák. na jó, azért van egy tippem.. miközben nézegetik ott a diszkográfiát, eszükbe jutnak a rég nem hallgatott számok, újra előveszik, meghallgatják stb ez nagy ötlet, csak gondolom ezzel a turné eleje felé csalódást okoztak pár embernek, akik azt hitték az lesz amit ők összeállítanak. bár ha belegondolok, ha én ott lennék egy koncertjükön, akkor nem igazán érdekelne, hogy pontosan melyik számokat játsszák, a lényeg hogy ott legyek =)
ja, a téma nekem is hiányzik a fórumról. én nemrég álltam rá az stp hallgatására de mára teljesen rabja lettem. sajnos egyelőre úgy néz ki hozzánk nem jönnek.
szerintem nagyon király, hogy újra összeállt a STP, remélem jövőre jönnek felénk is (merthogy novembertől új album rekording, ugyebár), mondjuk Bécsbe simán kiugranék de akár még Prágába is, ha jönnének. gondolom láttátok már az április 7-i kis koncertről a youtube videókat, azért látszik hogy hol is van valójában Weiland helye. persze bírom a VR-t is, de azért mindig is úgy voltam vele, hogy míg az egy jó kis húzós rock&roll banda, addig az STP-vel valami igazán különlegeset hoztak létre - és jó, hogy ezt most már nem csak múlt időben lehet mondani =)
az 1997-es Talk Show album megvan? ha esetleg kell valakinek szóljatok és felpakolom valahova.
viszont a belowempty.com-on lévő downloadokat ha felrakná nekem valaki egy normális file hosting oldalra (mondjuk mediafire.com vagy rapidshare.com, mert ők megauploadra tették, amiről csak akkor lehet leszedni, ha letöltök hozzá egy spyware-es toolbart és ehhez nincs kedvem) azt megköszönném. a Mighty Joe Young demo az megvan, szóval az nem kell, de a többire kíváncsi vagyok.
Sziasztok! Előre bocs a viszonylagos offolásért:) Bp-i grunge-os jellegű rock-metál zenekarba keresünk egy énekes arcot. Aki alkalmasnak érzi magát a dologra, vagy esetleg ismer olyat akit jó lenne az légyszí jelezzen. Van jópár saját dal, meg probaterem, cuccok. Irány kb: AIC, S.garden, COC, Kings'X, PJ, STP, stb........
A Nirvana sikerét követő alternatív rockirányzat, a grunge egyik legismertebb képviselője, a Stone Temple Pilots is összeállhat idén nyáron. Erről nem a 2002-ben feloszlott együttes valamely tagja beszélt, hanem Slash, a Guns N' Roses valahai gitárosa. Ő ugyanis a Velvet Revolverben játszik, amelynek énekese a Stone Temple Pilots egykori frontembere, Scott Weiland. Slash elárulta, a visszatérő koncertek nyárra várhatók, miután a Velvet Revolver befejezte mostani turnéját.
Ennél több az újraegyesülésről nem derült ki. Slash egy interjúban arról is beszélt, hogy semmi kapcsolata nincs Axl Rose Guns-frontemberrel - viszont reméli, hogy mikor 2012-ben a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb hatású metálzenekara alkalmas lesz arra, hogy bekerüljön a Rock And Roll Dicsőségcsarnokba, addigra lesznek olyan „érettek”, hogy együtt jelenjenek meg a beiktató ceremónián.
Köszi, hogy belinkelted! Ráébresztettél, hogy figyelgessem a YouTube-ot! Erről a klipről nem is tudtam. Az egyik kommentelő ezt fűzte hozzá a kliphez: "Holy shit, it's Scott Lennon!" :-D