Keresés

Részletes keresés

batkamanó Creative Commons License 2001.09.19 0 0 8
Kedves Mindenki, s a pályázat kiírói! A Fotóvilág fórumán hívták fel figyelmem az itt zajló fel-fel parázsló vitára. Nem kívánok beleszállni, bár a Tisztelt zsűri véleményét egypár esetben én is kritizáltam élesen s kritizálom most is. Nekem nincs mit panaszkodnom a pályázaton elért eredményeimmel, de sok olyan kép hullott ki más szerzőktől, amikért nagyon vérzett a szívem (elég a Vidrapókra gondolnom, amiért Tükörvarró is felemelte szavait, vagy a virágra, mit 3 harmatcsepp vett körül...).
Tehát! A heveskedő kedélyek megnyugtatása végett javasolnám, h. a 2002-es pályázat előzsűrizésén kiszórandó képeket még a nyílvános zsűrizés előtt vetítsék le. Kommentár s zsűritagok hivatalos részvétele nélkül. Így az aggályoskodók (köztük féllábbal én is ,mert nehéz elképzelnem, h. az a kb. 2000 kihullott kép közt nincs olyan, amelyik """rosszabb""", mint a levetített maradék; igaz nem láttam még egyszer sem ilyen méretű termfotó áradatot) látnák, h. mit nem tart a tisztelt zsűri bírálásra méltónak és talán nem támadna ilyen parázs. Így a zsűri ízleséről, értékítéletéről is képet kapnánk, látnánk pár etikátlan fotót tanúságként.
Tudom, ez a megoldás újjabb szervezési bonyodalmakat támasztana, de szerintem érdemes megfontolni!

Minden jót! batka

Előzmény: gyöngyvirág (7)
gyöngyvirág Creative Commons License 2001.09.18 0 0 7
Igen, gondoltam, hogy így lesz. Bár, ha belegondolok, itt a fotós rovatokban is ritkán találkozom hölggyel...
Előzmény: tükörvarrógépkezel (6)
tükörvarrógépkezel Creative Commons License 2001.09.17 0 0 6
a házi használatú végeredményünk szerint a legjobban szereplô hölgy (búvárfotós) az összesítésben az 5. helyen végzett aztán a 10-11. helyen megint hölgy van.
Aztán van még a 26-41 helyen 2 hölgy .
A kiállításra elfogadott 41 szerzô közül 4 hölgy. :-(
Előzmény: gyöngyvirág (5)
gyöngyvirág Creative Commons License 2001.09.17 0 0 5
Eke!
A másik rovatodba írtam az előbb. Még az érdekel engem, hogy az idén milyen arányban jutottak kiállításra a női fotósok? Sajnos elenyészően kevés szokott szerepelni, az a tapasztalatom. Sőt, volt olyan év, hogy egy sem...
Rzso
Előzmény: tükörvarrógépkezel (3)
Százbolha Creative Commons License 2001.09.16 0 0 4
Na végre!
Ha "bosszús" vagy kicsit nehezen esik le....
Előzmény: tükörvarrógépkezel (3)
tükörvarrógépkezel Creative Commons License 2001.09.16 0 0 3
Húúúú.

Én ezt a topikot az ide problémák feltárásának szántam!
Így jár az aki már a jövô évi naptárat készíti!
Tehát az idei zsűrizésével az anyatopikot terhelôk (és az érdeklôdôk) kedvéért nyitottam.
Tehát akkor kinek mi a vélt vagy valós sérelme, illetve miben nyújthatok segítséget?
Mi az amire kiváncsiak vagytok, és miért gondoljátok hogy vannak itt kulisszák?

tükörvarrógépkezel Creative Commons License 2001.09.16 0 0 2
A jövô évi pályázat még kiforratlan, pedig hamarosan 2 hónapon belül ki kell írnunk. Csak egy nagyobbat kívánnánk dobni.
És minden attól függ...
Előzmény: Százbolha (1)
Százbolha Creative Commons License 2001.09.16 0 0 1
eke:
Leszel-e zsüri vagy előzsűri tag?
Alkotóként is résztveszel a 2002-es pályázaton?
Az alkotó-pároddal ismét közösen indultok?

(már egy hete csak a 'fotóra' gondolok, mindig meg meg állva)

Százbolha

Előzmény: tükörvarrógépkezel (-)
tükörvarrógépkezel Creative Commons License 2001.09.16 0 0 topiknyitó
Szeretném felajánlani minden érdeklôdônek, hogy a nevezett pályázattal kapcsolatban minden olyan kérdésre válaszolok, ami nem sért személyiségi, avagy szerzôi jogokat.
Ez lehet a sértegetésemnek is az a fóruma ahol a fotózás helyett bárki csiszolgathatja oroszlánkörmeit!
tükörvarrógépkezelô

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!