"Nem biztos a DVSC élvonalbeli tagsága
NB1.hu
Budapest, június 27., 9.00
Az NB I-ben indulni kívánó csapatoknak tegnap éjfélig kellett leadniuk nevezésüket.
Közepes magasságra állítottuk a lécet az NB I-es nevezésnél, a szintet Európa legtöbb országában könnyedén teljesítenék az érdekeltek tájékoztatták az MTI-t a Magyar Labdarúgó Liga illetékesei.
A klubok kedd éjfélig nevezhettek a július 14-én rajtoló bajnokságra. Valamennyi érdekelt a határidőig benyújtja a szükséges dokumentumokat, ebben biztosak vagyunk mondták tegnap az MLL vezetői, majd hozzátették: Azt viszont csak remélni lehet, hogy a versenybizottság minden indulásra jogosult esetében megállapítja majd: eleget tett a kiírásban megkövetelteknek. A BKV Elõre visszalépése után egyébként nem törvényszerű a debreceniek élvonalbeli tagságának meghosszabbítása. A Debreceni VSC a 11. helyen végzett az előző idényben és a 12. Lombard FC-vel együtt kiesett az NB I-bõl. A BKV Előre hiába végzett az NB I/B Keleti-csoportjának első helyén, anyagi okokból nem vállalta a szereplést a legmagasabb osztályban. A versenykiírás értelmében az MLL elnöksége először megvizsgálja a keddig beérkező nevezéseket. Ezt követően, ha a jelentkezések száma nem éri el a tizenkettőt, akkor a versenybizottság javaslata alapján dönthet a feltöltésről, vagyis újabb csapatokat kérhet fel az NB I-es részvételre.
Ha az elnökség a 12 csapat mellett foglal állást, akkor sorrendben a Debrecennek, a Lombardnak, a Kecskemétnek (NB I/B, Keleti-csoport, 2. helyezettje), végül a Százhalombattának (NB I/B, Nyugati-csoport, 2.) ajánlja fel az élvonalbeli szereplést. A testületnek lehetősége, de nem kötelessége a mezőny feltöltése. A mezőny kialakításának végső határideje július 4., 11 óra, a 2001/2002-es idény sorsolásának időpontja.
A nevezésekre a nap folyamán még visszatérünk.
(Forrás: MTI)"
Ismétlem:
"Nem biztos a DVSC élvonalbeli tagsága."
Bizony, nem a legszebb dolog így bennmaradni, de nekünk jól jött. Mi szeretjük a csapatunkat (én nem tartozom a fröcsögők közé, és az se érdekel, hogy a Fradinak hogy csalnak a bírók, úgyse tudok ellene tenni), és örülünk, hogy az NB1-ben maradt. A stadionunk azért olyan, amilyen, mert nem volt pénz jobbra. A rendezőink azért olyanok, amilyenek, mert ők CSAK rendezők, nem akadémikusok. Biztos mindnek viszketett a marka, és elsőre odacsaptak. De nem hinném, hogy ők kezdték. A csapatunk azért olyan, amilyen, mert a vezetőink sincsenek a helyzet magaslatán, de ez talán most megváltozik, mármint, hogy jobb csapat leszünk, és bebizonyítjuk, hogy helyünk van az NB1-ben. Én (ahogy azt már mondtam korábban is) a Grashoppers ellen és most a Hajduk ellen is a Fradinak fogok szurkolni, mert nem vagyok román, ahogy azt a tisztelt beírogatók feltételezik a környék lakóiról. Félreismeritek Debrecent, ha itt élnétek, tudnátok, hogy nem rossz kis város ez.
Szóval úgy gonolom, hogy annyira felesleges ez az egész szájtépés, mert egy dolog vész el csak közben, az, amiért alakult a drukkerkocsma: a foci, a játék.
A gorillaembernek van igaza, mi kiestünk, a Kecskemét viszont nem jutott fel. Szóval egy kétmeccses osztályozó lenne igazságos.
Vagy ha kizárnák az adósággal rendelkező csapatokat. Gondolom tudod melyikre gondolok?
Egyetértek a topic címével.Az igazságot nhéz lenne tenni,hiszen a Loki kiesett,a Kecskemét viszont nem jutott fel.Talán egy két meccses osztályozó lenne a legjobb megoldás...
Paolo:
Csak meg valamit: a DVSC nem hogy nagybetuvel kezododik mint a Fradi, de mind nagybetu, mivel mozaikszo!! Nezz utana 'A magyar helyesiras szabalyai' c. konyvben. Egyszer legalabb kinyitod.
Sajnos nem tudlak kovetni, mondd mar el mi volt amiert maflast kellett volna kapnom??
Masreszt pedig azt is mondd el hogy miert voltal olyan tahoparaszt, amit a Loki topicba irtal??
"Kiestek, nem?!
Akkor meg mi a f*szt keresnek még az első osztályban?!! "
Igen, de a versenykiiras, tudod...
"Rohadt mlsz csapat!! A felháborító Tatabányai kupadöntő után ismét nekik csal az mlsz!!
A gumicsizmás "stadionjukkal" meg a paraszt közönségükkel együtt takarodjanak a másodosztályba ahova valók!! "
Erre nem reagalok inkabb, jobban tennetek ha a sajat csapatotok korul tennetek rendet...
"NAGYPOFÁJÚ LOKISTÁK, ILYENKOR HOL AZ IGAZSÁGÉRZETETEK? CSAK HA A FRADIT KELL FIKÁZNI AKKOR MűKÖDIK? NAGYPOFÁJÚ GYÖKEREK! "
No, mintmar jonehany helyen elmondtam en is elitelem ahogy bennmaradtunk. Csak el ne felejtsd hogy nem a Derbrecent tartottak benn, hanem a legjobb kieso csapatot. Nagy 2!!
"A BKV-t meg tiltsák be a picsába, minek indulnak el egy olyan bajnokságban, aminek megnyerése esetén NEM AKARNAK FELJEBB LÉPNI!! "
Ez valahol igaz, egyetertek.
"Elvették Kecskemét álmát, az elsőosztályú csapatot, és bentartották ezt a szutyok csürhét!! "
Kecskemet alma :))))
"Mindegy, nálam a dvsc kiesett, és kész! "
Nalam meg a Fradi nem bajnok ,es kesz. Most jobb igy??
Ja, és jó lenne lebetonozni a stadion körüli "járdát" mert tényleg elkelt volna egy gumicsizma.
Jó, tudom, hogy ez egy debreceni számára megszokott viselet, de vannak urak is...
Nem tudtunk a közeletekbe se menni...
nzl-nek sikerült bemenni a debrecen plázába(hehehe), és ott találkozott is pár lokistával, de minket akkor már körülzártak.