Keresés

Részletes keresés

U-boat Creative Commons License 2001.05.31 0 0 180
Kedves páciensem Hackett

Most veszem észre ön megint nem tartja be az orvosa rendelkezéseit.
Hányszor mondjam, hogy a Manchesteri ápolt társait ne öltöztesse be lilába mert összezavarodnak.
Azzonnal jöjjön le a himbálódzó gumikarikáról.

U-boot

Előzmény: hackett1977 (179)
U-boat Creative Commons License 2001.05.31 0 0 178
Kedves ápoltam Hackett

Ha önnek sűrgős ambulens ellátásra van szüksége megtalál a www.nb1.hu ..chat-en.

Az ön lelkiismeretes orvosa

U-boot

Előzmény: U-boat (177)
U-boat Creative Commons License 2001.05.31 0 0 177
Kedves ápltam Hackett

Ön nem fogadta meg a tanácsomat és a bilijét a fejére öntötte. Sajnos Bachkem nővér nem fogja önre feladni a Wodafonos piros pizsamáját és az eredeti kutyaszőrben kénytelen tovább nyöszörögni.

Ápoltjaink részére nem tudunk könyvet biztosítani mert lenyelik rágás nélkül a lapokat. ÍGy ön kedves beteg honnan is tudhatna Wannsee-ről és arról hányan és hogyan is haltak meg Auswitzban.
Kedves Németjuhász kutya rokonai nem ugatták el önnek, hogy az olyan viselkedés mint amit ön képvisel a harmadik birodalomban bizony üldözendő volt és igen az első körben került volna ki a kutya alomból egy sintértelepre.

Azt sem tudhatja, hogy az a Rauters aki önt ugyan már régen látogatta meg Olaszországból de akár Pakisztánból is kissebb nagyobb híreket tudósít amit mi itt olvashatunk. Akár, hogy valamelyik betegtársa a piros Wodafonosba berohant a pályára vagy nem. Mondjuk egy PSV mérkőzésen ez hír...ellenben ugyan ez a Rauters már ilyet nem jelent hírnak az ön angliájából. Pedig mintha lejjebb ön is kirakott volna erről egy gumi puzzle-t.

Kedves ápolt.

Én az orvosa vagyok aki ügyel önre és nem érdekelnek holmi utcai zavargások elég nekem magát felügyelni itt a folyosón. Többször kértem önt a krétával a földre húzott vonal alatt ne bújjon át örökké mert megint olyan lesz az orra mint a pizsamájának a szine.

Ha nem veszi be a gyógyszerét és nem köti ki magát az ágyhoz nem lesz TV nézés a hétvégén.

U-boot

Előzmény: hackett1977 (176)
Roenick Creative Commons License 2001.05.31 0 0 175
Hackett!Így kéne!Van stílusa ell kell ismerni.
Előzmény: U-boat (174)
U-boat Creative Commons License 2001.05.31 0 0 174
Kedves páciensem Hackett

Önben túlteng a cigány vér ez tolulhatott az agya helyére és az nyomhatja a szem ideget így láthat mindenhol cigányokat.
Önnek levegőváltozásra van szüksége ajánlott egy szép fákkal körülvett hegyvidék meglátogatása ahol az intézményben hideg meleg víz (bár ez nem szükséges a mosdatlan pofájához), szoba elasztikus falakkal, földről visszapattanó játékok,PIROS pizsama Wodafon felirattal, fehér bőrdzseki igaz hátul kötős és ünnepnapokon ....Igen kedves ápolt ha nem örjöng akár TV-t is nézhet és ha szépen megkéri Bachkem nővér akár a SKY sportot is beállítja önnek.

Kérem a kezelés megkezdéséig ne menjen a szabadba mert fényt kaphat és a túlzott világosság akár elváltozásokat is okozhat a sérült szellemiségében.

A kedves szülei kik az első pillanatban észlelték a bajt csak annyira megrémültek, hogy 1 perc után elszaladtak öntől és magára hagyták és így sikerült önt egy kóbor kutyának felnevelnie megtanítania ugatni, pitizni, nyáladzni és mindenre amit egy jó kutyusnak tudnia kellett.
Honnan is tudná őn milyen egy kurva mikor magának max azt énekelhetné az Újpest tábor hogy: Anyád kutya volt alé...
Dehát nem különböztetünk meg senkit és egy félig ember félig pakisztáni zebrapintynek csak nem írunk dalt.

Kedves páciensem.
Kérem orientálódjon a rácsos ágya felé és kösse magára az elektró sokkot.
Lassan de biztosan érkezik a megnyugvás...

U-boot

Előzmény: hackett1977 (173)
U-boat Creative Commons License 2001.05.31 0 0 172
Hackett

Mégegyszer mert nem fog a kis csökött agyad.

A Rauters és az ASP nem ad hírt ANGLIÁBÓL (nem Pakisztánból...figyelsz?) labdarúgó botrányokról.

Angol bulvár újságok írnak róla mert azt én is tudom, hogy létezik és van.
De a téma arról szól, hogy elhitetik Európával (figyelsz?...nem Ázsiával ahol te élsz) mintha nem lenne balhé és minden szép és jó lenne.

Ez az egyik oka az angol foci pozitív megitélésének pályán kívül.

Mondok példát: Nemzeti Sport (amit ugyan nem olvasok) nem ír angol pályán lévő botrányról viszont tanganyikától...szváziföldön..és rhodézián át mindenhonna ahol akár egy pofon is elcsattan.
Nos ez a Nemzeti (bár ezt a szót nem értheted) Sport ezeket a híreket nem a kisújjából szopikálja mint te az észt hanem különféle sajtó ügynökségektől kapja.

Ezért van az, hogy ártatlan Magyar (na ez is erős szó neked) szurkoló megkapja a sajtótól, az MLSZ-től vagy a saját klubvezetésétől: "Bezzeg Angliban...".

Szólj ha nem így van pupák...

U-boot

Előzmény: hackett1977 (169)
Spingár Olivér Creative Commons License 2001.05.31 0 0 171
Ezek miért kellenek ide? A topicot én is olvasom, de mivel a témához nem tudok érdemben hozzászólni, így nem is teszem meg.
Egyébként a kedvenc angol csapatom a Manchester City. Jópár éve figyeltem föl erre a "kiscsapatra" valahol, és azóta figyelem őket folyamatosan.
Te ugye United szurkoló vagy? 159-es hozzászólásodban csak City balhékról írtál. Elég jól kivehető a dalokból, hogy az United szurkolók enyhén szólva nem szeretik a City szurkolókat. Csak azt furcsálom, hogy egy United-es miért a City szurkolókkal példálózik.

Üdv.:
OliBLOOD

Előzmény: hackett1977 (168)
U-boat Creative Commons License 2001.05.30 0 0 170
Hackett

Ezt jól idemásoltad:))))))))))
Ennyit tudsz meg talán a nevedet.
Nem égeti az a címer a cigány bőrödet?

Semmit nem tudsz csak amit az elvakult agyad felfog.
Mert egy egyszerű kis koldus vagy aki úgy néz muncseszterre mint cigány gyerekek a szép piros télapóra. Semmi más.
Grazban is hokiztál, hogy 3 Magyarral és 2 Szlovénnal és 4 Osztrákkal hú de nagy Angol lehettél 90 percig. Viszont az igazi angolok meg le se szartak ott sem sőt sehol a világon.
Nekik te pakisztáni vagy nekem meg cigány így koborólhatsz a sivár kis angolmán majmolásoddal.

Hihetetlen tapló gyökér vagy senki nem tud veled érdemben beszélni mert egyszerűen lehetetlen nem tudsz felnőni a feladathoz. Így szoktad meg ezt a stílust a putriban ahol élsz a 182 családtagoddal.

Még mit másolsz be nekünk?
Eredeti gondoltod nincsen a Machester honlapról olvasod az életedet és így tengődsz te szellemi söpredék.
Az a baj sok Manchester szurkolót ismerek és ilyenkor sajnálni tudom őket, hogy veled kis pakisztánival áldotta meg őket a sors...

U-boot

Előzmény: hackett1977 (168)
U-boat Creative Commons License 2001.05.30 0 0 167
Hackett

Sem a Rauters sem az ASP nem ad Angol botrányokról híreket.

MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?............

U-boot

Előzmény: U-boat (165)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 166
most lehet, hogy megfogtuk:-)))
Előzmény: U-boat (165)
U-boat Creative Commons License 2001.05.30 0 0 165
Hacett

Írd le az újságok címét.
Kösz

U-boot

Előzmény: hackett1977 (161)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 164
Egyébként ezek az újságcikkek semmit sem bizonyítanak. Hol a forrás, és főleg a DÁTUM??
Én elhiszem, hogy ezek frissek, de azért mégis...
Előzmény: hackett1977 (159)
U-boat Creative Commons License 2001.05.30 0 0 163
Hackett

Talán fáradj el az MLSZ-be az ISM-be vagy sétálj be egy stadionba és állíts meg 10 szurkolót.

Kérdezd meg: Anglia?

Ezt fogják mondani: Nincs balhé lebontották a kerítést , hooliganizmusnak ott vége.

Miért mondják ezt?
Mert ezt tudják.

Te féreg ki a fasz beszélt hozzád ebben a stílusban?

Szarok a britt szarjaidra. Esetleg a SKY-odon megnézheted amikor a Menegerek arról beszélnek, hogy változott a szurkolási kúltúra és már nemolyan mint régen a hangulat.

Ezt nem én találom ki te gyökér gyerek.
Az angolmán stílusoddal a primitív hozzászólásaiddal.

Te miről beszélsz. Érzelem ?
Mit tudsz te róla te tv-n nézett angol meccses buzi gyerek? Hol van neked csapatod?
Mit tudsz te a szurkolásról?
Marad neked a demagógia az újságok és a tv.
Néha eljutsz valahova a papa pénzén majd lefikázod a haza labdarúgást.
Igénytelen gyökér.

Miért nem települsz ki te Pakisztáni suttyó??
Miért nem ott osztod az észt.

De tudod mit? Ajánlom neked a párbeszédet ugyanis van itt egy srác aki ír az angol labdarúgásról igen Angliában és angoloknak és momentán Újpesti érzelmű. Bármikor adom a vitát.
Te féligazságokon nevelkedett takony gyerek.

U-boot

Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 162
hackett!

Örülj, hogy te olyan helyzetben vagy, hogy sorra nézheted ezeket a meccseket. De Magyarországon, értsd meg, sok az a pénz, amit ott elkérnek!

Egyébként valószínűleg igazad van, biztos qrva jó a hangulata a meccseknek. De ez a megéri-dolog nagyon relatív. (ha azt nézzük, egy 60milkós yacht is megéri, mégse vesz mindenki...)

Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 158
ha nem, akkkor ideje lenne lepihennem
Előzmény: Zolika. (157)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 157
Most már tényleg nem értem - késő van...
Én irónikusnak éreztem a megjegyzéseidet. Ha valóban így volt, kíváncsi lennék a miértre.
Előzmény: Dugó (156)
Dugó Creative Commons License 2001.05.30 0 0 156
milyen hool akciók ?
Én most a 150-es hozzászólásról beszélek!
Előzmény: Zolika. (155)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 155
engem nem érdekelnek a hool-akciók
Ha mellétrafáltam, javítsatok ki, nem szeretek tévhitben élni!
Előzmény: Dugó (153)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 154
úgy láccik infohiányban szenvedek...
Kisegítene vki a "vidámak" közül?:-)
Dugó Creative Commons License 2001.05.30 0 0 153
bazz... :))
Előzmény: Zolika. (150)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 152
netán ott voltál? Milyen színekben?:-))
Előzmény: prince (147)
Dugó Creative Commons License 2001.05.30 0 0 151
delta09!

A rágalmazás nem tetszet, de a bocsánatkérést természetesen elfogadom!
Legközelebb figyelmesebben!:)

U-boot, köszi a helyreigazítást(delta felé)!

jah még vmi:
150 :)

Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 150
"Ezen most egy jót nevetek:)))))))))))))))))))))))"

Kíváncsivá tettél!
(azért örülök, hogy ilyen jó kedved van!)

Előzmény: prince (147)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 149
U-boot!

Örülök, hogy így állsz a dolgokhoz! Komolyan ilyen szimpatikus újpestivel még nem találkoztam!

A hülyékkel próbálkozunk, de akinek csőlátása van begyepesedett aggyal azt nehéz igazának ellenkezőjéről meggyőzni...:-(
Hogy az Újpestnél maradjak (meg a fradisták világslágerénél - ez teccett:-) ), az utóbbi 3 meccsünkön ellenetek nem volt jellemző a faccopózás, cigányozás stb. Ez nagyban köszönhető annak, hogy a Szívtiprók megpróbálják leállítani a nagyszájúakat(akik még véletlenül sem járnak idegenbe!). Azt sajnos nem lehet megtenni, hogy minden egyes szurkolónak a fejébe verjük, hogyha ugat, akkor legyen ott Újpesten is...
Szerintem biztató, hogy csak a tirpák meg a bíró volt faccopó szombaton... A budapesticigány is a bírónak szólt - legalábbis szerintem. A játékosaitok most kivételesen nem adtak okot az ellenszenves megnyilvánulásokra. Csak ugye az a lila uszító szín egyesek szemében (bevallom általában nálam is). Most annyira el voltunk foglalva a bíróval, hogy nem maradt idő az ellenfélre:-|

Előzmény: U-boat (146)
U-boat Creative Commons License 2001.05.30 0 0 148

Arra gondoltam te is hallottad a mesét azaz nem voltál benne.

Csak míg nekem meggyőződésem, hogy a Phantersek nekem nem hazudnak addíg nem vagyok benne biztos, hogy nektek az igazat mondják azok akik már többször hazudtak.

Pl. Két lilától 3 Lokis semmit nem vesz el az biztos.

U-boot

Előzmény: Té (135)
prince Creative Commons License 2001.05.30 0 0 147
"de ősszel is elég gáz volt, hogy az egyik Vasason újpesti-fradista-kispesti teamtrojka segítette az angyalföldieket..."

Ezen most egy jót nevetek:)))))))))))))))))))))))

Előzmény: Zolika. (145)
U-boat Creative Commons License 2001.05.30 0 0 146
Zolika

Megoldjuk.
Kerekedjetek felül otthon a hülyéken.

Ha akartok hozzánk jönni majd írj és megoldjuk, hogy semmi bajod ne legyen még véletlenül sem.
A klubnak érdeke a vendégszurkoló...tudod a bevétel.

U-boot

Előzmény: Zolika. (145)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.30 0 0 145
Teljesen egyetértek! Én is qrvára utálom azokat a kis hülyéket ott szemben. A múltkor - asszem a Tatabánya elleni meccsünkön(nem volt vendégszurkoló) - hihetetlen élményben volt részünk! Csak azt hallottuk, hogy túloldalról egyszercsak elkezdtek HAJRÁ LOKI!-zni... Első reakció szinte mindenkitől körülöttem: Úristen! Ezek most szurkolnak?!
Utálom őket, mert sokan miattuk nem mennek Újpestre, illetve nem vállalják fel, hogy LOKI-mezben odamenjenek. Utoljára Pesten a 3-3-as Fradi meccsen voltam "veszélyes" vendégszektorban (bár ebben közrejáccott az is, hogy akkor lettek bajnokok, és csak akkor éreztem magam veszélyben, mikor 1-3 volt az állás). Szóval Vasas, MTK még belefér, de ősszel is elég gáz volt, hogy az egyik Vasason újpesti-fradista-kispesti teamtrojka segítette az angyalföldieket... Ezután például elég keményen kifejtettem a véleményem az egyik Szívtiprónak(BigB), hogy miattuk simán kaphattam volna én is(vagy a kékek könnygázából, ha sor került volna rá), pedig ki sem mozdultam a szektorból(mindenki ismeri az angyalföldi körülményeket...:-((( )

Nem tudom mit lehetne ezzel csinálni...:-(((((

FUNTHOMAS Creative Commons License 2001.05.30 0 0 144
Téged a gyávaság, szemétkedés, mocskolódás tud felidegesíteni engem más. A bírói csalás, az ereklyéink ellopása, az egyenlötlen verés és a focisták lelketlen hozzáálása néha. Különbözöek vagyunk.

Próbálj a meccsre figyelni még akkor is ha kikaptok. Hátha a szurkolásotokkal még megváltoztathatjátok az eredményt. De ha belül forrongsz és esetleg ártatlanon töltöd ki a mérged...Ne haragudj, ez nem az elvekért kiállás hanem egészen más. Az utolsó fordulóban sokan jöttök, sokan leszünk. Nagy meccs lesz. Ne legyen véres háború.

Hajrá Loki!

Előzmény: Paoloragazzo (142)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.05.30 0 0 143
Vannak fradista barataim, a szemukbe is szidom a Fradit, ok is szidjak az en csapatom, de ennyi. Vagy ilyenkor
szerinted az eroszak mar termeszetes?

Visszakérdezek, Te szoktad vadidegen fradistáknak szídni a Fradit? Nem hiszem, ennél értelmesebb vagy. Gondolom Te is érzed a különbséget.

Amit mondtal nem debreceni jelenseg. Az ilyen szituaciokon en mosolyogni szoktam, bar ha buktara allunk, ugy
nehezebb....

Persze, hogy ez nem csak Debrecenre vonatkozik!
Egyébként azon a meccsen csúnyán égtünk..:-)

Egy szellemes élc, poénos zrika belefér, de ez nem az a kategória mint a "ma is ötöt kaptok buzi köcsögök!!"
Szerintem mindenki érzi, hogy hol a határ, aki nem az csak a többiekkel baszik ki, akiket meccs után elkapnak. Ezért kéne például NEKTEK elhajtani azt a sonderlilgs (vagy mi a bánat) nevű brigádot a vendégszektor mellől!!

Előzmény: delta09 (141)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!