Sajnos nem jött be a jóslatom. Úgy gondoltam, ez már lehet döntőszettes, aztán a 3. meccsen már Peti nyer. Most ha makaón lesz döntő szett, még valszeg azt sem Pete nyeri, viszont egy 4. meccsen már nyerne.
De azért ez a két Tie Break még így is figyelemre méltó eredmény Roger ellen!
főleg, m pete és andre nem tojna be federertől, m annyian a mai mezőnyben... akik gyengébb képességeik mellett már eleve mentális hátrányból is indulnak ellene.
nem hiszem, h kiadják. sajna. viszont jobb híján fent lesz a tennis channel honlapján streamben, vmi ügyeskezű lekaphatja onnan. nem egyszerű, de megoldható.
Pont erre utaltam korábban, ha egyidőben lettek volna mekkora lett volna. Pete és Gazsi korszaka így is a legnagyobb akármi van, de ha még RF is ott lett volna.
Nem lehet majd megszerezni ezeket, vajon kiadják majd dvdv-n????? király lenne.
Vannak fent újabb videók Yuotube-on. Pete óriási. Egy-két labdamenetben azért igencsak oktatja Federer-t. Hogy buli a meccs, az is inkább Pete-n látszik, már nem olyan gyilkos, néha egészen könnyelműen szórja el a ziccereket, amit mondjuk fénykorában nem bohóckodott volna így el. Federer-nek meg muszáj volt mennie, mert nem nagyon kaphat ki Sampras-tól. Kár hogy nem egy korosztály, melléjük venném még Agassit, és hármasban akkora meccseket játszhatnának egymással.
Hát ja, bár én azzal is kiegyeznék, ha tudnék itthon Pete DVD-ket szerezni. Az a 3 meccs persze megvan, amit a sporttévé leadott wimbli döntőkből, de hát igazán az egy bolhafarknyi szösszenet Pete zsenialitásának csodálatára:))