akkor szepen besozott Amerikanak... talan ezt a bakit is tudatositani kene.
csak sajnos, nem lehet, ennel sokkal durvabb es becstelenebb a dolog. es szinte ez is mindegy, tobb tizezer US embernek...-meg meg annak aki ezt fontosnak tartja...
WTC = Globalizacio jelkepe, ergo egyszeri Hasszan martirnak a tuzolto, a fekete a melos, a kinai hivatalszolga ebben az epuletben rofog, ugyis mint disznyo.
Pancho meg nyugodjon meg, szol masokert is a harangszo..
a "globalizacios disznok"-at azert elmagyarazhatnad...
en egyetertek veluk: -azokkal, akik pl. Genovaba utaztak le legutobb, hogy megprobaljak bizonyitani, az egesz harcnak nem szuksegszeru velejaroja a rombolas...
mert ha errol szolna (ti. rongalasrol, rombolasrol, embereletekrol) a dolog, akkor megette a fene az egeszet, ott ahol van...
Legalább láthattad, mit csinál Amerika a világ többi országában (pl. Újvidéken, ahol szétlőtt vonatot és buszt, ártatlan civilekkel), hidakat, szétbombázta Belgrádot (a kínai követséget például).
Vietnámot nem említem, régen volt, egy kis napalm ide-oda, meg Agent Orange, meg ilyenek...
Hmmm...
Ha Amerika (Izrael) repülőgépekkel bombáz arabokat, az jogos megtorló akció.
Ha az arabok - akiknek nincs repülőterük és repülőgépük, sőt, semmijük sincs, csak kézifegyvereik, egész géppuskáig - a maguk eszközeivel visszavágnak (istenem, hát nekik csak ez van - a C47 nem túl drága, nem is feltűnő, gyújtószerkeztet meg akár én is összedobok - mint bármelyik elektroműszerész -, ha nagyon kell), az terrorizmus.
Mindkét esetben civil lakosság pusztul.
Magyarul ha egy gazdag nép üt oda, az okés, megtorló akció. Ha a szegény, akkor az elítélendő, terrorizmus.
Más kérdés, hogy itt melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás, a megtorló akció vagy a terrorista tett. Vagy úgy kezdődött, hogy visszaütött.
Azért mielőtt elmentek nématüntetni, ezen kicsit gondolkozzatok el.
Bánom is én, menjenek ha akarnak. Akkor is azt vallom, hogy a gyász magánügy. Minden ami ezzel kapcsolatban a négy falon kívül történik csak magamutogatás.
asszem, kicsit tobb erzes szorulhatott volna beled.
nem azert, hogy reszt vegyel, hanem hogy ne szolj bele, ha nem erzed magad erintettnek barmilyen szinten is.
en itt elek ny-ban, lattam az egeszet, az embereket, a kaoszt manhattanban.
fajdalmas, szornyu!
aki ugy erzi, hogy jobban egyutt tud erezni a gyaszolokkal, tegye, de hogy neked ehhez miert kellett igy hozzaszolnod?
Hidd el, öszintén sajnálom azokat az embereket akik ott meghaltak, a szívemben gyászolom is őket de nem érzek semmiféle késztetést arra, hogy nyilvánosan játszam az agyamat, hogy hú, most én kurvára gyászolok ám, emberek! Gondolom ott lesz majd valamelyik biopon-tv és majd valamelyik gyászoló nagyon okosakat fog majd mondani, meg elítéli majd az értelmetlen vérontást, stb. Olyan hiteltelen ez az egész dolog.
gondolom, te egy kovetkezetes ember vagy, es azokat is exhibicionistaknak nevezed majd, akik masfele, mashonnan iranyulo terror aldozatai melle probalnak allni...mondjuk, akar az ellenkezo oldalon...:(
2001. szeptember 15., szombat 17 óra, Amerikai Nagykövetség előtt néma megemlékezés az áldozatokra, és tiltakozás a terrorizmus ellen. Értesítsetek minél több embert!