Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Vagyis csak úgy lehet nálam utcán ha a tsuka a sageoval a saya-hoz van kötve,ez pedig egy kardzsákban van,aminek a nyílása szintén le van kötve,és rendelkeznem kell tagsági igazolvánnyal,amivel bizonyítani tudom a sport egyesületet,Dojo-t ahová járok,és aminek gyakorlására szükségem van a nálam található eszközre? Így nem tud belém kötni a rendőr?
Üdv mindenkinek. Felmerült bennem egy kérdés,amiről már ezen a fórumon többször is került sor,de úgyggondoltam még 1x felhozom,hátha vannak új tapasztalatok,vélemények. A kérdés lényege a kard utcán való szállítása,kézben,vállra akasztva lekötve,illetve hogy egy a Rend Őrével való találkozásakor miaz amire számíthatok/számíthatunk.Mi az amit tehetünk...stb. Kíváncsian várom a véleményeket. Üdv:Busmann
Nem félsz, hogy kitiltanak ingyen reklámozás miatt? :o) Ezt nem így kell csinálni, ez túl nyílt. Utalj inkább egy linkkel egy-egy konkrét kardra az oldaladon, pl. ha damaszkoltról van szó, akkor úgy, hogy "itt találtam damaszkolt kardokat elég jó áron, mi a véleményetek?" :o)))
Rendszeresen nézegetem a kardkeszites.hu-t Megjelent egy flash animáció a kezdőoldalon, az egyik képen egy hakamás ember fog egy katanát, nekem fura módon... A kérdésem az lenne, hogy ez valamely stílusban így szokás, vagy csak azért tartja így mert jól néz ki? (amúgy tényleg látványos pozitúra...)
Üdv! Latin vagy angol, mindegy, mindkettővel ugyanúgy írják szerintem, de mi magyarok vagyunk, akkor miért ne írhatnánk magyar helyesírással magyar szövegben. Angol szöveg esetén természetesen az angol/latin a használatos. Szerintem, de én műkedvelő nyelvőr vagyok néha ;o)))
A csiburi jó kell hogy legyen, mert helyesen japánul kell leírni :o) Miért kellene nekünk, magyaroknak angol spelling szerint írnunk a japán szavakat? Ez szrintem mind helyes: cuba, cuka, csiburi, konicsiva :o))
Üdv:Gondoltam megpróbálok ide írni ha már a kardkészítés topicban nem megy el a hozzászólásom.Kenshiro,ha lennél szives ide bemásolni a hozzászólást amit a másik topicba intéztél boldoggá tennél.
Debrecen-Bushido Kendo Klub Szólláth Tibor 3.dan Papp Péter 3.dan Irinyi János Gimnázium, Szakközép- és Szakiskola, 4024 Debrecen, Irinyi u. 1-3. kedd,csütörtök 17:30-19:30 3000 Ft/h
Kérlek benneteket segítsetek, ha tudtok. Nem tudom eldöntenni, hogy a differenciáltan edzett damaszkolt 12x hajtogatott kard jobb vagy a differenciáltan edzett SanMai kard 1095 belsőmaggal 1060 külső borítással. Válaszotokat előre is köszönöm.
Ezek szemérmetlenül drágák! Last Legend-et simán lehet 1000 USD körüli áron kapni, ráadásul a jobbik szériákból, élethosszig tartó törésgaranciával! 2000 USD körül már tamahagane-ból készült kard is van.