Szerintem ennél bármely japán lemezjátszó, alapfokú hangszedővel többet tud. De valószínűleg phonóval együtt nem jössz ki 15-ből.
(Mintha azt olvastam volna, hogy ez az RFT ráadásul kristályhangszedős.)
Van phono kimenete, ezt rá lehet kötni az erősítő audióbemenetére. Egyébként jelenleg használom ezt az általam leírt kombinációt, csakhogy az RFT kölcsönbe' van, vissza kell adnom. Azért érdekel a véleményetek, hogy ezért a pénzért érdemes-e keresgélni valami jobbat használtan, vagy ekkora összegből ennyit lehet kihozni. Ráadásul a vele szerzett tapasztalatok sem mérvadók. Van ami nagyon szépen szől rajta pl. orgonaművek, de például a vonósok kevésbé. A Pokolgép Éjszakai bevetése meg kifejezetten szarul. De lehet, hogy ez a lemezek kopása, vagy a felvétel minősége miatt van. Aztán ott van még a tű állapota: megnéztem mikroszkóppal 400-as nagyításban, de nem látszott a felülete egyenetlennek. Vagy ez nem jelent semmit? Mivel a tű beszerzése macera, és nincs is ingyen, nem akarok beruházni addig, amíg nem tudok valami biztosat. Pláne más lemezjátszójába.
Szóval a saját tapasztalataimmal nem vagyok kisegítve.
Viszont a kártyahellyel viszonylag csekély erősítés érhető el. (Asszem, láttam már ilyen lemezjátszót valahol.:-))
Egyszerűbb külön venni gyalut+phonót, mint egy ilyen kombóra vadászni.
Azért annyira komolyat nem keres, régen előfordult, hogy beletették a phonot! Volt ilyen Dual, és Lenco is, meg egy csomó B&o-ba is volt helye a kártyának...
Használt lemezjátszót keresek, olyat, ami megfelel egy Sony CMT-SBT300W Mini Hifi képességeinek, tehát felesleges nagyobb tudású szerkezet. Előerősítős kellene, ill. ha valaki tud elfogadható áron előerősítőt, az is jó tipp lenne, de ez csak a végső esetben.
Mit tudnátok ajánlani azok közül, amiket általában hirdetnek a használtcikk oldalakon?
Van egy réges-régi, valószínűleg tű- és talán ékszíjcserét igénylő Tesla NZC431-es lemezjátszóm. Lehet, hogy még a hangfalai is megvannak valahol, erre már nem mernék megesküdni. Ingyen odaadom, ha kell valakinek.
Ami nyilvános,azt mindenki megnézheti természetesen.Csak a jövő héten valamikor leszek.Vettem egy TGK zárható felépitményt,mert mindent ellopnak,ami mozditható,meg megrongálnak,a kedves ismerősök.A lakásban az asszony morog,kint meg a tolvajok garázdálkodnak.