Szóval mennél. Ha ketten megyünk, mennyire jön ki a benya? És a szervező honlapja hol is van? Fel kéne őket csörögnöm, hogy zdrásztvujtye, jeszty Túl biléti v prázdázse?
Na, akkor ki megy zágrábba? Úgy tűnik, hogy mégis tudnék menni. A jegyáruló oldalt be tudná linkelni valaki? Megkérdezném tőlük, hogy el tudnak-e tenni jegyet, illetve van-e még egyáltalán.
Najnovije vijesti
Vijesti
Najnovije vijesti
Arhiva vijesti
16.08.2007
TOOL - nova lokacija koncerta (Dom sportova)
Koncert grupe Tool koji će se odrati u Zagrebu 04.09.2007. premjeten je u veliku dvoranu Doma sportova.
natrag
eeeeeeeeejkisgonosz, sajnalom h csak egyszer tudtunk osszefutni a koncert elott... a koncert utan meg addig teblaboltam a szinpad mogotti sorozoben amig kijott a zenekar (minus MJK) .... Dannyvel tok jot dumaltunk .... hivtalak is hazafele, de nem vetted fel .. igaz mar eleg keso volt..... nagyonjoooo volt a faradt sziget utan latni ezt a 2 fasza koncertet... a ventillator + wc papir poent meg sosem lattam toluk, meg azt sem hogy Maynard pontozza a gitarszolot es a dobost a lateralus vegefele ... arrol lemaradtal az elozo nap, hogy egy faszi felment dobolgatni a lateralusnal, es a produkcio vegen maynard megajandekozta egy hatalmas cserepesviraggal... a koncert utani nap meg sikerult szerezni egy setlistet es egy tokszep vip passt egy brixtonacademys ismerostol..
Mi negyen megyunkBelgradba, szabad hely lenne, ha le tudnal jonni Nagybecskerekig. -Vincent lehet jon Budapestrol, de ez ki fog tudodni a napokban, mikor a nyaralasrol hazaer.
en forsziroztam zagrabot, de erdemi dologig meg Zeusszal sem jutottam el:)
mivel betegsegem miatt ketseges volt, hogy megyek-e londonba..vegul mentem...hat aki latta az utolso becsit, tegyen meg hozza 20%-ot (ha nem tobbet)...valami uberfasza volt....