Örülök, hogy valaki megint jelentkezett, de én arra lennék kiváncsi, hogy hányan vagyunk ebben a korban, akik neteznek. Ha rajtam múlna 70 éves kor felett ingyenessé tenném a net-et, mert sokan a költségek miatt nem szálnak be. De hatudnák mit vesztenek éveik utolsó szakaszában bizonyára többen lennénk '27-esek is.
Üdv! Igazán sajnálom, hogy még nincs igazi jelentkező (Én is "csak" 68-as vagyok) Szerintem egyre többen töltik nyugdíjas éveiket a nettel, apámat és anyámat sikerült rászoktatnom, nagyon aktívan kezelik szinte éjjel-nappal. Szerintem jó dolog. Lehet, hogy ki kellene tágítanod a kört, mondjuk 27 és 37 közöttiekre, biztos sokan írnának.
Elég sok idő telt el még valaki rátalált erre a topikra, pedig azt hittem többen leszünk. Bizonyára nem én vagyok az egyedüli aki 1927-ben született és net-je van, de ugy érzem nem kivánja ez a korosztály mutogatni magát. Sokat tapasztalt az elmult 60 év alatt és inkább magába "roskad".
Hogy telnek napjaim? kérdésedre csak az tudom válaszolni, hogy öregesen.
De hamár jeleentkeztél ebben a topikban szeretném tudni, hogy te hányas vagy, mert, hogy nem1927-es az biztos.
"ui: honnan veszed, hogy baranyai vagyok?
"
:-)
a hozzászólásaidba bekukkantva, a szalonsőrt pl csak ott hallottam favorizálni!:-)
és a Mecsek szép tájait is említed:-)
egészségedre!
üdv:tölgy
Köszi tölgy!
Legalább végre valaki már irt a topikomba.
Részvétem Édesapád elhalálozása miatt. Talán ha lett volna pc-je és netje még élne. Mindenkinek csak ajánlani tudom a net-et. Minden pénzt meg ér ez a csoda.
Üdv:malmos
ui: honnan veszed, hogy baranyai vagyok?
Én Csepeli tokos vagyok.
üdv Neked malmos!
az apukám nem várta meg ezt az évet sajnos, novemberben temettük (szintén az agy ereinek "rögösödése", és a vérnyomás összekuszálódása volt a fő ok):-(
gratulálok, az anyumat is érdekli a net mikor nálunk van ő 29es, sőt egy 30as ismreősöm is most fontolgatja, vegyen-e gépet ezzel tudná jobban tartani a kapcsolatot USA-ban élő fiával, de szörfölgetni, fórumokat olvasgatni is szeretne!
nagyon támogatom az ötletét, betanulását segitem ha már lesz gépe és netkapcsolata!
jó egészséget, vidámságot kivánok (jól látom baranya m.-i vagy? apum is ott élt!)
üdv:tölgy
Néhány éve kapott egy agyérgörcsöt. Szinte mindent elfelejtett. Nem tudott írni, olvasni, számolni, beszélni. Sokáig tartott mire felismert bennünket, pedig szinte minden nap bent voltunk nála az intenzíven.
Szomorú volt látni, ahogy elkezdték újból megtanítani mindenre. Gyerekverseket kellett megtanulnia, pedig nekünk rengeteget megtanított, az ábc betűít kellett írogatnia egy füzetbe, mint az elsősöknek, a számolással még most is gondjai vannak.
Sajnos ez a betegség nagyon leütötte a lábáról és ilyen idős korban már nagyon nehezen megy a gyógyulás.
A netelés nem fog menni, de a jókívánságot átadom Neki!
Ismeretlenűl engedelmét kérem, hogy május 29-i születése napjára elsőként köszönthessem. Isten éltesse sokáig, jó egészségben. Kérem, hogy próbálja ki a net-t!