Keresés

Részletes keresés

Canis Creative Commons License 2001.09.14 0 0 45
Még valami:
Látom Izrael neked is nagyon a bögyödben van.
Ezt nem értem. Mit kellett volna írnom? Azt, hogy a muszlimok jókedvükben szórakoznak az USÁval? Az eröszak csak eröszakot szül, erre az állami vezetöknek rá kellene jönnie. De Saront a palesztínok heccelése vitte a me-i székbe, eszében sincs folytatni a békefolyamatot, nem kell antiszemitának lenni, hogy ezt belássuk. Nem Izraelt utasítom el, hanem a jelenlegi izraeli politikát - Rabin alatt nem repült bele senki semmilyen felhökarcolóba, nem kellett lenácizni a fél világot az izraeli diplomáciának. Rabin és Saron, ez a különbség egy felelös politikus és egy szerencselovag között.
Előzmény: yeano (43)
Canis Creative Commons License 2001.09.14 0 0 44
Nézd yeano, amit leírtam magáért beszél. Más országok is célpontjai a terrorizmusnak, mégsem élnek, élhetnek olyan eszközökkel, mint Izrael. És ha valaki ez ellen felszólal, azt lefasisztázzák, mint a finn külügyminisztert. Tetszik ez a fajta logika: valaki elítéli Izrael politikáját, erre Izrael avval válaszol, hogy Finnország a II. vh-ban fasiszta volt... Ez nagyon szánalmas.
Ez a politika az ENSZ szerint is elfogadhatatlan, csak hát a BT-ban van aki megvédje: az USA. Az amerikai politikusok szemmel láthatóan nem gondoltak arra, hogy evvel kiszolgáltatják saját országukat a muszlim terrorizmusnak, ami mutatja, hogy milyen amatör politikusok, milyen felelötlen emberek is.
Előzmény: yeano (43)
yeano Creative Commons License 2001.09.14 0 0 43
És kis hazánkban mikor ébred már fel az a sok nagytudású ember, akik mindneféle tapasztalat és információ nélkül jelentenek ki ex catedra dolgokat, mint pl. Canis. Látom Izrael neked is nagyon a bögyödben van.
"népírtás". Te nem tudod mit beszélsz!
Úgy látom számodra elfogadható eljárás tizenéves gyerekeket védőbástyaként a felfegyverzett izraeli katonákra uszítani. (Berlinnél Hitler is beléjük kapaszkodott). Vagy tömött buszokat és piacokat robbantgatni.
Ha pedig nem (feltételezem), akkor pedig miről beszélsz?
Előzmény: Canis (29)
yeano Creative Commons License 2001.09.14 0 0 42
Hát barátom neked sem sok keresnivalód van ebben a topicban.
Az utolsó mondatod minősíthetetlen és demagóg!
Remélem visszavonod.
Előzmény: jamjam (41)
jamjam Creative Commons License 2001.09.13 0 0 41
Kedves disznó!

"Te chak egy másodnick Vagy. Én pedig másodnickekkel nem szoktam fecserészni, pláne ilyen kevés hszólásúval, ha majd eléred az 1000et, akkor vitázhatunk, addig meg nekem van igazam. "

Kishaver, neked összesen 37 hozzászólásod volt eddig, úgy hogy fogd be a lepcses szád, és húzzál vissza a a disznók közé a gyülekezetbe.

"Oooo... ez nem vallás-filozófijai fórum ? ...és véletlenül nem vallási fanatikusok csinálták a haccacárét ? "

A vallási fanatikus itt te vagy, ezzel saját bűnösségedet ismerted el ebben a bűncselekményben.

Előzmény: Jeff Spender (27)
zümy Creative Commons License 2001.09.13 0 0 40
-ez qva érdekes
Előzmény: shuriken (39)
shuriken Creative Commons License 2001.09.13 0 0 39
Üdv. Egy különös egybeesés, furcsaság...jelzem, nem értek egyet a terrorcselekménnyel, s az izraelitákkal sincs semmi bajom, csak ez egy fura párhuzam: szóval, wordbe írjátok be nyomtatott nagybetűvel a NYC rövidítést, jelöljétek ki s küldjétek rá a wingdings betűtipust.Bye.
redhut Creative Commons License 2001.09.13 0 0 38
Persze, hogy nem lenne mértékadó. Csak a világ is rádöbbene arra, amit írtál.

Valaki mesélte, hogy az amcsik háborúba is úgy indulnak, mintha piknikezni mennének, vagyis abszolút nem veszik komolyan. Nincsenek tudatában saját sebezhetőségüknek. Ezen valszeg ez a tragédia sem változtatott.

Előzmény: Canis (35)
kanka Creative Commons License 2001.09.13 0 0 37
Szerintem ez a rombolás úgyis kapóra jött a különböző országoknak. Persze lehet, hogy csak a rosszmájam gondolja így, de van egy ilyen érzésem :-)
Oroszország egyből jelentkezett Csecsenföldi tisztogatásra, Izraelnek kapóra jöhet végleg eltűntetni a föld színéről Palesztínát, Az USA meg kiírthatja Afganisztánt Oszama Billestül mindenestül... aztán jöhet a világbéke :-)
Előzmény: Canis (35)
Canis Creative Commons License 2001.09.13 0 0 36
Nana! Ezt álszerénységem nem engedheti! A "mindig" kifejezést visszautasítom. :-)
Előzmény: kanka (34)
Canis Creative Commons License 2001.09.13 0 0 35
Külpolitikai ügyekben az átlag amerikai eléggé tájékozatlan. Nem is lehet a szemükre vetni, tekintve az amerikai média hír-kínálatát. Gondolok arra, hogy az O.J. Simpson ügyet az autós üldözéstöl kezdve a per végéig többszáz órában közvetítették, lenne rá egy fogadásom, hogy a délszláv háborúk összesen nem szerepeltek ennyit a tv-kben. Pl. Európa geopolitikájáról fogalmuk sincs. Én már emilben szólítottam fel san franciscoi céget, hogy vegye le a honlapjáról, hogy Magyarország a Balkánon van, de rám se pipáltak. Azt hiszem Montaigne írta 400 éve honfitársairól, hogy azt hiszik, csak Franciaország létezik. Amerika is ebben a betegségben szenved. Szóval szerintem nem lenne mértékadó egy ilyen közvélemény-kutatás.
Előzmény: redhut (32)
kanka Creative Commons License 2001.09.13 0 0 34
Szeretem olvasni Canist. Mindig jókat ír.
Iván Gábor Creative Commons License 2001.09.13 0 0 33
Fórum >> Politika >>
Nyugati és Keresztény volt a "robbantó ?

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9043870&uq=21

redhut Creative Commons License 2001.09.13 0 0 32
Úgy értem, az USA-nak el kell gondolkodnia valóban, hogy az izraeli durva agressziót meddig támogathatja, ha ilyen következményekkel kell számolnia. Kíváncsi lennék egy ilyen amerikai közvélemény-kutatásra.
Előzmény: Canis (31)
Canis Creative Commons License 2001.09.13 0 0 31
Mármint:
Miért gondolják az USA politikusok, hogy a népirtást következmények nélkül támogathatják?
redhut Creative Commons License 2001.09.13 0 0 30
Sajnos ebben van valami, el kell ismerni.
Canis Creative Commons License 2001.09.13 0 0 29
Kedves rosta!

Nem hiszem, hogy ready az USA bukását szeretné látni, sokkal inkább azt, hogy a vezetö politikusok belássák, hogy azért, mert az országuk a világ legnagyobb katonai és gazdasági erejével rendelkezik nem mentesek a felelösségtöl. Például az, amit Izrael az elmúlt egy évben müvel teljesen vérlázító és egyetlen másik állam sem engedheti meg magának. Gondolok pl. arra, hogy terrorcselekményre katonai választ ad. Tegyük fel, hogy Londonban felrobbant az IRA egy pizzériát. Szerinted London ezért rakétákkal lövethetné mondjuk Dublint? Mert ezt Izrael szomszéd országokkal is gond nélkül csinálhatja.
Az ENSZ ezt el akarta ítélni, vajon ki vétózta meg? Vajon ki támogatja folyamatosan Izrael népirtó politikáját? Miért nem gondolják az USA politikusok, hogy a népirtást következmények nélkül támogathatják? Talán ezután észreveszik, hogy a döntéseiknek mekkora súlyuk van.
Üdv:
Canis

Előzmény: Törölt nick (23)
Jeff Spender Creative Commons License 2001.09.13 0 0 28
"Voltam MO-n, de aug. vegen visszajottem."
Pech.
Előzmény: Gyorgyi (9)
Jeff Spender Creative Commons License 2001.09.13 0 0 27
Kedves nyamnyam !

Tegnap megjelent nekem Márija kiséretében Kököjszi és Bobojsza és aszonták, hogy Te chak egy másodnick Vagy. Én pedig másodnickekkel nem szoktam fecserészni, pláne ilyen kevés hszólásúval, ha majd eléred az 1000et, akkor vitázhatunk, addig meg nekem van igazam.

"Látom nicket váltottál. Nem te voltál, aki disznó néven írogatott?"
Az max a Te nicked lehetett, me én disznópásztor nicken irtam és téged kerestelek, me a TSZben begyüjtik most a malacokat.

"Áruld mán el, hogy jön ide az egyház?"
Oooo... ez nem vallás-filozófijai fórum ? ...és véletlenül nem vallási fanatikusok csinálták a haccacárét ?

"Vagy te monomániás elmebeteg vagy, akinek mindenről ez jut az eszébe?"
A vallásfilozófijai fórumon miről szabad beszélni ? Csak a Milka jelenésekről, más tehén szóba se jöhet ?

"A menyasszonyodról szóló topix ritka gusztustalan volt, még jó hogy törölték"
Legalább ebben egyetértünk, szerintem is ritka gusztustalan, ami a kat egyházon belül folyik és ha erről beszél az ember, akko tényleg felfordul közben a gyomra. Haramozsan újra megnyitom a topicot, csak más cimmel... beszéljünk róla.
:)

Előzmény: jamjam (16)
Gyorgyi Creative Commons License 2001.09.12 0 0 26
OFF

Kedves Ugrifules, Birs, Lepcsomaszo!

Nektek is koszonom, hogy gondoltatok ram.

petoL Creative Commons License 2001.09.12 0 0 25
A tanulság ebböl, mennyire veszélyes fehér feketén látni. A konfliktusoknál a terror a gyűlölet a háború nem megoldás. [Fogat fogért...]-re gondolok. Meg kell emésztenünk a történteket. Hiszen furcsa terror ez, villámháború.
Milyen embernek tekinthetők a bűnözők? Született elmebetegek, terroristák, pszichopaták!!! Nem veszi figyelembe a környezet és a társadalom szerepét. Képtelenek bizonyos erkölcsi érzelmek átélésére. Most látni a gondolkodási tevékenység milyen nagy szerepet játszik. A tudat és a magatartás az egész erkölcs magva. Mától kezdve jobban működik a titkos szolgálat és ezzel kell a jövőben is élnünk. [A sporólás is megszünhetne a repülőtereken, mert 2-3 perc alatt nem lehet megállapítani mi van a csomagban monitoron keresztül.] Mennyire fontos a saját bisztonság egy országban. Még sok gondolat kevereg a fejemben.
Egy fekete nap.
petoL
redhut Creative Commons License 2001.09.12 0 0 24
És most mi lesz? Mit lehet tenni józan ésszel, hogy az ehhez hasonló események soha ne történjenek meg, mondjuk Mo.-on?

Véleményem szerint kíméletlen nyomozás, hajtóvadászat az elkövetők és társaik után, és bármilyen módon való eltüntetésük a föld színéről. De senki más ártatlan ne bűnhődjön, csak a tettesek, különben nincs értelme az egésznek.

redhut

zümy Creative Commons License 2001.09.12 0 0 22
-engedjétek meg, hogy én is csatlakozzam, asszem erre nincs megfelelően erős fogalom, és nem hiszem, hogy létezik bármilyen indok, ami ezt megmagyarázhatja; szerintem a "tettesek" nem valók erre a bolygóra...
Előzmény: ready (21)
ready Creative Commons License 2001.09.12 0 0 21
Nagyon igazad van.En sajnalom ami artatlan emberekkel tortent.de tul nagy mar amerikai egoja, istennek hiszik magukat ott a pentagonban satobbi.Emberkiserletek folynak (pl a hatvanas evekben katonak + az lsd hatasa) , fogyasztoi tarsadalom a minta, mindegy mivan , csak fogyassz, csak fogyassz, amig bele nem gebedsz.Nem igy kellett volna megoldani, de le kell torni amerika szarvat!!!!
Előzmény: Canis (17)
redhut Creative Commons License 2001.09.12 0 0 20
Bocs, jamjam, a "gusztustalan" természetesen jeff spendernek szólt.

redhut

redhut Creative Commons License 2001.09.12 0 0 19
Nagyon örülök, Gyorgyi!

Canis, még ha igazad is van, az idő még nem alkalmas az ilyen megnyilvánulásokra.

jamjam: én sem kedvelem a katolikusokat, de most az ilyen párhuzam gusztustalan.

redhut

Előzmény: Gyorgyi (9)
Bendegoose Creative Commons License 2001.09.12 0 0 18
Kezdődik....

Én meg csatlakozom....

Bende

Canis Creative Commons License 2001.09.12 0 0 17
Hatás-ellenhatás. A palesztinokra küldött izraeli katonai rakéták ugyanolyan borzalmasak voltak. Ez több évtizedes felelötlen amerikai politizálás eredménye. A felelösök ott ülnek/ültek a Fehér Házban.
Mindenfajta eröszakot el kell utasítani. A válaszcsapásokat is.
jamjam Creative Commons License 2001.09.12 0 0 16
"Láttam elég borzalmat, a Kat Egyház is nagyon tud. Értenek a mészárláshoz. Sok hüjje ember, ez wan. "

Látom nicket váltottál. Nem te voltál, aki disznó néven írogatott? Áruld mán el, hogy jön ide az egyház? Vagy te monomániás elmebeteg vagy, akinek mindenről ez jut az eszébe? A menyasszonyodról szóló topix ritka gusztustalan volt, még jó hogy törölték

Előzmény: Jeff Spender (2)
lépcsömászó Creative Commons License 2001.09.12 0 0 15
Undorító, ami történt. Mikor először olvastam róla, pont fórumoztam, és azt hittem, hogy az Index valami katasztrófafilmet reklámoz. De nem. Ez csak az élet.

Imádkozzunk értük! Györgyi, örülök neked!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!