Keresés

Részletes keresés

lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.06.24 0 0 544
Már most hívjuk meg őket valamelyik barátunkhoz házibulizni!!!
Előzmény: Albatross. (543)
Albatross. Creative Commons License 2004.06.24 0 0 543
Az egyik metal-sludge.com-os interjúban mesélte Nikki, hogy milyen volt az, amikor kábé 8 év teljes józanság után elutazott pár hétre Hawaii-ra mulatni nemrég, hát, kábé úgy teltek a napjai az elmondása szerint, mint ahogy azt Dimebagnek felvázolta. Jövőre amúgy Mötley-búcsúturné, remélem, lesz európai része is a túrának.
Előzmény: leos carax cornelius (541)
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.06.24 0 0 542
Korrekt, valamikor úgy 20 éve a Motörhead hasonló programon volt, asszem az amphetamin-korszakuk delén. Mondjuk ők többnyire meg is csinálták.
Előzmény: leos carax cornelius (541)
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.06.24 0 0 541
nikki sixx+ tracii guns interjú nem túl izgalmas, de ez jópofa:

Nikki Sixx: I don't drink or do drugs because I can't. It's funny, Dimebag went "come on Sixx, have a drink with me" yesterday. And I says "Hey Dimebag, do you like your old lady?" And he says "Yeah, why?" "Cos if I take a drink, I'm gonna end up with another drink and fucking two bottles of whiskey and a pile of cocaine" and he goes "YEAH!!!" and I go "at the end of the night you're gonna invite me to your house and you're gonna pass out and I'm gonna fuck your old lady and take your car and burn your house down." And that's why I don't drink.

Walkmann Creative Commons License 2004.06.23 0 0 540
Szia, Sowhat, légyszi', rakd már föl a Jesus Lizard-koncertfölvétel-videókat a honlapodra, már nagyon kivi vagyok rájuk, köszi
Előzmény: SOWHAT (536)
Albatross. Creative Commons License 2004.06.23 0 0 539
Hollywood Rose-t én is láttam a Viván, az énekes hangja tökre olyan, mint egy csúnyán bebaszott Vince Neilé, elég bizarr így hallani a GNR-nótákat. A többi tagról meg inkább szó se essen.
leos carax cornelius Creative Commons License 2004.06.22 0 0 538
vaint én is láttam! beat the bullet! hajlakkos tekergőzés, csábos/dögös pillantások, szegény ember guns'n'rosesa hangulat, new york l.a. frisco, sütött!!!
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.06.22 0 0 537
Dévivéjn, höhöhööööjjj!!!! Már meg sincs az a kazettám, pedig jó lenne belefülelni. Pár görög úton elkísért/jó szolgálatot tett már úgy 90-93 között.
SOWHAT Creative Commons License 2004.06.22 0 0 536
Motorheadet lattam már 2szer , TSnél meg drága volt + foci volt :(

Pénteken volt 89es Vain meg LA Guns klip vh1on.

Megawattba meg Hollywood Rose :-)))))) höhö

Előzmény: Albatross. (532)
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.06.20 0 0 535
A Motör a múlt héten az Aero-n is pont olyan jó volt, mint eddig mindig, a twistedtől azért tartottam annyira, hogy.
Előzmény: SOWHAT (530)
Rockstar Creative Commons License 2004.06.20 0 0 534
Ismét kapható a Wave-ben.
www.magyartaraj.at.hu

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

nine Creative Commons License 2004.06.20 0 0 533
ezt most sowhatnak mondod?
Előzmény: Albatross. (532)
Albatross. Creative Commons License 2004.06.20 0 0 532
Én meg Twisted Sisteren, fasza volt, erőteljes. Az viszont aggasztó, hogy te egyiken sem voltál, régen ilyen nem fordulhatott volna elő :(
Előzmény: nine (531)
nine Creative Commons License 2004.06.20 0 0 531
en motorheaden
jo volt.
Előzmény: SOWHAT (530)
SOWHAT Creative Commons License 2004.06.20 0 0 530
Ja és volt-e valaki Motorheaden, Twisted Sisteren ?
SOWHAT Creative Commons License 2004.06.20 0 0 529
Adler's Appetite
2004 junius 27
Wigwam
Jegyár: 2700 Ft.

Ezt meg kell nézni !!!

egy beszámoló (knac.com):

Adler's Appetite Live in Milan

By Tokemaster General, Contributor
Monday, January 19, 2004 @ 8:25 AM

Adler's Appetite Live at the Indian Saloon in Milan, Italy on January 16th, 2004

- advertisement -

REVIEW BY: Jacky De Tomasi

What a sleazy night in Milano!

Adler's Appetite played at the Indian Saloon, which is a nice place to see a live band (except for the horrible sound) -- it was packed, 500 die-hard Guns n' Roses fans made it a sell out.

They kicked off at midnight with “Welcome to the Jungle” and the crowd went nuts. The set-list was the whole Appetite for Destruction album (plus a pair of songs from Lies and one AD/DC cover). It seems like being in LA in the eighties -- Adler is still a hammer, incredible drummer, the rest of the band is a mix of old and new LA glam scene: Kerri Kelli of LA Guns & Warrant fame on lead guitar, who played every song to perfection, Brent Muscat of Faster Pussycat fame on rhythm guitar, Robbie Crane of Ratt fame on bass and the great Jizzy Pearl of Love/Hate and Ratt fame on lead vocals.

The guys on stage were having fun, the audience was pumped up and singing along to every Guns n' Roses song… the intense energy of Adler's drumming and the incredible voice of Jizzy were the highlights. Mr. Pearl is even better than the old Mr. Axl "where am I" Rose...

The band played with a lot of heart and soul, were entertaining -- it was just a hell of a show! The set was about 70 minutes, for their encore, they played a killer version of “Sin City” and, of course, “Paradise City” was the perfect way to end the show. Thanks to Mr. Adler, we were pulled back in the glorious days of old rock and roll; not the original GNR, but still awesome nonetheless!

The songs they played were:

Welcome to the Jungle
It's So Easy
Nightrain
Out Ta Get Me
Sweet Child O' Mine
Move to The City
Mr. Brownstone
Mama Kin
Knocking On Heaven's Door
Rocket Queen
My Michelle

Encore:
Sin City - AC/DC cover
Paradise City

SOWHAT Creative Commons License 2004.05.24 0 0 528
Az új Zeke addig jó, míg gyorsan játszanak: Death Alley jobb volt egy kicsit.

Disfear az igazi !

POWERLOOOOOAD :))

lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.04.30 0 0 527
ő a roller ebben az esetben
SOWHAT Creative Commons License 2004.04.30 0 0 526
Vikidál nem rock'n roll.

Ac/Dc remastered bonuszos korai cdket lehet kapni 1999ér west end media marktba.

lordofthechicagoblues Creative Commons License 2004.04.22 0 0 525
Vikidál beismerte, ő volt Dalos ügynök
Dobost még keresik

Személyesen kért bocsánatot szerdán Vikidál Gyula rockénekes Nagy Ferótól, amiért a pártállam idején többek között róla is jelentéseket adott az állambiztonsági szolgálatnak - írja a Népszabadság. A zenészek tudni szeretnék azt is, ki volt az úgynevezett "Dobos" fedőnevű ügynök, aki "igen rosszindulatúan nyilatkozott kollégáiról tartótisztjének".

Mint arról nemrég a Magyar Narancs című hetilapban Szőnyei Tamás beszámolt: a nyolcvanas évek elején népszerű Dinamit nevű zenekar egyik tagja annak idején együttműködött az állampárt titkosszolgálatával. A szerző levéltári kutatásai során kiderült, hogy a rockegyüttes egyik tagja "Dalos" fedőnéven információkat adott a magyar rockzene világáról a belső elhárításnak.

Az újságcikk alapján a rockzenészek kutatni kezdték: kik voltak egykori besúgóik. A gyanú Vikidál Gyulára terelődött, aki cáfolta, hogy ő jelentett volna. "Nem hiszem, hogy a Dinamit tagjai közül bárki is jelentett volna" - mondta korábban. Szerinte minden egyes koncerten jelen voltak az ifjúságvédelmi osztály emberei, akik feltehetően beszámoltak az eseményekről, vagy az együttest kísérő személyzetből "állítottak rájuk" valakit.

Megfűzték

Szerdán viszont bocsánatot kért. "Úgy döntöttem, szembenézek egykori zenésztársaimmal és ezzel egyszer és mindenkorra lezárom a múltat" - nyilatkozta a zenész a napilapnak.

"Gyuszival, ahogy eddig, ezután is barátok maradunk" - nyilatkozta Nagy Feró, aki szerint Vikidál csupán "kényszeredett jelentéseket" produkált. "Fűztem, hogy álljon ki a nyilvánosság elé és kérjen bocsánatot, mert egy életen át emésztené magát" - tette hozzá az egykori rock fenegyerek. Nagy Feró viszont - több más zenésztársával együtt - szeretné még kideríteni: ki volt az úgynevezett "Dobos" fedőnevű ügynök, aki "igen rosszindulatúan nyilatkozott kollégáiról tartótisztjének".

Feró mindent tud

Dalos ügye kapcsán azóta Som Lajosról is kiderült, hogy jelentéseket készített a titkosszolgálatoknak. Akár csak egy "Dejkó" fedőnevű ügynök, aki többek között a Beatrice együttesről, Szűcs Judithról vagy Karda Beátáról adott információkat. Nagy Feró tudja ki volt az illető, de mint fogalmazott, "jó lenne, ha ország-világ elé kiállna, és annyit mondana: bocs, fiúk!

Arató András, az ismert lemezlovas nemrég egy tévéműsorban elismerte, hogy szóba kerülhet ilyen öszszefüggésben a neve, hozzátéve, hogy nincs abban semmi, ha valaki több mint két évtizede hitt valamiben, s annak megfelelően cselekedett.

hounddog Creative Commons License 2004.04.20 0 0 524
A raw powernek van ujrakevert valtozata.
Szerintem mind3 stooges alap!!
Előzmény: Albatross. (523)
Albatross. Creative Commons License 2004.04.20 0 0 523
Jó az a három Stooges, csak a bandához méltatlanul puhányan szólnak, a hangmérnököket (élén a kibaszott Bowie-val, Raw Power) tutira nagy lángon fogja pirítani a Sátán!!!
Előzmény: SOWHAT (521)
Megatron Creative Commons License 2004.04.20 0 0 522
Sowhat, letöltöttem a Jesus Lizard-videókat, mostmár rakhatod föl a koncertfölvételeket! Okszi?
Előzmény: SOWHAT (521)
SOWHAT Creative Commons License 2004.04.20 0 0 521
probálom letölteni a stoogesokat a Funhouse idáig szar...
hounddog Creative Commons License 2004.04.20 0 0 520
Majus 2 Backyard Babies buli Becsben a Flexben
Megatron Creative Commons License 2004.04.19 0 0 519
Sowhat, sikerült letöltenem a Jesus Lizard-videókat, mostmár fölrakhatod a koncertfölvételeket! Okszi?
Előzmény: SOWHAT (518)
SOWHAT Creative Commons License 2004.04.19 0 0 518
Forestglade

11.07.2004

IGGY & THE STOOGES
KOSHEEN
OOMPH!
TURBONEGRO
DANKO JONES
FIREWATER
TOMTE
MUSTASCH
JULIA

SOWHAT Creative Commons License 2004.03.23 0 0 517
Tetszik az új Von Bondies.Jobb mint az elsö.C'mon C'mon...

Vodafone az rulez mer támogatja a lightos Rock'n Rollt :) Most itthon a Jet megy, de láttam mar Razor Lightos verziót is.Dandy Warhols az idegesitő volt.

SOWHAT Creative Commons License 2003.12.05 0 0 516
Másnap már nem találtam :(
Előzmény: Slint (515)
Slint Creative Commons License 2003.12.03 0 0 515
Nekem kell, stipi stop, sima ügy, jelezz mikor hol adjam majd a dellát.
Előzmény: SOWHAT (514)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!