... a bíró meg UEFA-alkalmazott! Persze nem akarom ráfogni a kiesést, mert idegenben 2 gól, meg tizit rúgni tudni kell, de ez azért tényleg túlzás volt. Nemcsak a meg nem adott gól és sárga (és piros) lapok, de ez a másik-kapura-rúgjuk-a-tizenegyeseket-mert-itt-veszélyes dolog... mert szerinte más stadionokban mégis hol lövik őket? A VIP-szektorban? És fordított helyzetben Belgrádban is a vérszomjas belgáktól a legtávolabb menekült volna? Jó, tényleg nem csak ezen múlt.
Még mindig nem hiszem el.
Azért visszajöhetnétek, még ha nem is sikerült "kiböjtölni" a főtáblát...
Ilyen tizipárbajt még nem láttam. Azt hittem, a ghánai -uruguayi meccs és tizik után már nem lehet kacifántosabbat látni, de tévedtem. Gondolom a gyepmester holnap már nem lesz RSCA alkalmazott.
Ez a mostani Anderlecht az utóbbi évek legjobb Anderlechtje. Nemzetközileg is megállja a helyét, jó játékosai vannak és egységes csapat benyomását kelti. Legeart elfogadnám a Brémába.
Azt nem tudom, de másutt is így van. Általában azt szoktam meg, hogy a lila-fehér csapatok szurkolói itthon is a liláknak szurkolnak, de úgy látszik, Nálad nincs így.
Az RSC igazán megérdemli a dícséretet, a német liga 4-5-je ellen nagyon közel volt a továbbjutáshoz. Ez a szezon a Juhász csapat szemszögéből kiválóra sikeredett, mert a továbbjutás a BL selejtezőn a siva ellen káprázatos volt,a az átkerülés a bl-ből az el-be reális volt, a csoportkörből való továbblépés, ha nem is bravúrszámba ment, de egy nagyon jó eredmény, az atltico elleni kiütés bravúr a javából, a hsv elleni remek helytállás engem is meglepett, pedig előzetesen könnyebb hsv továbbjutást vártam. Szép volt RSC, viszont, aki kedveli kicsit is a belga focit, annak kutya kötelessége a Standard sikeréért szorítani, mondjuk a Liverpool vagy a Valencia esetleg Atletico ellen.
Szoros meccsen kiesés a hamburgerekkel szemben. Előzetesen én még ennyire sem számítottam, szerintem az RSC ebben az idényben kihozta a maximumot az európai porondon.
mint hanke71 jogutódja, aki a német klubokat mindenek felett helyezi, ki kell ábrándítsalak - a PSV is magyarostúl, de meghajolt a HSV előtt, most az RSC következik magyarostúl (szerintem legalább is), amúgy nekem is a Brugge a szimpatikusabb belga csapat, de azért ezt nem itt kellene leírni - tisztelet a violáknak (a Bayern-Florenz meccsen is parádésan biztatták csapatukat / tudom, mert élőben láttam)