Nekem mind a két időpont jó, de a szombat a jobbik.
Nagyon aranyos vagy hoya, hogy mind a kétszer vállalod a házigazdáskodást :-)
A ma kirándulóknak jó szórakozást kívánok!
Szia Hoya!
Most akkor egészen biztos a holnap 5 óra? Lenne 1 másik programom, de ha ez biztos, akkor inkább veletek tartanék. Évát nagyon hívjad, rég hallotunk felőle.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy el tudunk-e menni, de azért megkérdezem, hogy a Kertészeti Egyetem bejáratánál találkoztok? Az arborétumon az egyetem kertjét értitek? Elnézést, ha hülyeséget kérdezek.
Helló Hoya! Akkor csütörtökön 5-kor lesz a kirándulás? Én sajnos nem érek oda, mert fél ötig dolgozom a Kossuth téren. Egyébként a pénteken is gondolkoztam: Szerettem volna megkérdezni tőled, hogy a gyógynövénytanszékről nem jön-e valaki? Engem nagyon érdekelnek a gyógynövények, fűszernövények.
Csütörtök 5 nekem is szimpi. Remélem kitart a jó időnk, és akkor 3-4 órát is bolyonghatunk a kertben! Kíváncsi vagyok egy év alatt mi változott és mire emlékszem még az elmondottakból...
Nekem bármelyik időpont megfelel, hidd el. Nem akarok visszakozni a szavazással kapcsolatban. Lehet, hogy nem volt túl jó ötlet és jobb a párbeszéd, majd kiderül.
Én pénteken akár kettőre is odamehetek az arborba, legfeljebb előbb körülnézünk. Vagy áttehetjük az találkozó időpontját 4 órára.
Ha valaki később, jön felhívhat telefonon: 06702208848 és megmondom hol járunk.
A szavazást szerda dél környékén lezárom, addig sokminden történhet.
Helló Hoya! Szerintem legyen a csütörtök 5 óra, mivel pénteken én például csak 2-ig dolgozom és mit csinálok 5-ig? Szombaton pedig sajnos elutazom. Kirándulni megyünk Komáromba - és ezt én szervezem. Akar valaki velünk jönni? 1000 Ft a buszköltség Budapestről + 400 Ft a Monostori Erődbe a csoportos belépő. Akinek útlevele van a másik oldalt is megnézheti. Mi vendéglőzni fogunk odaát.
Időpontot azért nem írtam, mert ha a szombat jön ki győztesnek, akkor nem muszáj délután találkoznunk.
Csütörtök, péntek esetén a 5 óra megfelel?
Legfeljebb aki később tud csak jönni, az majd csatlakozik hozzánk az arborétumban.
Akik még nem voltak: érdemes jelentkezni, nagyon jók voltak az eddigi kirándulások. 2-3 óra séta egy arborétumban kertbarátokkal, nem mindennapi élmény. Gyertek, csak gyertek!
üdv. barnetto
Barnettoval levelezgettem az elmúlt napokban a kiránulásokról. Ő is, én is szívesen elmennénk valahova.
Bár már mindegyik helyen voltunk, az alábbi három lehetőség merült fel bennünk:
1. Füvészkert
2. Budai Arborétum
3. Margitsziget.
Megbeszélhetjük itt is, hogy ki hová menne szívesen, de lehetőség van a Kertponton arra, hogy szavazásra tegyem fel a kérdést. Amelyik győz oda megyünk.
Az időpontot a szavazás alatt egyeztethetjük.
Szomorúan veszem tudomásul az eheti HVG-ből, hogy hosszú évek rafinált csatározása eredményekép sikerült budai telkek spekulánsainak agyondöfni a Kertészeti Egyetem területét. Minden épülete és egész területe a magyar kertészet emléke, hamarosan csak volt.
bd
Szia Pireisz!
Hmm.., mint mondám, sötétben járkáltunk, csak nagyjából tudom, hol volt. A felső részben, a főépület fölött, mögött, balra. Talán a vezetők. Ügyes vagy, ha ebből megtalálod.
Tavaszig, ha tervezünk még kirándulást, tényleg korábban kell indulnunk. A péntek biztos többeknek jó, vagy a hétvége?
Kár, hogy nem jöttél!
Ma Ajkán voltam. Nem kirándulásilag, de felért vele. A Bakony színei felülmúlták a képzeletemet.
Alföldi földiek, bocs, de az a vidék engem mindig megfog. Az Alföld a 2. otthonom, de a szívem a Dunántúlra húz. Olyan a szemnek, mint a fülnek a legszebb szimfónia.
Az lenne a legszebb, kiülni ott egy dombra 1 egész napra és csak nézni, nézni körbe. Na, nem ömlengek tovább.
Még annyit, hogy elsiettünk a legszebb színű fák mellett, és nem volt idő megállni, megnézni, mik azok. Ki tudja: tölgy méret, fekete kéreg, vöröses színű, hárs-szerű levelek?
Helló Barnetto! Hol láttad a lótuszt? Erre én is kiváncsi vagyok. Sajnos nekem a 4 óra nagyon korán volt, mert fél ötig dolgozom. És tényleg rettenetesen korán sötétedik, már 4,10-kor biztos! Nem baj, majd legközelebb. Nekem inkább a pénteki napok a jók, mert akkor csak 2-ig vagyunk. Imádok kirándulgatni!
Igen, sajnos. Nagyon kevesen voltunk, de köszönet az idegenvezetőknek: Éva, Hoya, Caryota.
Korán sötétedik már. A végén már csak az árnyakat láttuk. Így is jó volt. A lótuszt elmegyek egyik nap világosban is megnézni.