És azért velem akarsz kib@szni, mert valaki nem adott betétlapot?
Hehe, igazából amikor megkötöttem tavaly a köbés biztosítást, eszembe se jutott a háború, csak az, hogy ennyit tudok maximum fizetni. Te voltál aki megihlettél. ;)
Most majd ha véletlenül mégis összetörök valakit rondán néz, biztosan megkérdezem tőle, hogy nem ismerjük-e egymást az Indexről. :))
Egyébként eddig jó tapasztalataim voltak csak a köbével, szemben például a Providenciával, ahol az utóbbi pár év alatt kétszer vették el a bónuszomat, mert "elfelejtettek" csekket küldeni, aztán mire észbekaptam /ki a halál tart minden fizetnivalót fejben/ szépen meg is szüntették a biztosításomat és köthettem A0-n újra.
Egyébként mi baj van a köbével? Az, hogy nehezen fizetnek, nem csak az ő játékuk. Az egyik barátom most nyerte meg a perét, mert a Hungária nagyon nem akarta kifizetni a házbiztosítását másfél évig, pedig egyértelmű volt a dolog szerintem /két évig dolgoztam anno az ÁB-nél, konyítok némileg a szakmához/.
Ha mutat valaki korrekt biztosítót és az nem Új-Zealandon működik, megfontolom az átlépést. Eddig az a tapasztalatom, hogy az egyik kutya, a másik eb és így azt választom, amelyik a legkevésbé akar kifosztani.
SzaboZE,
engem egy Ifa tört össze, és az pont Argoszos volt. :-) Ennek örömére :-) meg a genny HB miatt át is mentem tavaly az Argoszhoz. És maradok is ott:
Én nem tudom ilyen szépen, de nekem a köbet miért nem hozta?
Argosz Biztosító Rt. 10 884 Ft 43 536 Ft
Európa Biztosító Rt. 11 822 Ft 47 286 Ft
AXA Biztosító Rt. 14 390 Ft 57 558 Ft
OTP-Garancia Biztosító Rt. 15 480 Ft 61 920 Ft
Allianz Hungária Biztosító Rt. 16 245 Ft 64 980 Ft
Generali-Providencia Biztosító Rt. 16 592 Ft 66 366 Ft
ÁB-Aegon Biztosító Rt. 20 070 Ft 80 280 Ft
Zürich Biztosító Rt. 16 592 Ft 66 366 Ft
MÁV Általános Biztosító Egyesület 22 184 Ft 88 736
Az 1500-2000 ccm közöttiek szívnak most, ha B1-esek. Ahhoz képest nekem nem is vészes.
Igaz, hogy az Argosznál le lehet dumálni, hogy nagyobb bónuszba tegyenek, ha régebb óta vezetek, mint saját autóm van? Akkor átmennék.
Nekem is elegem van a köbéből, mert több, mint 16%-kal megy fel a díjam, de így is sajna a legolcsóbb.:-(
Ezt mondom én is. Nem vagyunk egymásra tekintettel ezért nem is várható el, hogy az emberek a drágábbat fizessék. Végül is igazat adok neked bár én nem választanám a köbet.
Eza Garancia nagyon elszállt, majdnem dupláját akarják kérni mint eddig. El is hagyom őket mint a huzat.
2.000 Ft-ért még nem sz@rnék le senkit, 8-10e környékén viszont gondolkodás nélkül.
Egyébként miért legyek toleráns? Soha a büdös életben nem törtem össze még senkit, de az XM-ememet fél éven belül másodszor nyomták meg a parkolóban betétlap nélkül. Ha harc, legyen harc. ;)
Ha meg valaki rajtam akarja levezetni a Köbe iránti ellenszenvét, az legyen nagyon nagy, nagyon erős és nagyon kemény. Ja és az sem árt, ha az eszméletén marad, miután belementem a másfél tonnás bálnával. ;)
Szóval nem érzelmi kérdés ez. Nagyon elszálltak a biztosítók és emiatt megkötném a kötelezőt az Első Ukrán Maffia Rt-vel is, ha elviselhető összeget kérnek. Mindenki másra meg csak annyira vagyok tekintettel, mennyire ők rám az utóbbi időkben. Semennyire.
netriskék se ingyen dolgoznak, gondolom a biztosítás megkötéséért járó jutalék a "fizetésük". Nekem van 2 szerződésem velük és nagyon korrekt az ügymenet, tényleg "egy felet se kell lépni" :))) azaz valami papírt alá kell írni és postán visszaküldeni, de ennyi talán még belefér.
„Több mint valószínű, hogy biztosítót váltok, mi a teendőm?”
Üdv Herbie,
Valóban fel kell mondani a jelenlegi biztosításod nov. 30-ig, ha netrisk-en kötöd meg az új szerződésed, postán megkapsz minden szükséges iratot az új biztosításodhoz, sőt, ha kéred, és nov.29-ig visszaküldöd az aláírt papírokat, elintézzük a jelenlegi szerződésed felmondását és a bonus-malus igazolást is. Az online kötés menetének részletes leírását megtalálod itt.
Az kellene, hogy a népek elpártoljanak a köbe-től, talán elgondolkoznának, hogy baszakodjanak az emberekkel vagy sem.
Ebben csak az a bibi, hogy ilyen sosem lesz, mert a magyar ember baszik a másikra.
Tehet ő arról, hogy a biztosítója szemét? Max annyit, hogy elmegy tőlük de gondolom nem véletlen van ott:) Én is a olcsót keresem és az idén változtatok is, de a köbe-t nem választanám. Annyira azért nem vagyok smucig:)
Mondjátok már meg nekem, hogy miért van az, hogy A biztosítónál x forint az éves díj, B biztosítónál 2*x és mégis van aki a B biztosítóval köt szerződést.