Van benne valami, de mire visszajövök sajna nem lesz ilyen kisértetekháza a munkahely.
Amúgy az alvást úgy értettem, hogy jó kellemeseket lehet szunyálni már aug-ban éjjel. Délutánonkét remélem meg fogok sülni a strandon, és állandóan sörért "kell" majd járnom, ami alatt az összes macát lesz "muszály" mustrálgatnom.:))))))
szep jo reggel mindenkinek !! ;)
de jo lesz, jovo 7tol SZABADSAGON leszek :)
nyaralas + minden. aztan majd kipihenem magam a melohelyen (ha visszajovok...)
;)
szjasztok! :-)))))))))))))
.
meg beengedtek a satorba! eszmeletlen
.
most voltam MÁSFÉLen
őrület:-X
.
megprobalok reggel magamhozz terni,oszt irok par sört
.
egybknt a melóbeli szunyálas ellen az a legjobb megoldás ha nem messz dolgozni,,,,,,,,, erre most jöttem rÁ :-DDD
Nem dicsekvesbol :-), de nekunk itt legvonalban 100m a legkozelebbi Sziget-szinpad, az elobb behallatszott, hogy esakkormostholgyeimesuraim, szinpadonaaaa Republic, mondom akkor hoppa-hoppa, irany a part! Udito(*) + mobil magamhoz vesz, oszt ha nem is alvas de legalabb Duna-parton ucsorges + zenehallgatas.
A fentiek termeszetesen semmilyen osszefuggesben nem allnak azzal, hogy a fonok 3 hetig szabin van. :-)
Hát munkéről ennyit
.
meg hogy bejárok ..... egészen eddig filmszakadás volt
.
broáf
..
.
.
a döglés összejött csak nem ott ahol terveztem
.ű
:-XXXXXXXXXX
.
majd benézek ha nem leszek eppen hulla jozan
.
csa mindenkinek
Az előbb volt benn két ügyfél, de elküldtem őket, mondtam, hogy a jövő héten jön az a kollége, aki a dolog szakértője. Úgyhogy tényleg abszolút semmi dolgom
Csak hogy megtörjem ezt a nagy unalmat: asszem pizzát fogok csinálni,
bár nem nagyon hiszem, hogy ez a döntésem is olyan sok embert érdekelne :(((
Volt haverral nemrég csevegtünk, hogy ö hogy oldja meg, ha bazi másnapos / álmos a munkhelyen.
Trükk:
Leszor az asztala alá/köré egy csomag gémkapcsot, vagy azokat a kis szines jelölö tüket, jó sokat, és befekszik közéjük mintha szedegetné. Állitólag teljesen bevált, 20-30perc szunya garantált....