Keresés

Részletes keresés

naspolya Creative Commons License 2002.05.09 0 0 149
Sziasztok!

Nekem mind a két időpont jó, de a szombat a jobbik.
Nagyon aranyos vagy hoya, hogy mind a kétszer vállalod a házigazdáskodást :-)
A ma kirándulóknak jó szórakozást kívánok!

KaticA Creative Commons License 2002.05.09 0 0 148
Sziasztok!
Ki jön szombaton? Én akkor mennék...

Üdv,
Katica

barnetto Creative Commons License 2002.05.08 0 0 147
Szia Hoya!
Most akkor egészen biztos a holnap 5 óra? Lenne 1 másik programom, de ha ez biztos, akkor inkább veletek tartanék. Évát nagyon hívjad, rég hallotunk felőle.
Előzmény: hoya (146)
hoya Creative Commons License 2002.05.08 0 0 146
Szia,

Bocs, hogy kihagytam a részleteket, de nekem olyan természetes, hogy ott mi és hol van.

Tehát egészen pontosan:

Szent István Egyetem Budai Campus (volt Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem)

A cím: 1118 Budapest, Villányi út 35-43.

Megközelíthető a 61-es villamossal. a Móricz Zsigmond körtértől 1 megálló (gyalog gyorsabb) a Moszkva térről az utolsó előtti megálló :)

A Villányi úti bejárat az egyetem parkolójába nyílik, autóval most már nem lehet bemenni, mert a szigorú őrök vigyázzák a rendet.

Most beszéltem Megyesi Évával és szinte biztos, hogy holnap ő is ott lesz velünk :))))

Előzmény: demjengi (145)
demjengi Creative Commons License 2002.05.08 0 0 145
Sziasztok!
Nem tudom, hogy el tudunk-e menni, de azért megkérdezem, hogy a Kertészeti Egyetem bejáratánál találkoztok? Az arborétumon az egyetem kertjét értitek? Elnézést, ha hülyeséget kérdezek.
Előzmény: hoya (144)
hoya Creative Commons License 2002.05.08 0 0 144
Sziasztok,

Hamarosan lezárom a szavazást, a szombat látszik nyerőnek.
Mivel nincs olyan időpont, ami mindenkinek jó lenne ezért két kirándulás is lesz.

Az egyik holnap 5-kor Indexes közfelkiáltással, a másik szombaton 10-től.

Én amúgy is szeretem az arborétumot, így szívesen elmegyek mindkettőre és mindkettőn szeretettel várok mindenkit.

A találkozás a szokott helyen, a Villányi úti főbejáratnál. Az új kirándulóknak a mindenki arcán látható széles mosoly lesz az ismertetőjel.

Caryotát felhívtam, sajnos ő egyikre sem tud jönni. Évával még nem tudtam beszélni, remélem ő rá fog érni valamikor.

pireisz Creative Commons License 2002.05.07 0 0 143
Helló Hoya! Akkor csütörtökön 5-kor lesz a kirándulás? Én sajnos nem érek oda, mert fél ötig dolgozom a Kossuth téren. Egyébként a pénteken is gondolkoztam: Szerettem volna megkérdezni tőled, hogy a gyógynövénytanszékről nem jön-e valaki? Engem nagyon érdekelnek a gyógynövények, fűszernövények.
Előzmény: hoya (138)
bd Creative Commons License 2002.05.07 0 0 142
naspolya, örülök, hogy előkerültél, én is mennék.
bd
Előzmény: naspolya (141)
naspolya Creative Commons License 2002.05.06 0 0 141
Csütörtök 5 nekem is szimpi. Remélem kitart a jó időnk, és akkor 3-4 órát is bolyonghatunk a kertben! Kíváncsi vagyok egy év alatt mi változott és mire emlékszem még az elmondottakból...
Előzmény: pireisz (139)
hoya Creative Commons License 2002.05.06 0 0 140
Szia preisz,

Nekem bármelyik időpont megfelel, hidd el. Nem akarok visszakozni a szavazással kapcsolatban. Lehet, hogy nem volt túl jó ötlet és jobb a párbeszéd, majd kiderül.
Én pénteken akár kettőre is odamehetek az arborba, legfeljebb előbb körülnézünk. Vagy áttehetjük az találkozó időpontját 4 órára.
Ha valaki később, jön felhívhat telefonon: 06702208848 és megmondom hol járunk.

A szavazást szerda dél környékén lezárom, addig sokminden történhet.

Előzmény: pireisz (139)
pireisz Creative Commons License 2002.05.06 0 0 139
Helló Hoya! Szerintem legyen a csütörtök 5 óra, mivel pénteken én például csak 2-ig dolgozom és mit csinálok 5-ig? Szombaton pedig sajnos elutazom. Kirándulni megyünk Komáromba - és ezt én szervezem. Akar valaki velünk jönni? 1000 Ft a buszköltség Budapestről + 400 Ft a Monostori Erődbe a csoportos belépő. Akinek útlevele van a másik oldalt is megnézheti. Mi vendéglőzni fogunk odaát.
Előzmény: hoya (138)
hoya Creative Commons License 2002.05.03 0 0 138
Időpontot azért nem írtam, mert ha a szombat jön ki győztesnek, akkor nem muszáj délután találkoznunk.
Csütörtök, péntek esetén a 5 óra megfelel?
Legfeljebb aki később tud csak jönni, az majd csatlakozik hozzánk az arborétumban.

??

Előzmény: Julo (137)
Julo Creative Commons License 2002.05.02 0 0 137
Nekem legfeljebb a csütörtök jó. De milyen időpontban?
(Nem tudom, kinek számít, de vigyázat, jövő hétvége: ballagás!!)
Előzmény: hoya (135)
endru Creative Commons License 2002.05.02 0 0 136
Nekem ha jövő hétről van szó akkor mindhárom nap megfelel, de kérnélek pár nappal előbb ird meg a napot és az órát.
Kösz András
Előzmény: hoya (135)
hoya Creative Commons License 2002.05.02 0 0 135
Sziasztok,

Lezártam a 'Hová menjünk kirándulni?' szavazást. A Budai Arborétum győzött. A szavazási eredményeket is meg lehet nézni a Kertponton.

Most már csak azt kell eldönteni, hogy mikor menjünk. Három lehetőséget tettem fel: jövő hét csütörtök, péntek vagy szombat.

Előzmény: hoya (134)
hoya Creative Commons License 2002.04.12 0 0 134
Mivel senki nem akarta eldönteni a kérdést, ezért feltettem a Kertponton szavazásra.

A honlap jobb oldali részén, középen megtalálható.

Az időpontról később szavazunk, ha nektek is megfelel.

Előzmény: barnetto (133)
barnetto Creative Commons License 2002.04.12 0 0 133
Akik még nem voltak: érdemes jelentkezni, nagyon jók voltak az eddigi kirándulások. 2-3 óra séta egy arborétumban kertbarátokkal, nem mindennapi élmény. Gyertek, csak gyertek!
üdv. barnetto
Julo Creative Commons License 2002.04.11 0 0 132
Hali!
Én bárhová szívesen elrándulok, de azért legszívesebben a Füvészkertbe! Arra szavazok.
Előzmény: hoya (130)
endru Creative Commons License 2002.04.11 0 0 131
Nem szavazok, mert nem tudok dönteni, de ha egyetlen mód van akkor megyek. Csak néhány nappal előre irjatok mert nem mindig van időm netezni.
viszlát
Előzmény: hoya (130)
hoya Creative Commons License 2002.04.11 0 0 130
Sziasztok,

Barnettoval levelezgettem az elmúlt napokban a kiránulásokról. Ő is, én is szívesen elmennénk valahova.

Bár már mindegyik helyen voltunk, az alábbi három lehetőség merült fel bennünk:

1. Füvészkert
2. Budai Arborétum
3. Margitsziget.

Megbeszélhetjük itt is, hogy ki hová menne szívesen, de lehetőség van a Kertponton arra, hogy szavazásra tegyem fel a kérdést. Amelyik győz oda megyünk.
Az időpontot a szavazás alatt egyeztethetjük.

Mi a véleményetek?

bd Creative Commons License 2002.01.29 0 0 129
Szomorúan veszem tudomásul az eheti HVG-ből, hogy hosszú évek rafinált csatározása eredményekép sikerült budai telkek spekulánsainak agyondöfni a Kertészeti Egyetem területét. Minden épülete és egész területe a magyar kertészet emléke, hamarosan csak volt.
bd
barnetto Creative Commons License 2001.11.07 0 0 128
Szia Pireisz!
Hmm.., mint mondám, sötétben járkáltunk, csak nagyjából tudom, hol volt. A felső részben, a főépület fölött, mögött, balra. Talán a vezetők. Ügyes vagy, ha ebből megtalálod.
Tavaszig, ha tervezünk még kirándulást, tényleg korábban kell indulnunk. A péntek biztos többeknek jó, vagy a hétvége?
Kár, hogy nem jöttél!

Ma Ajkán voltam. Nem kirándulásilag, de felért vele. A Bakony színei felülmúlták a képzeletemet.

Alföldi földiek, bocs, de az a vidék engem mindig megfog. Az Alföld a 2. otthonom, de a szívem a Dunántúlra húz. Olyan a szemnek, mint a fülnek a legszebb szimfónia.
Az lenne a legszebb, kiülni ott egy dombra 1 egész napra és csak nézni, nézni körbe. Na, nem ömlengek tovább.
Még annyit, hogy elsiettünk a legszebb színű fák mellett, és nem volt idő megállni, megnézni, mik azok. Ki tudja: tölgy méret, fekete kéreg, vöröses színű, hárs-szerű levelek?

Előzmény: pireisz (127)
pireisz Creative Commons License 2001.11.07 0 0 127
Helló Barnetto! Hol láttad a lótuszt? Erre én is kiváncsi vagyok. Sajnos nekem a 4 óra nagyon korán volt, mert fél ötig dolgozom. És tényleg rettenetesen korán sötétedik, már 4,10-kor biztos! Nem baj, majd legközelebb. Nekem inkább a pénteki napok a jók, mert akkor csak 2-ig vagyunk. Imádok kirándulgatni!
barnetto Creative Commons License 2001.11.06 0 0 126
Igen, sajnos. Nagyon kevesen voltunk, de köszönet az idegenvezetőknek: Éva, Hoya, Caryota.
Korán sötétedik már. A végén már csak az árnyakat láttuk. Így is jó volt. A lótuszt elmegyek egyik nap világosban is megnézni.
Előzmény: KILGORE TROUT (125)
KILGORE TROUT Creative Commons License 2001.11.06 0 0 125
Erről úgy tünik lecsúsztam sajnos.
Caryota Creative Commons License 2001.10.30 0 0 124
Még nem tudja, de igyekszik :)
Előzmény: Megyesi Éva (121)
barnetto Creative Commons License 2001.10.30 0 0 123
Én is jövök.
Előzmény: hoya (122)
hoya Creative Commons License 2001.10.30 0 0 122
Sziasztok kirándulók!

Most, hogy megvan az időpont, jelzem, hogy megyek én is.
Előzmény: Megyesi Éva (121)
Megyesi Éva Creative Commons License 2001.10.30 0 0 121
OK! Akkor találkozunk hétfőn, nov. 5-én a Kert. Egyetem bejáratánál, 4 órakor. Caryota, Laci tud jönni?
Előzmény: barnetto (118)
Caryota Creative Commons License 2001.10.30 0 0 120
5-e nekem is jó lenne. Remélem, nem lesz nagyon hideg.
Előzmény: naspolya (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!