Na kivételes eset a mai napon nem leheta kaja ízére panasz ma inkább a mennyiségi jellemzők a negatívak.
Leveske:
"A" és "B" Menü is : Betyárleves. ami vmi enyhén zöldséges, narancssárga süritett kolbászdarabos leves, még finom is cvolt, ráadásul egyik csaj nem szeretet a kolbikat ezeket hozzám átmentettem
Főétel:
"A" Menü: mákostészta: hát ember az oylan aki egy hétre két mákos kaját raka menübe? szerdán mákosguba volt, de én elvárnám hogy mákkaja után minimum egy almát adjanak ha már egyszerhasználatos fogkefét nem is.
"B" menü: Sajtos spagetti: hát mi otthon ha ilyent csinálunk akkor 3an elhasználunk egy félliter tejfőlt és egy 20 deka sajtot. Itt ez kicst másképp van 30an használjuk el ugyanezta menyniséget. Egy egész villával si adnak akár a reszelt sajtból és a vizezett tejfőlből se sajnálják az egy egész evőkanálnyit. Ezze a menyniséggal akár a tészta 1/3át is be lehet izesitenia többivel nem tudöom mit kellene kezdeni talán sóval izesítve az etióp éhezők megennék de itt azér mégse. hiznaka disznók.
Hát itt még nem fordult elő hogy vki csak a felét szerette volna elkérnia kajának...
Most mondta egy haver hogy a FŐTÁV központba is miylen jó menza van , 20 féle kaja olcsón mert vállalatilag dotálva van... Hajjhajjj...
Kb harom honapja dolgozom itt, ahonnet ezt a levelet is kuldom, es ay itteni menzara en sem szivesen jarok el.A kajak zsirosak, es ha veletlenul sok lenne egz teljes adag, nem lehet fel adagot kerni.Meg suli idejen milyen jo volt a kandos menza, jol is foznek, de pl. a rantott csirkemellfilet olyan finomra csinaljak,hogy megnzalom utanna mind a tiz ujjam.Ja es ott lehet feladagot is kerni.Igy max 300 forintbol jobban megkajalok, mintha magam foznek otthon...Kar , hogy mostanaban nem jutok el odaig.
Huuu egy jó frankfurti leves az nagyon ottvan! Egyszer már nálunk is volt ha jól emlékszem, low virslitartalommal. A virsli ugyis drága meg ugyis 60%-a víz minekisaza levesbe.
nOri te amugy tök mázlista vagy. Hallottam már én is ilyen legendákat jó de olcsó kajáról. Mond csak külsösöknek is ennibe kerül, van e kiszállítás illetve messze vagy a SOTEtől?
nálunk, igaz nem előfizetésest, hanem alakartot eszem, nagyon jól főznek, főleg, ha Gizi néni nincs szabadságon. finom házias levesei vannak, a nyírségi gombócleves vagy a frankfurti a kedvencem és nem is drága, fél adag ilyen leves meg egy fél adag tészta (pl. sajtos, krumplis, túrós, tejfölös stb.) kijön 250-300 Ft-ból. Egy baj van, hiányoznak a nagy salátatálak, főleg nyáron.
Ja, és Gizi néni nagyon finom diós csigát süt
ja, csontleves, igen. zőccség nélkül. majorannás csirkemáj rizzsel, savanyúsággal, vagy leves + zöldbabfőzelék pörkölttel.
általában nem rossz, mert egyáltalán nincs íze. viszont fogy a bors, a só és a paprika. sztem valami ügynökösködés van a dologban, a fűszermaffia nyomul ezerrel.
Nem suli menza hanem melos menza. a SOTE fantasztikus konyhája, igaz elég kevés lóvé de olyan is... így belegondolva a SOTE tulképpen egy suli... na mindegy ebbe ne menjünk bele. szóval üzemi konyha.
A szendvicsekkel próbálkoztam de kn két hónap alatt m,egutáltam minden ilyesmit. A menza legalább "változatos" és mindíg ad dumatémát...
"A" Menü
Csontleves: sárga víz, mégcsak nem is sós, benne répa meg vmi fehér zöldségdarab + hosszu tészta az amelyik mindíg visszacsúszik
Parajfőzelék + pulykafalat feltét: parajt nem eszek, fuj a falat meg inkább olyan mintha fürészpor lenne benne. Kolléganő ezt ette , ott is hagyta.
"B" Menü (ezt választottam)
Csontleves: ugyanaz minta fönti, fő a változatosság
Lucskos káposztafőzelék + fasírt: zöldesszürkés és kapor (vagy vmi moszatféle micsoda) van benne. tökfőzelékre emlékeztető (ez is szar) kinézetü és állagu, az íze borzalmas. A vagdalt finom, de hülye fejjel hagytam hogy beleejtsék ebbe a lucsokba és nem is bírom megenni az egészet. Jó sok kenyér lehet benne (20-80 a hus-kenyér arány). Eredetileg pukyapörkölt lett volna hozzá, ezt lecserélték, szerintem ugyanis a tegnapi maradék pulykapaprikásból akarták csinálni de az türhető volt és elfogyott.
Térítésmentes szódavíz: ez rendben van. Egyetlen hiba hogy klórozzáka vizet így szomjat vhogy nem olt, de hideg és megbüfögtet. Király.
Ti mit ettetek?
Gyorsan nullázza le vki azt meséljetek.