ÜDV URAIM:VOLGA M24 SEDAN ÉRDEKELNE SOS-BEN KÜLSÖKILINCSES NAGYON KELLENE ,NEM BAJ HA NEM TÖKÉLETES MEG LEGYEN MINDENE PAPIR SE GOND SZINE AZ MEG VÉGKÉP MINDEGY.................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,------------
Elnézést, ezt egy kicsit elrontottam. A fórumban valahol azt írták, hogy keressem meg a moderátort, ő tud törölni. Hol találom? Köszönettel, tisztelettel.
Biztonsagerosites vegett keresnem az alabbi alkatreszeket M 24-es, vagy 2410-es formatumban:
- Biztonsagi ovek: ovfeszitos elore, parban es fix hatra parban, vagy negy db fix
- Fejtamla az elso ulesekhez. Szerintem M24-es az ules, de talan abban mintha nem lett volna. Az elozo tulaj ujrahuzatta az uleseket, de en mintha ereznem a mubor alatt a furatat/huvelyet, amibe be kell dugni
Tovabba szeretnek erdeklodni, milyen lyukkiosztasa van a felninek?
Biztonsagerosites vegett keresnem az alabbi alkatreszeket M 24-es, vagy 2410-es formatumban:
- Biztonsagi ovek: ovfeszitos elore, parban es fix hatra parban, vagy negy db fix
- Fejtamla az elso ulesekhez. Szerintem M24-es az ules, de talan abban mintha nem lett volna. Az elozo tulaj ujrahuzatta az uleseket, de en mintha ereznem a mubor alatt a furatat/huvelyet, amibe be kell dugni
Tovabba szeretnek erdeklodni, milyen lyukkiosztasa van a felninek, valamint
Keresnék Pest környezetében de lehetőleg inkább Pesten, olyan autóvillamosságit akit megkereshetek forrasztási egy egyéb kábelezési finomságokkal. Illetve keresek olyat kasznist aki jól és lehetőleg megfizethető áron kijavítana egy két hibát. (hátsó oldalablak gumikédere alatt végig van rozsdafoltozva.)
Jó sokáig nem jelentkeztem, csak néha olvasgattam. Nemrég viszont sikerült egy 1990-es 2410-es gazdája lenni. Az előző tulaj elég sok mindent elég szépen megcsinált rajta, de maradt még munka. Első körben az elektromos rendszert vette a szerelő barátom górcső alá, ide kérnék egy kis segítséget. Visszaöregített autóról van szó, ezért keresek M24-es és 2410-es bekötési rajzot.
Én úgy tudom, hogy a kombi trabant kédergumiját fel lehet használni, de ha minden igaz, akkor a krómozott feszítő nem fog beleférni. Remélem nem vezettelek félre.
Olyannal kapcsolatban érdeklődnék, hogy keresek 90es gyártású M2412es kombi volgához, hátsó (ami a hátsó kerékdobok felett van) szélvédőt és hozzá gumikédert. Akinek van vagy infója van, honnan tudnám beszerezni kérem hívjon: 06202563007
Nagy fába vágtam a fejszémet, egy gaz 2412-es talpraállítása képében. Olyan személyt keresek, aki tárcsafékesre cserélte az első dobfékeket, hátha tud tanácsot adni.
Ezzel a stílussal csak azt éred el, hogy nem teszem fel azt sem amit én láttam. Pedig sose látott volgát is akartam. De ha nem kell... Csak véletlen tettem fel a tied is, mert minden magyar Volga rendszàmot és fotót gyűjtök. És mire feltettem, már nem emlékeztem honnan szedtem.