es megegy http://www.darkscene.at/interviews.php?id=60
Was waren die besten Konzerte bis jetzt auf der Tour?
Bis jetzt würde ich sagen Ungarn, wir haben dort noch nie gespielt aber es war wirklich toll! Sehr viele Leute waren da und jeder war voll bei der Sache!
mi volt eddig a legjobb koncert a turnén?
- eddig a Budapesti koncertet mondanám a legjobbnak, még sosem játszottunk ott és őrületes buli volt. Nagyon sokan voltak és mindenki ..(nemtok németül)
"You guys have had some impressive reviews lately, What do you think was your best gig / moment as a band?
Jonas : Yeh in Dublin. That was nice. On this tour there’s been plenty of really good gigs, Hungary in Budapest for example was one of the coolest because we’ve never been there before. It’s very rewarding I think to play in those kind of country’s where not many tours pass through and people just go mental, so probably the Hungarian shows recently. On the last tour we did one show in Milan, Italy which was really good as well."
közben meg total kikeszitenek a hulye hirek az oszlásrol :(
Én bizony voltam, és teljesen kész vagyok a mai napig, mert iszonyat nagy élmény volt, erre vártam már évek óta. Kép honnan van? Kéne egy olyan, amin Fred jobban látszik:)
Te hol voltál koncerten, mert itten Magyarországon csak Garden meg De Facto volt előtte.
semmi bajom nincs a horgos cuccokkal, csak ara celoztam, hogy a katatonia nagyon jo iranyba es sokat fejlodik, es ez tobbet er, minthogy azon sirjunk, hogy kevesebbet uvoltenek..