Primitív büdös bunkónak nevezete Havas Henriket Fehér Anettka a Mokka élő adásában.
Az űrhajósi álmokat szövögető médiaszereplő miután elfogadta a műsor meghívását az adásba csupán egy félperces monológra vállalkozott. Először személyi igazolványával bizonyította Csisztu Zsuzsának, hogy ő Anettkára van anyakönyvezve, majd nyomdafestéket alig tűrő jelzőkkel illette a másik műsorvezetőt, Havas Henriket, akit egyszerűen Havas Hugónak titulált. Rövid fellépése után, a mikrofont letéve, űrhajós egyenruhájában kivonult a stúdióból.
Külföldi filmesek Budapesten felfedezték Anettkát, akiről úgy gondolják, hogy miden esélye megvan arra, hogy Indiában híres moziszínész legyen. Az indiai filmesek ősszel jártak Budapesten, és a Budapest TV sztárja akkora hatással volt rájuk, hogy megismerkedésük után azonnal meg is hívták Anettkát szilveszterezni magukhoz.
Anettka megtudta a filmgyártó cég képviselőitől, hogy jövőre egy űrkutatással kapcsolatos filmet forgatnak, és ennek a főszerepét ajánlották fel neki. Anettka örömmel fogadta a mumbiai utat, de a márciusban kezdődő űrhajóskiképzése miatt a filmet csak ősztől kezdhetik majd forgatni.
<!--
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
//-->
Anettkát kiborították a Mokkában
Budapest - Anettka vérig sértődött a TV2-n futó Mokka tegnap reggeli adásában. Az űrhajósnőjelölt már a megszólítást is kikérte magának: Liptai Claudia és Havas Henrik ugyanis Fehér Anettnak nevezte, nem Anettkának - amely egyébként a személyijében is szerepel. A köszöntésre ezért támadóan reagált, és Júliának és Hugónak szólította Havasékat.
- Rögtön agresszív vagy - próbálta a feszültséget oldani Claudia, de Anettka csak nem akart elszakadni a témától. - Nem kellene leégetni magatokat - jelentette ki gúnyosan Anettka. - Claudia, tudom, hogy így szeretnél kibontakozni, mert Havas tanár úr állandóan elnyom. - Hisztizzen még egy kicsit - mondta hozzá mosolyogva Havas, aki látszólag élvezte a szituációt. - Sajtótörténeti pillanatokat éltünk át reggel - mesélte a Blikknek Claudia. - Anettka annyira felszívta magát, hogy az egész beszélgetés alatt csak hőbörgött. Szerencsétlen az a nő. Én biztos megbolondulnék, ha az egész ország utálna. Azt tanácsoltam neki, hogy inkább szüljön egy gyereket, hátha attól lenyugszik egy kicsit. - Anettka sírnivaló - jegyezte meg röviden Havas. - A magam részéről úgy éreztem, jobb, ha kimaradok az egészből. Megkerestük Anettkát is, aki még mindig a történtek hatása alatt állt. - Egy konszolidált beszélgetésre készültem - kezdte saját verzióját Anettka. - Nagyon felhúztam magam azon, hogy végig Fehér Anetteztek, pedig nagyon jól tudják, hogy Anettka vagyok. Úgy érzem, szánt szándékkal kötözködtek velem. Azon pedig, hogy Havas félrevonult saját műsorából, nem csodálkoztam, hiszen egy szánalmas figura.
Fehér Anettka 2005. március elsején az oroszországi Csillagvárosba utazik, hogy megkezdje féléves űrhajós kiképzését és hogy felkészüljön a várhatóan 2007-ben sorra kerülő űrutazására - jelentette be Anettka menedzsere, Forgách Rezső a Fészek Klubban tartott sajtótájékoztatón.
Amit egyszer Anettka és az ő Rezsője - élettársa, menedzsere - a fejébe vesz, az megvalósul. A műsorvezető szokásos egyedi viseletében - fekete kis bőrnadrágban, fekete ujj nélküli pólóban, fekete csizmában és neccharisnyanadrágban fogadta a sajtó képviselőit, dr. Grósz Andornak, a Szegedi Tudományegyetem repülő- és űrorvosi tanszékvezetőjének társaságában, hogy beszámoljon az előkészületekről. ma.hu
A tévészemélyiség levelében bejelenti, hogy "jó híre nemzetközi védelmében" beperli a Külügyminisztériumot és dr. Schmitt Pál fideszes EP-képviselőt.
"Megdöbbenve tapasztalom, hogy személyem, illetve személyem megjelenése a Brüsszel főterén felállított kiállításon oly módon járatja le Magyarországot, hogy a magyar Külügyminisztérium diplomáciai módon követ el mindent, hogy a rendezők megváltoztassák a kiállítás anyagát. A Népszabadságból értesültem arról, hogy Schmitt Pál az Európai Parlamentben napirend előtti felszólalásban kéri ugyanezt" - írta a Népszabadságnak Fehér Anett.
Brüsszelben, az Európai Unió központi szerveinek otthont adó városrész szívében, az EU egyik atyjának tartott Robert Schuman egykori francia külügyminiszterről elnevezett téren - egy cirkuszi sátorban - szeptember közepe óta tekinthető meg az Images of Europe című kiállítás, amelyet a soros holland EU-elnökség tiszteletére - az Európai Bizottság támogatásával - Rem Koolhaas neves holland építész tervezett. A kiállításon az Európai Unió tagországait mutatják be meglehetősen egyedi szemmel, például a bulvársajtót leginkább foglalkoztató témák illusztrálásával.A Magyarországot bemutató fotómontázson többek közt Anettkát, Cicciolinát, Kulcsár Attilát vonultatják fel, míg a bírálók a pozitív elemek között lényegében csak a koronát és a bűvös kockát említik. Több tárgyi tévedés is található az információk között.
A szerzői jogról szóló törvényben foglaltak folyamatos megsértése miatt egy hétre felfüggesztette a Budapest Televíziót működtető társaság műsorszolgáltatási jogát a médiahatóság. A műsorszüneteltetésre csütörtöktől kényszerül a csatorna.
Ma reggel tudatos önkínzással anettet néztem a tévében.
Most nem térnék ki túl részletesen a korábban már elhangzottakra (úgy hadar, hogy érteni alig lehet, legalább 3 cm vastag a vakolatréteg rajta, stb.).
Hízásnak indult. A korábbi kockafejböl lufifej lett. Amikor gesztikulál, lötyög a karján a bör. (háj?)
Felolvasást tartott a friss bulvárlapokból, mert senki sem volt hajlandó telefonálni.
Majd, amikor úgy 20 perc után (ennyit néztem, de lehet, hogy elötte még többett monologizált) végre valaki telefonált, akkor terikével együtt hisztiztek, hogy miért nem telefonáltak hamarabb?!
Majd ez is elmúlt, nem volt újabb telefon. Ekkor újabb bulvárhír elemzése következett.
És ekkor a tanult, müvelt, okos, szép stb. müsorvezetö anett az orvosi konzílium helyett orvosi konzorciumot mondott. És még csak észre sem vette. Nem javította ki magát. De vihorászva beszélt tovább a hírröl.
Komolyan mondom, megsajnáltam.
Elnezest kerek, de ne vedd magadra amit irtam, mert nem rad celoztam. Csak altalanossagban kerdeztem.
Attol, hogy te nem tudsz penzert szerelmet szinlelni, meg masnak mehet, nem? ;)
Nem okvetlen teged kerdeztelek a mediasulibol sem -ezert irtam uj sorba-, csak azert nem akartam uj hozzaszolast gepelni.
Azert irtam italic-al, mert elvileg csak az idezetek lettek volna azok, csak elgepeltem az egyik html tag-et es nem zartam le, igy a teljes beszolas 'eldolt'. :)
Ekezeteket nem hasznalok, mert:
1. nincs magyar bill kiosztas a gepemen (nem is szandekoztam feltelepiteni)
2. Megszokas. Sok email-t irok es a legtobb mail rendszer sikeresen elcseszi az ekezetes leveleket, tovabba sok levlista nem is turi meg emiatt es barmilyen nagy talalmany az internet meg mindig vannak gyermekbetegsegei...foleg az ekezetek a gyengei...
Az egész leleplezősdit azért vállalták, hogy eloszlassák a homályt, meg hogy cáfolják a rémhíreket, miszerint a Rezső maffiózó, ő pénzeli anettkát, stb.
Állítólag anettka pénzeli a rezsőt... :-)
Persze, a semmibol jott orosztanarneni megvette az egesz BPTV-t, vagy a hihetetlenul sikeres tobb millio nezot vonzo csatorna hatalmas reklambevetelekre tett szert es abbol finanszirozza Rezsoket is es az egesz bohockodast is. Na neee!
Nem igaz, hogy senki sem látta a Fókuszt, benne A.-val meg Rezsővel!
Hát, én láttam. Rezső túl a 45-ön csúnya, kövér, de nekem valamiért aranyosnak tűnt.
Imádja A-t. Csak azt nem értem, hogy miért.
Az egész leleplezősdit azért vállalták, hogy eloszlassák a homályt, meg hogy cáfolják a rémhíreket, miszerint a Rezső maffiózó, ő pénzeli anettkát, stb.
Állítólag anettka pénzeli a rezsőt... :-)
Tényleg nem láttátok?!
Eddig csak megmosolyogtam ezt a hulye picsat, de most mar haragszom ra! Miert? A minap utaztam vonattal Hagabol Amersfoortba es kezembe kerult az itteni Metro ujsag. A csatlakozo orszagokat mutattak be par rovid sorban. Magyarorszagnal mit latok a megjegyzesek rovatban? "Anettka Feher az EU parlamentben meztelenul akar jelen lenni" 1000 EGYEB DOLGOT LE LEHETNE IRNI MAGYARORSZAGROL! Nesze b*szmeg orszagimazs! :(((( Elnezset... picit felhergel a dolog ha ragondolok. (Akit erdekel bemasolhatom a teljes szoveget.)
Azt hiszem, mindig lesznek feltűnősködő alakok a médiákban, közéletben, a művészetekben. Ez önmagában nem baj. Sokuk jó ízlésű, művelt, eredeti, sok műmájer, közönséges vagy műveletlen.Ez az Anetta nevű kétségbeejtő szerencsétlen az utóbbi fajtából való. Az már a magyar (és nemzetközi) közízlés hibája, hogy erről a produkcióról ennyit beszélünk. Az a baj, hogy a Budapest TV nézőközönsége az a rendszerváltás előtti budapesti középréteg, aki akkor is képtelen volt változtatni az ország és a saját helyzetén, meg azóta is. Ezeknek ez téma, és elég sokan vannak ahhoz, hogy a reklámok és a választások fő célpontjai legyenek, pedig gyakorlatilag szegénysorsú polgárokról van szó, akik valójában tényleg arra vannak utalva, amit az aktuális kormány ad nekik. Az aktuális kormány meg nem adhat többet, mint ami jut, csak az osztás körüli felhajtás változik, meg pluszminusz párezer forint évente.Ezt hívják népszerűen politikának, meg kampánynak.
Kicsit eltértem, a lényeg annyi, hogy ennek a rétegnek szól Anettka, meg a sok brazil marhaság, szomorú, de nekik ennyi jutott. Ezér nem kell haragudni senkire, mindig lesz egy ilyen réteg, akit mindenki minden módon kihasznál, és ezek sosem fogják fel, úgyhogy valószínűleg megérdemlik.Az űrhajós meg eljátssza nekik a szocérzékeny közszolgát, akit elítélnek, mer bátrabb az átlagnál, ezek meg bálványozzák. Nézzétek meg a slapajait: Terry Black -szintén egy értelmiségieskedő félanalfabéta, aki lihegve zaklatja a vasárnap szüleivel lézengő kiskölköket a plázákban, és ebből műsor van! Meg még van egy-két herélt, akik műsort vezetnek, ami a felháborodott-amugy a normális emberek közül való- nézők kritikáinak áldiplomatikus feldolgozását jelenti.
Ha értelmes ember vagy, ezeknek maximum adj el, hogy mi lesz velük egyébként, az ne foglalkoztasson.(Egyébként szaporodnak, mint a gomba, az lesz velük)
UFF
Csütörtökön este egy órára elsötétülhet a Budapest Televízió, ha a csatorna nem fellebez a bíróságon az Országos Rádió és Televízió Testület döntése ellen, amelyben hatvan percre felfüggesztette az adó sugárzási jogát. Az ok Anettka Tök király című műsora, amelynek végén a vetélkedő nyertese élő adásban vette el az állítólag szűz és állítólag 21 éves Napsugár szüzességét.
INDEX